- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 33
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
Yoo kimse bir şey demedi. Vermedi de. Doktor muayenesine de götürdüm o da bir şey demedi.Canım korkma çok normal.. baticonla pansuman yapıyor muydun..
Evet bize de doğunca yapilmistı sonra kan hemen kurumayinca tekrar yapalım k vitamini iğnesi dediler belki size gerek duymazlar bilemiyorumÇok sağ olun baya ağlayınca içim ürperdi. K vitamini doğduğunda yapılmıştı. Çok korktum sağ olun yarın göstereyim yine de.
Yok hiçbir şey aldırmadılar. Kontrole gittiğimde göbeği düşmüştü "iyi göbeği de düşmüş" dedi sadece.Doktorunuz doğduğunda göbek bakım seti aldırmış mıydı? Onu düzenli kullanın. Kötü görünmüyor.
Dezenfekte etmek için steril gazlı bez ve özel fısfıs oluyor. Ben kullanmıştım. İyi bir şeydi. Biraz böyle kuru kanlı olabilir. Benimki de biraz sürmüştü.Yok hiçbir şey aldırmadılar. Kontrole gittiğimde göbeği düşmüştü "iyi göbeği de düşmüş" dedi sadece.
Ay rahatladım biraz yarın ben de isteyim olmadı. İçim eridi yani. Çok sağ olun.Dezenfekte etmek için steril gazlı bez ve özel fısfıs oluyor. Ben kullanmıştım. İyi bir şeydi. Biraz böyle kuru kanlı olabilir. Benimki de biraz sürmüştü.
Korkma canım benim oğlumda da olmuştu. Doktora götürdük Gümüş nitrat sürdü geçti. Korkma korkulacak birşey değil o bi çoğumuzun bebeğinde olmuştur. Sağlıkla büyüt inşallah.Kızlar konuyu buraya açıyorum acil olduğu için. Lütfen cevap alana kadar taşınmasın.
Bebeğim 4 günlükken göbeği düştü. Sonra orda kurumuş kan vardı. Geçen banyo yaptırdık yarısı gitmişti. Şimdi kanın kurusu hala duruyor. Yarın doktora götüreceğim acilse şimdi götüreceğim aklıma takıldı artık. Gaz sıkıntısı da var korktum :-( Kusura bakmayın saçma gelebilir ama çok korktum. Yaşayan var mı?
Ben de götüreyim yarın bana pansuman falan bir şey vermediler. Amin çok sağ olun.Korkma canım benim oğlumda da olmuştu. Doktora götürdük Gümüş nitrat sürdü geçti. Korkma korkulacak birşey değil o bi çoğumuzun bebeğinde olmuştur. Sağlıkla büyüt inşallah.
Bana da vermediler bilmiyordum böyle birşey olduğunu kanı görünce aklım çıktı. Doktor iki dakkada halletmişti. Çok ağladığı için olmuştu bizmki tuvaletini yapamadığı için zorlanıp ıkınarak ağladığı için. Geçmiş olsun.Ben de götüreyim yarın bana pansuman falan bir şey vermediler.
Ooooyy onun göbüşünü yerim yaaaKızlar konuyu buraya açıyorum acil olduğu için. Lütfen cevap alana kadar taşınmasın.
Bebeğim 4 günlükken göbeği düştü. Sonra orda kurumuş kan vardı. Geçen banyo yaptırdık yarısı gitmişti. Şimdi kanın kurusu hala duruyor. Yarın doktora götüreceğim acilse şimdi götüreceğim aklıma takıldı artık. Gaz sıkıntısı da var korktum :-( Kusura bakmayın saçma gelebilir ama çok korktum. Yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?