Acil bilen yazabilir mi ? Corona ilacı favira kullanan oldu mu ?

sdseda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
907
206
323
İstanbul
Arkadaşlar slm konuyu özellikle buraya açtım daha hızlı yardımcı olmaniz icin lütfen yardımcı olun 2 gündür kovidim annemle favira ilac verdiler bu 8 lik hap ..sizde yan etki hic yaptı mi ? Ve bu ilac sizce faydalı mi ?etkisini gören veya görmeyen varmi acil yardimci olursanız sevinirim ciddi yan etkisi olan oldu mu

Son düzenleme:
Her şeyin başı sağlık bölümünde buna dair bir sürü konu var. Bi göz atabilirsiniz. İnternette kullanıcı yorumları da mevcut.

Konunuz taşınacak muhtemelen. Her şeyi çok acil diye hemen bdv ye açmamalıyız.

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, ilaç hakkında oldukça fazla yorum mevcut hatta bilgi kirliliği var. Herkesin yaşına ve genel sağlık durumuna göre etkileri de değişiyor sanırım.
Birşey söylemek yanlış olur. Biz eşimle kullanmadık.

Biz de kullandık korona olunca bildiğim kadarıyla ilerlemesini engellemek için veriliyor bu ilaçlar ama kalbi yordugu söyleniyor ancak ateş bile düşürmeyen bir ilaç yani sadece vücuda yayılmasını engellemek için kullanılıyor diye biliyorum

doktorun verıp kullanın dedıgı ılacı kullansam mı nasıl ılac dıye ınsanlara sormanız hıc mantıklı degıl
sıze bu ılacı kullanın demısler
burada o doktordan daha vasıflı degılız hıc bırımız nasıl cesaret edıyorsunuz boyle sorulara bırtek benım sanırım doktor ne derse bırebır yapan

valla sımdıye kadar bır doktor bana bırsey tavsıye ettıyse hep uyguladım ve hala yasıyorum eger bu sıze bır referans saglayacaksa

Her doktor farklı bişey söylüyo ama en son favi nin faydasız olduğunu okumuştum bunu diyen de bir doktor.

Biz kullanmadık çöpe attık hepsini sadece ağrı kesici kullandık.
Bol sıvı soğan sarımsak paça çorbası ile atlattık eşimle birlikte.
Hasar kaldımı evet kalbimde ritim bozukluğu var ama korona danmı aşıdanmı bilmiyorum..

Biz kullanmadık çöpe attık hepsini sadece ağrı kesici kullandık.
Bol sıvı soğan sarımsak paça çorbası ile atlattık eşimle birlikte.
Hasar kaldımı evet kalbimde ritim bozukluğu var ama korona danmı aşıdanmı bilmiyorum..

Arkadaşlar slm konuyu özellikle buraya açtım daha hızlı yardımcı olmaniz icin lütfen yardımcı olun 2 gündür kovidim annemle favira ilac verdiler bu 8 lik hap ..sizde yan etki hic yaptı mi ? Ve bu ilac sizce faydalı mi ?etkisini gören veya görmeyen varmi acil yardimci olursanız aksam başlayacaktık kullanmaya TSK ederim
Herkesde aynı etkiyi göstermez canım annem babam kullandı iyi geldi ama yengeme iyi gelmedi kullanmadı arkadaşıma iyi gelmedi eşine iyi geldi yani herkesde farklı kullan etkisine bak iyi gelmediğini düşünürsen şayet bitkisel şeyler dene ilaç alırken de deneyebilirsin bitkisel olarak ama muhakkak tarihine bak instagramda görmüştüm eski tarihi geçmiş ilacın üzerine yeni tarih barkod yapıştırmışlardı geçmiş olsun canım

Arkadaşlar slm konuyu özellikle buraya açtım daha hızlı yardımcı olmaniz icin lütfen yardımcı olun 2 gündür kovidim annemle favira ilac verdiler bu 8 lik hap ..sizde yan etki hic yaptı mi ? Ve bu ilac sizce faydalı mi ?etkisini gören veya görmeyen varmi acil yardimci olursanız aksam başlayacaktık kullanmaya TSK ederim
Öncelikle geçmiş olsun.
Bende covid olduğumda bu ilaç verildi. Kullanıp, kullanmama yönünde her kafadan bir ses çıkıyordu ve doktora sorduğumda kullanmamın daha iyi olacağını, virüsün boğaz ve burun bölgesinden akciğere inmesini engelleyeceğini, tercihen kullanmayanlarda hastalığın seyrinde tablonun çok hızla ilerlediğini gördüklerini anlattı. Ben kullandım. Ek kronik hastalık olarak astım öyküm olmama rağmen, akciğer sorunu yaşamadan gribal enfeksiyon geçiriyormuş gibi atlattım şükür.

