- 24 Nisan 2017
- 40
- 12
- 3
- 29
- Konu Sahibi Busrakayali2509
-
Daha onceki dusugumdede 83 filandi kaca yukseldi hatrlamyrm sonra kahverengi lekeyle brlkde sonlandi doktor o zmn degern dusuk dis gebelik olablr dedi su an o yuzden cok tedirgn doktor randevm persembe gunu insallah dedigin gibidirDeğerler gayet güzel hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al evladını insallah :)
24 mayis 8.7Kaç günde bir yapıldı bu testler
Tekrar ne zaman yapılacak geç döllenme olabilir böyle artabilir pazartesi tekrar yaptır bence iki katı olması gerekli canım inşallah sorunsuz gecer24 mayis 8.7
31 mayis 87.3
3 haziran 237.2
Boyle canm
Persembe randevu var o zamana kdar bekleyim dedydim canm ama bana belli olmaz yaptiradabilrim baya mrk ediyorum artacakmi diye oncesinde bi anda dusmeye baslamisti cunku korkuyorum acikcasiTekrar ne zaman yapılacak geç döllenme olabilir böyle artabilir pazartesi tekrar yaptır bence iki katı olması gerekli canım inşallah sorunsuz gecer
Korkma dua et bol bol verende belli alanda nasil nasipse senin için hangisi iyiyse hayırlaysa o.olsun insallabPersembe randevu var o zamana kdar bekleyim dedydim canm ama bana belli olmaz yaptiradabilrim baya mrk ediyorum artacakmi diye oncesinde bi anda dusmeye baslamisti cunku korkuyorum acikcasi
Aynen canım amin insallahKorkma dua et bol bol verende belli alanda nasil nasipse senin için hangisi iyiyse hayırlaysa o.olsun insallab
Değerlerin normal artmış24 mayis 8.7
31 mayis 87.3
3 haziran 237.2
Boyle canm
Hayirlisi canm amin insallahB Busrakayali2509 değerin 2 günde 2 kat yükseliyorsa sorun yok demektir
içini ferah tut Allah hakkında hayırlısını nasip etsin beklemekten başka yolu yok.. İnşaAllah hayırlı sonuç alırsın
Ya pekde anlamiyorum o yuzden normalmi yoksa dusukmu bilemiyorum.Değerlerin normal artmış
Ya pekde anlamiyorum o yuzden normalmi yoksa dusukmu bilemiyorum.
Bide doktorlar dis gebelik di kimyasaldi deger dusuk biraz filan dedilermi iyice geriliyorum dis gebelik olma ihtimali varmi hic blmyrm
Hemde ne bos konusuyolar bide o kdr ilgisizlerki 8.3 cikti hemsire sende gebelik filan yok diyip gonderdi ozel hastaneye gittm ordaki doktr dedi yukselme ihtimali var antibiyotik alma bi hafta sonra baktr diye hemsireyi dinleseydim belki haplari icicektim kotu olcakdiDış gebelik genelde değer bir anda çok yükselirse oluyor o yüzden onun olduğunu sanmıyorum korkma canım ALLAH Kerim. Doktorları da takma onlar bazen boş konuşurlar
Hemde ne bos konusuyolar bide o kdr ilgisizlerki 8.3 cikti hemsire sende gebelik filan yok diyip gonderdi ozel hastaneye gittm ordaki doktr dedi yukselme ihtimali var antibiyotik alma bi hafta sonra baktr diye hemsireyi dinleseydim belki haplari icicektim kotu olcakdi
Devlettekiler malesef böyle işte
bi faydaları yok bari çenelerini açmasalarda insanın canını sıkmasalar... sanki bedavaya çalışıyolar cinsler işte.. insanı özele gitmeye mecbur bırakıyolar
Boşver onlara sıkma canını
İyiki o hemşireyi dinlememişsin böylelerinin aklıyla hareket edilmez
Değer 5'ten yüksekse gebelik var demektir bunu hepimiz biliyoruzda o hemşirenin haberi yok demekki
Canim 21 yasindayim ve daha yeni evlendim 8. Ayimdayim hamilelik kadin dogum degerler hangi ilaclari kullanmaliyim hic bir bilgim yok ins persembe gunu gidicem sabit doktorum olur begenrsemKesinlikle hamile oldugunu ve saglikli oldugunu dusunuyorum buna doktorlar nasil bu kadar ilgisiz davranir anlamiyorum surekli kontrollerini yapan bir doktorun yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?