Acil beta hcg yardim

Canim Karamanda yasiyorum su kdr diyim sana Turkiyenin en buyuk koyu diyebliriz buraya koca hastanede kadin dogum doktorlarinn hic bir bilgisi yok inan hastane konusunda 0 doktor yok kadin dogumda acilde 1 tane hemsire bekliyo doktoru ara ki bulasin. Diger bebegimi dusurdumda kadin dogumdaki doktor testleri gosterdimde hamilesin iste ben napym dedi testleri elime tutstrdu bi odasindan kovmadigi kaldi ins persembe konyaya gdicm en azndan orada doktor daha fazla

Canim benm adetime 1 gun vardi 8.7 cikti sonra yukseldi 1 hafta bekle tekrar bi kan testi yaptir durumun varsa hemen bi ozel hastaneye git sikayetlerini soyle gecen ay benmde 10 gun gecikti sonra cok fazla agrili bi adet gecrdim 2.2 cikmisti ben vardir diye rontgene filan grmedm ama yokmus bebek cok istedin zaman stres yaptinmida gecikiyoms bana oyle dediler

Tşk canım çok garip bi his gerçekten kadın olmak zor hiç. Yaşamadım böyle bi durum daha önce inş bi sorun çıkmaz 4 ay önce normal kontrolle gittim bi sıkıntı yok dendi inşallh çıkmaz bi sorun

Bu gün için gitmeyi düşünüyordum eşim bekle biraz daha deyince vazgeçtim geç döllenme diye bişey okumuştum internette doktorun ilaç vermesinden korktum bide okuduklarım arasında döllenmeden 8 12 gün sonra kanda çıkıyor yazıyor doğruluk payı olabilir diye ümitlendim sadece hayırlısı inşşl

Anladım tatlım o hastanedekiler sorunlu belli zaten.. neyse dediğin gibi başka yere gidersin
Bu arada yaşın da küçücükmüş hiç takma ben senin yaşında olsam hiiçç dert etmezdim zaten yeni evliymişsin
Zamanı gelince Allah nasip eder hayırlısını dile... Allah bana 30 yaşımda nasip etti çok şükür yinede herzaman şükretmemiz lazım

B Bercanzeytin ben yerleşme kanaması yaşadım adet zamanımda 2 defa çok az miktarda gelip kesilmişti kahverengi değildi kırmızıydı ama sen şimdi bekle birkaç güne belli olur
Eğer yine çıkmazsa bi muayene olursun çaresi var herşeyin üzülme Allah herşeyin hayırlısını versin

Canim 21 yasindayim ve daha yeni evlendim 8. Ayimdayim hamilelik kadin dogum degerler hangi ilaclari kullanmaliyim hic bir bilgim yok ins persembe gunu gidicem sabit doktorum olur begenrsem
Folic asite basla simdiden. Oneren olmadiysa da ic sen. Bir dusugum oldu dedigin icin sabit doktorun oldugunu dusundum. Gebelik takibi ne yazikki devlette gercekten cok zor. Uygun fiyatli hastaneler vardir butcene gore gidebilecegin bence surekli bir doktor edinmeye calis mutlaka numarasini filan al acil durumda arayip ulasabilecegin...

Amin cümlemizin inşll tşk edrim akıntım kahverengi idi sonrasında üç damla kadar kan kırmızı şekilde geldi ve bidaha olmadım adettime iki gün vardı daha sonrasında adet olmadım 7 gün geçmiş oldu bu gün

Vardır bi nedeni... yerleşme kanaması da bu şekilde oluyor inşallah ondandır ama net sonuç alana kadar kendini şartlandırmamaya çalış ki sonradan daha çok üzülmeyesin diye... İnşallah hayırlı haber alırsın bebek rahme yerleşene kadar 10-15 gün geçiyor yerleştiği andan itibaren hcg hormonu salgılanır

İnşallh Rabbim herkese hayırlısını versin biraz daha sabırla beklemek gerek herkese sabrı versin inşallh tşk ederim allh razı olsun

