Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası acil.Beykoz ya da Kavacık ta bakıcı arayan yok mu?..

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Livor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
146
0
96
İstanbul
merhabalar .0-3 yaş bakımında tecrübeli,26 yaşında evliyim.çok acil gündüzlü iş arıyorum.referansım var

merhabalar .0-3 yaş bakımında tecrübeli,26 yaşında evliyim.çok acil gündüzlü iş arıyorum.referansım var

Merhaba,
Kavacık Kaptanlarda oturuyorum. 14 aylık dünya tatlısı bir kızım var. 5 yaşında tam gün kreşe giden bir de oğlum. Hala iş arıyor musunuz?

Merhaba,
Kavacık Kaptanlarda oturuyorum. 14 aylık dünya tatlısı bir kızım var. 5 yaşında tam gün kreşe giden bir de oğlum. Hala iş arıyor musunuz?

Merhabalar, bende beykoz bölgesinde oturuyorum ve iş arıyorum. Bakıcı arayışınız hala geçerli mi

Merhabalar, bende beykoz bölgesinde oturuyorum ve iş arıyorum. Bakıcı arayışınız hala geçerli mi

Evet hala bakıcı arıyorum. İlk olarak; "yaşınız, bakıcılık konusunda tecrübeniz var mı, çocuğunuz var mı, varsa kaç yaşındalar? Beykoz da hangi mahallede oturuyorsunuz?" sorularıma cevap alabilirsem ona göre iletişime geçeriz. Örneğin çocuğunuz yoksa ve yeni evliyseniz zaten yakın gelecekte olma ihtimali var ve o zaman da bu işi uzun süreli düşünemezsiniz. Ben 4 yaşına kadar ve hatta sonrasında da çalışabilecek birisini istiyorum. Minicik yürekler bağlanıyor ve sonrasındaki ayrılık süreci hem benim hem çocuklarım için çok sancılı oluyor. Sevgiler..

Not: Yeni üye olduğumdan mesajı özelden yazamıyorum.

Bende kavacikta oturan bi bakici ariyorum.

Back
X