Acil bakin kizlar

O site biraz daha farklı yalnız ama bence de yüksek lisanstan sadece eşinizi eklediyse üzerinde durup düşünülmesi gereken bir hamle.

Ama suyunu çıkarmadınız mı?
Yüksek lisans diyorsunuz, çalışma arkadaşlarının kariyerlerini görmek, kendilerini tanımak için bakmıştır.
İş hayatında durum budur, herkes bağlantılar kurup kendine yeni fırsatlar doğurmanın peşinde.
Malum, ekmek artık aslanın sindirim sisteminde!
Hem takım arkadaşı olacaklar hem rakip hem de en az 1,5 sene beraber eğitm alacaklar.
Kadın n’apsın sizin kocanızı ya!

Yok artik...cidden bunu mu problem ettiniz...linkedin is baglantisi alani...instagramda eklememis neticede...

Esim yuksek lisansa baslayacak yeni kazandi. 6 kisilik bir program 5 i erkek biri kiz. Simdi gordum bu kiz esime linkedinden arkadaslik istegi gondermis. Daha gecen hafta sonuclar aciklandi. Yani ne dersler basladi ne kayitlar yapildi. Sizce bu durum normal mi. Esimi aratip profini goruntulemis. Raslanti filan degil. Amaci ne sizce.
Ne amacı olabilir Allah aşkına.. eşleri bu kadar takip normal mi. Ben de evliyim ve eşimin ne facebook ne linkedin şu bu takip etmem. Evlilik böyle birşey değil. Ayrıca bekar kızların tek derdi bizim eşlerimiz değillll. Asıl böyle yapılarak erkekler uzaklaşıyor kadınlardan. Erkek de ozguven patlamasi oluyor ve asıl o zaman disari yoneliyor ama bunu kimse anlamıyor...

linkedin’i ciddiye almıyorum. yani şöyle ciddiye almıyorum: orda kim napmış ne etmiş kim profilini görüntülemiş aa bu kim benden hoşlanıyo mu falandı filandı yapmayın. bu şekilde algılamayın ve ciddiye almayın.

linkedin = çevre. Mesela ben öğrenciyim ama şimdiden orada da belirli bi çevre ediniyorum ve bunun için çabalıyprum. İlerde bana sunabileceği iş imkanlarını düşünüyorum.
Evet LinkedIn direk iş için o yüzden rahat olun.

• Beğen
Reactions: KV_
Linkedin arkadaşlık sitesi feysbuk instagram falan değil hanımefendi insanlar iş arkadaşlarıyla bağlantıda oluyor

Hoca söylemiştir adını

Çok kapsamlı bir aramaya gerek yok isim yazınca çıkıyor

Ben aynı mesleği yaptığım ama yüz yüze tanımadığım insanlarla da arkadaşım mesela. İnsanlar sadece tanıdıkları insanlarla arkadaş olmuyor, mesleki yenilikleri takip etmek için ABDden mesela çok kişiyle bağlantıdayım. Bu normal bir durum, bağlantı isteği yollayanlardan da aynı meslekten olduklarımı kabul ediyorum. Yeni makale, çalışma, kod tanıtımlarımı da burdan yapıyorum genelde, 1000lerce kişi görüntülüyor. Çoğu insan da bu siteden halkla ilişkiler çalışmalarını yapıyor, iş arıyor, işçi arıyor, iş ilanlarına bakıyor. Kocanızı madem bu kadar takiptesiniz sayfasına açın bakın kişisel hiçbir şey yok, mesleki bilgiler var o kadar. Fotoğraflar, ilgi alanları falan yok yani.

Hayatınızda bir gün çalışmamış olduğunuz belli, çalışma hayatında gayet normal olan bir eylemi yaptığı için çalışan başka bir insana pislik atmayın. Daha da iyisi siz de bir iş bir meşgale bulun kocanıza kim selam verdi kim ne dedi tarzı şeylere bu kadar kafayı takmazsınız.
Kıskanması normal değil de ben de yüksek lisans yaptım. İs hayatıyla ne alakası var. Öğrencisin.

Back
X