Seker hastasiyim ilerleyen donemde olmayabilir dediler anneligi tadamiycam diye korkuyorum acikcasi yoksa ne zaman olduna hic takilmm hayirlisyla ins sagsalim buyur bebegim

Kendini cok kasmamaya calis agrin yada cok rahatsiz edicek bi durum olmazsa korkma 1 hafta sık disini sonra bi idrar bide kan testi yap benm degerm 8 ken bile idrarda cok az belli cizgi ckmsti cunku ben hamileymisim iste ona ragmen antibiyotik verdiler rontgene katacaklardi ben istemyrm dedim doktorlara biraktnmi cok sknti yasiyosun bazen kendin bldini yapcaksn valla umarim bebisin vardir ver saglikli buyur alirsin kucagina

Dusuk yaptikdan sonra bu randevu aldigim doktora gttm o baslamisti folic asit marttan beri duzenli atiyodum zaten smdi daha dikkatli kullaniyorum devamli baska ilac kullaniliyomu hamilelikde ??

Sizin başka belirtileriniz oldumu kaç gün sonra test yaptınız

İlk belirtim yerleşme kanamasıydı bide çok gaz sıkıntım vardı kanama kesildikten 4 gün sonra idrar tahlili yaptım çıkınca 3 gün sonra yani adetimin 40.günü kan tahlili yaptırdım
Kese için 45.gün gittim sonra 6.haftada bulantılarım başladı öğürmeler falan onun dışında aşırı halsizlik, yorgunluk, kasık ağrıları oldu... bide bugüne kadar yaşamadığım göğüs ağrısı sabahları oluyordu daha sonra şiştiler tabi
İlk belirtilerim bu şekildeydi

Seker hastasiyim ilerleyen donemde olmayabilir dediler anneligi tadamiycam diye korkuyorum acikcasi yoksa ne zaman olduna hic takilmm hayirlisyla ins sagsalim buyur bebegim

Hiç öyle düşünme onu rahmine koyan Allah sonuçta O Ol deyince hiçbir engel kalmaz.... sen sadece duanı et tevekkül et Rabbimizden başka kim oldurabilir...
Şeker hastası olup bi sürü doğum yapan kadın var onunda çaresi var
Sen onların saçmalamasına takılma
o şekilde zırvalayan çoktur
inancı sağlam olan insan ALLAH'ın izniyle herşeyin mümkün olacağını bilir. O yüzden korkma artık anlaştıkmı? daha genceciksin
Allah ne mucizeler yaratıyor
Hepimizin nefes alması da birer mucize değilmi?

Dusuk yaptikdan sonra bu randevu aldigim doktora gttm o baslamisti folic asit marttan beri duzenli atiyodum zaten smdi daha dikkatli kullaniyorum devamli baska ilac kullaniliyomu hamilelikde ??
İlk aylarda sadece folic kullandim ben 12 den sonra multivitamine gecti doktorum 18 de kan hapi ve d3 vitamin ekledi benim bir de ozel durumum var zaten kan sulandirici igne oluyorum...

Ya doktorlardan cok moral oldunuz bana gercekden diger hamileligmde endokrin doktoru hba1c cok yuksek bu degerle cocugn sorunlu olur ya beyninde ya fizgnde dedi o kdr agladm ki belkide onun stresi dusuge sebep oldu blmyrm ama cok strese sokuyolar gercekden

Bu durumda yapacağın en doğru şey böyle konuşanlardan uzak durman
Doktor dediğinde senin benim gibi etten kemikten bir insan...
Allah'ın hükmünü onlar mı koyuyolar? İnsanoğlunun laflarıyla kendini harap etme.. ilimle bilim arasında dağlar kadar fark var
Onlar bilimden öteye geçemezler ama Allah'ın ilmi herşeyi kuşatmıştır...
Yaşadığımız herşeyin bir nedeni var acılarımız bile boşa değil ama biz bilemeyiz Allah bilir işte...
Sen böyle olumsuzluklara kapılma
Sadece Allah'ın ipine sarıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…