Acil bakın hamile miyim

Aralıkta çatlatma tedavisi oldum olmadı şubatta rahim filmi çekildim olmadı tüp bebek için hazırlık yapıyorduk geldi sanırım mucizem
Ne güzel maşallah bide ben burda şey duydum çok rahim filmi sonrası hamile çok kalan oluyormuş allahım inşallah normal yolla nasip etsin babada daha 3. Denemem benim ınsallah olur amin

Ne güzel maşallah bide ben burda şey duydum çok rahim filmi sonrası hamile çok kalan oluyormuş allahım inşallah normal yolla nasip etsin babada daha 3. Denemem benim ınsallah olur amin
Bende çok okudum rahim filmden sonra hemen hamile kalan da var ama bizim yakınımız öldü maalesef 2 ay eşimle bacı kardeş gibiydik nisan ayında da kayseirye gittim geldim kafa rahattı sanırım oldu

Bende çok okudum rahim filmden sonra hemen hamile kalan da var ama bizim yakınımız öldü maalesef 2 ay eşimle bacı kardeş gibiydik nisan ayında da kayseirye gittim geldim kafa rahattı sanırım oldu
Olabilir aklınızdan silinmiştir bende bu ay ihtimal vermedim evet denedim ama eşim şehir dışına gitti 10 gün yoktu bej o yüzden yani çok ihtimal vermedim umarım vermediğim ayda olmuştur marttan beri istiyoruz

Olabilir aklınızdan silinmiştir bende bu ay ihtimal vermedim evet denedim ama eşim şehir dışına gitti 10 gün yoktu bej o yüzden yani çok ihtimal vermedim umarım vermediğim ayda olmuştur marttan beri istiyoruz
Çok yeni daha sakın takma ben ilaçtır iğnedir kilo almıştım kilo verdim sigarayı azalttım e bide stresi çıkardım hayatımdan olursa olur dedim çevrem hep hamileydi çok üzülüyordum dua ettim kırıldık bizi toparla rabbim dedim eşimin de benim de kimsemiz yok annesi babası yok benimde sadece annem var uzakta yani bu minik bizi ayağa kaldıracak

BE0811E8-E3E0-48DF-83D8-32A888EBDDBF.webp
buda bugün kan verdikten sonra yaptığım erken gebelik 2 tane yaptım ikiside böyle

Back
X