- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Lütfen daha yazmayıngeniş düşünürsen her şey nomal.
şiddet de normal mesela.
kocasından dayak yemeyen mi var allasen?
aldatmayan erkek zaten yok.
hele bu küfürler en normali. iltifat ederken gerizekalı, salak falan deriz.
belli ki boşanmak istemiyorsun.
hepsi normal bacım. güle ağlaya yaşayın.
yalnız bir ricam var. çocuğu devlete teslim edin de anormal büyüsün. sizin kadar normal yetişmesin.
boşan.Lütfen daha yazmayın
Kaç defa babaevine dönüp sonra kendi isteğiyle kocasına dönmüş, belliki ailesi de artık güvenip arkasında durmuyor. Şimdi normal değil boşan gel deseler kadının bir ay durup kocaevine dönmeyeceğine nasıl güvenecekler, ne yapsın onlar da aman normal bunlar deyip sallıyorlar anladığım kadarıyla.Ne normali ya. Aileniz kocanizin sizin namusunuza kadar laf ettigini bile bile boyle mi diyor hala, her seyi anlattiginiza emin misiniz?
Normal degil arkadasim degil ya nasil normal kabul edebilirsin. Bana yapicak bunu var ya evi tepesine yikarim onun siz hala herife methiyeler duzuyorsunuz sacimi basimi yolcam burda sinirden
yazdigin pek cok sey koz olabilir bu surecte mesela tutup da dr a gidiorum senin yuzunden yazarsan alir bunu mahkemede kullanir cocuklarima bakamior die,ayrica sakın ona nisper yapicam diye sacma fotolar paylasma sosyal medyada ;bu surecte hicbir sey yazma o yazsa bile sen sessiz kal cunku biylece ofkelendikce o sacmalar;sen kullanirsin mahkemede,dr.dan once sen kendi beyninde bitir bu adami
Evet aynen öyle içimi iyice akıttığınız için mutlu olun olur muKaç defa babaevine dönüp sonra kendi isteğiyle kocasına dönmüş, belliki ailesi de artık güvenip arkasında durmuyor. Şimdi normal değil boşan gel deseler kadının bir ay durup kocaevine dönmeyeceğine nasıl güvenecekler, ne yapsın onlar da aman normal bunlar deyip sallıyorlar anladığım kadarıyla.
Bende bunu yapacağım zaten ruh halim için destek istedim sadece sağ olsun diğer hanımlar destek olduboşan.
Şu etapta kendime yapacağım en iyi şey dr sanırım önce sonra da dediğiniz gibi olmalı bence de böyle çocuğumla da ilgilenemiyorum
Bizim bu durumdan mutlu olduğumuzu nerden çıkardınız, az biraz sarsılın kendinize gelin yahu! Kendi isteğinizle çıkıp çıkıp kocanıza geri dönmeseydiniz aileniz arkanızda dururdu diyorum.Evet aynen öyle içimi iyice akıttığınız için mutlu olun olur mu
Bu desteğiniz Altun’lara değer dediğinizi yarın yapacağım ilk işim randevu almak olacakKesinlikle öyle sevgili C Childgirlss , her seyi bir kenara bırakın ilk önceliğiniz doktora gitmek olsun. Bu tip durumlar velayet için sorun oluşturmaz, orda daha farklı tanı kriterleri var. Sizin durumunuz öyle bir şeye benzemiyor. Ayrıca doktora gittiğinizi kimseye söylemek zorunda da değilsiniz. Sadece gidin ve toparlanmaya bakın çünkü çocuğunuzun size ihtiyacı var. Artık ne oldu ne bitti kim suçlu kim haklı bunları düşünmeyin. Çözüm odaklı davranın ve eşinize de daha fazla bir şey yazmayın.
Normal hissetmiyorum yaparken bunu zoruma gidiyor dediö ama ve tespitiniz de doğru ne diyeyim tanısanız beni şaşırırsınız avukatım diyor sen nasıl bir karaktersin hala güçlü durabiliyorsun diyor eşim de bunu bana göz koydu diye yorumluyor korkutuyorBizim bu durumdan mutlu olduğumuzu nerden çıkardınız, az biraz sarsılın kendinize gelin yahu! Kendi isteğinizle çıkıp çıkıp kocanıza geri dönmeseydiniz aileniz arkanızda dururdu diyorum.
Bundan sonra güçlü durup kararlı olursanız yine destek olurlar merak etmeyin ama sabahtan sövüp sayıp akşamına özür dilerim seni çok seviyorumla bu iş bir yere varmaz.
Ya üzüldüm açıkçası. Birbirinize tahammülünüz kalmamış. Ve psikolojik olarak siz de iyi değilsiniz tahminimce. Çünkü bu kadar ağız dalaşına girip hatta küfürleşip, sonrasında da kocanıza sevgi sözcükleri yazmanız normal degil. Öncelikle boşanmak için acele etmeyin derim. Biraz psikolojinizi düzeltin ve borçlarınızı kapatın. İletişim de kurmayın bu sürede. Keşke internet evliliği yapmasaydınız, baksanıza adam resmen iftira atmaya kadar getirmiş olayları. Ve kocanıza bir daha iyi kelimeler yazıp, gururunuzu ve onun gözündeki saygınızı yitirmeyin. Hiç iletişim kurmayın daha iyi. Kafanızı toplayın.
Bu desteğiniz Altun’lara değer dediğinizi yarın yapacağım ilk işim randevu almak olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?