- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
Benimde simdi aklima geldi hemen uyardim kabuk bagladiysa pamuk birey olmaz ama aksi pamuk konmaz unutmusumKoyma pamuk. Yaraya hiç bir zaman pamuk konmaz steril gazlı bez konur illa kapanması gerekiyorsa. Burdan bakınca zaten açık yara yok kapatmana gerek yok. Kurutması için istersen batikon sürebilirsin.
Bu arada bence doktora götür yarın için rahat etsin. Başka türlü geçmeyecekmiş gibi endişen.
Aslında yapıyor ama sancısı gelince acıktım sanıyor, ağzı açık sürekli aranıyor ben de memeyi tekrar veriyorum luk luk diğerlerini çıkarmadan tekrar emiyor. Döngüye bindirdi iki gündür özellikle geceleri.Korkma , sorun yok gibi görünüyor fakat iki gündür tuttuğu çiş onu bayagi zorlamistir. Zilliye bak sen ,daha şimdiden annesine kafa tutuyor :) 2 gün tutmak ne ya bebisim :)) sen yarın doktoruna götürüp bu çiş meselesini de söyle
Geçmiş olsun canım sürekli yeni imtihanlar yaniYok canım ona ağladığını sanmam göbeği böyle olan bebeğim içteydi ondan böyle yıkadıkça geçti. Diğer bebeğimin hemen geçti ama ondada göbek fıtığı oldu göbeği öne çıktı ondan hemen geçti. Önemli birşey yok gazı falan vardır belki. Bizde bugün 2 ay aşısı olduk deliriyoruz oluyor böyle şeyler :)
Amin canımmmBen hiç bilmiyorum bu durumları. İnşallah bir an evvel düzelir.
Sağlıkla, huzurla büyüsün demeye geldim. ❤❤
İyi yapmışsın çekinmekle :)) saat 1 yani :)Canım yarın ebeme mesaj atıp duruma göre götüreyim diyorum. Acil bir durumda direk beni ara demişti ama şu saatte aramaya çekindim.
İyi yapmışsın çekinmekle :)) saat 1 yani :)
Tamam canım çok sağ ol. Üstü bol bezini de göbeğe getirmeden bağlıyorum. Ama ıkınırken kendini çok sıkıyor işte.Birde bol giydir ustunu gobegi sikip acitmasin... pamuk yanlis soyledum duzelteyim kabuk yoksa pamuk yapisir yaraya koyma
Birsey olmaz merak etme onemli iki sey mikrop kapmasin ve yara devamli sikulup kanamasi bunun disinda birsey olmaz herhalde... doktora gidince sargi bezi sor eczaneden al.. her evde ecza dolabi sartTamam canım çok sağ ol. Üstü bol bezini de göbeğe getirmeden bağlıyorum. Ama ıkınırken kendini çok sıkıyor işte.
Teşekkür ederim ^^ sorma nezaman uyuyabileceğimi merak ediyorum okadar uykusuzumki.. hep birşey çıkıyor aşırıda gazlıyız kabızız yok yok. İkizde olunca dubble uykusuz geceler :)Geçmiş olsun canım sürekli yeni imtihanlar yani
O şimdi alışana kadar malesef hem acı çekecek hem seni bezdirecek :) umarım kolay atlatir bu zamanları .gaz sancısı da başlayınca kafana huni tak gez ,kimse elleşmesin :)))Aslında yapıyor ama sancısı gelince acıktım sanıyor, ağzı açık sürekli aranıyor ben de memeyi tekrar veriyorum luk luk diğerlerini çıkarmadan tekrar emiyor. Döngüye bindirdi iki gündür özellikle geceleri.
Ay maşaALLAH. RABBİM sabrını versin. Ben bir taneyle uğraşıyorum seninki daha zor.Teşekkür ederim ^^ sorma nezaman uyuyabileceğimi merak ediyorum okadar uykusuzumki.. hep birşey çıkıyor aşırıda gazlıyız kabızız yok yok. İkizde olunca dubble uykusuz geceler :)
Başlamış sanırım canımO şimdi alışana kadar malesef hem acı çekecek hem seni bezdirecek :) umarım kolay atlatir bu zamanları .gaz sancısı da başlayınca kafana huni tak gez ,kimse elleşmesin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?