Doktorlar bin kere anlatti, ama insanlarimiz kulaktan dolma bilgilere inanmayi seciyor.
Ilacin 8 tane icilmesini korkunc sekilde gozde buyutuluyor. O ilaci ilk iki gun icilenini mesela 800 mg digerlerini 100 mg olarak tasarlanip piyasaya surulse kimsenin umrunda bile olmaz, farkina bile varmazlardi.
Doktorlar binlerce kez ilacin hastaligin ön evresinde faydali oldugunu, hastalik ilerlemis cigere inmisse cok da faydasi gorulemedigini anlatti. Insanlar ilk asamada ilaci kullanip hastaligi rahat atlatinca benim bunyem saglam, 5-6 gunden sonra test yaptirip ilac kullaninca fayda gormeyince ilac faydasiz diyor. Halbuki bu konuda zaten uyariliyor. On asamada benim birseyim yok deyip kullanmamazlik etmeyin.
Kalp krizi, damar tıkanıklığı gibi pihtilasmaya bagli hastaliklari ilaca bagliyor, super uzman kendine doktor vatandaslarimiz. Binlerce doktor uzman incelemis ilacin pihtilasma konusunda yan etkisi olmadigini, pihtilasmanin covidden kaynaklandigini söylüyor. Ama kimin umrunda. Doktorlar ne bilir ki di mi ama

başkalarına yaptığı etkiyii size de yapacağının garantisi nedir? buralara değil doktorunuza sormalısınız sağlık sorularınızı

Doktorlar bin kere anlatti, ama insanlarimiz kulaktan dolma bilgilere inanmayi seciyor.
Ilacin 8 tane icilmesini korkunc sekilde gozde buyutuluyor. O ilaci ilk iki gun icilenini mesela 800 mg digerlerini 100 mg olarak tasarlanip piyasaya surulse kimsenin umrunda bile olmaz, farkina bile varmazlardi.
Doktorlar binlerce kez ilacin hastaligin ön evresinde faydali oldugunu, hastalik ilerlemis cigere inmisse cok da faydasi gorulemedigini anlatti. Insanlar ilk asamada ilaci kullanip hastaligi rahat atlatinca benim bunyem saglam, 5-6 gunden sonra test yaptirip ilac kullaninca fayda gormeyince ilac faydasiz diyor. Halbuki bu konuda zaten uyariliyor. On asamada benim birseyim yok deyip kullanmamazlik etmeyin.
Kalp krizi, damar tıkanıklığı gibi pihtilasmaya bagli hastaliklari ilaca bagliyor, super uzman kendine doktor vatandaslarimiz. Binlerce doktor uzman incelemis ilacin pihtilasma konusunda yan etkisi olmadigini, pihtilasmanin covidden kaynaklandigini söylüyor. Ama kimin umrunda. Doktorlar ne bilir ki di mi ama
su yorumun alnı olsa da opsek
bence bu yorum bu tarz acılan konularda otomatık bıldırım olarak acılmalı .

su yorumun alnı olsa da opsek
bence bu yorum bu tarz acılan konularda otomatık bıldırım olarak acılmalı .
Esimle kayinvalidem gilde gorumcemden kaptik Supheler baslayinca hemen ayrilip evimize donduk. Esim test yaptirmak istemedi hemen, atlatacagini düşündü. Benim 1 tane bile belirtim yoktu 5-6 gun sonra test yaptirip ilac aldik. Ilaca basladi ama hic faydasini goremedi, surundu haftalarca. Bense hic belirti gormememe ragmen, belki esimden kaptiysam kulucka suresi daha gec tamamlanacaktir , belki ben de hasta olurum diye ben hemen kullanmaya basladim. Hicbir belirti gormeden de atlattim. Bilemiyoruz ama ilacin sayesinde belki de. Neden risk alayim ki Ben hasta olsam esime kim bakacakti bir de. Cok kotu oldu cunku

Burada bu şekilde size doğru bilgi verilmesini nasıl bekliyorsunuz ? O ilaç hastalığın ciğere inmemesi için veriliyor diye biliyorum.Ama içersiniz yine de iner içmezsiniz inmez.Benim eniştem içmedi indi başka bir tanıdığım içti
İnmedi bilemem.

doktorun verıp kullanın dedıgı ılacı kullansam mı nasıl ılac dıye ınsanlara sormanız hıc mantıklı degıl
sıze bu ılacı kullanın demısler
burada o doktordan daha vasıflı degılız hıc bırımız nasıl cesaret edıyorsunuz boyle sorulara bırtek benım sanırım doktor ne derse bırebır yapan

valla sımdıye kadar bır doktor bana bırsey tavsıye ettıyse hep uyguladım ve hala yasıyorum eger bu sıze bır referans saglayacaksa
Hemen muhalefet yapıyorsunuz hic geciktirmeden masallah ! Hanfendi ben zaten buradaki insanların yorumuna göre hareket etmeyeceğim ama olası yan etkilerini öğrenmek istedim anladiniz umarım

Bir arkadaşım covid geçirdiğinde ‘doktorun reçete ettiği’ ilacı ilk gün kullandı.zaten kendini iyi hisseden arkadaşım, arkadaşlarının engin bilgi ve donanımlarına güvenerek ikinci gün bıraktı , dördüncü gün hastanelik oldu. 3 hafta hastanede yattı. Doktor kim ki güveneceksin canım,bize soracaksın tabi!

Hemen muhalefet yapıyorsunuz hic geciktirmeden masallah ! Hanfendi ben zaten buradaki insanların yorumuna göre hareket etmeyeceğim ama olası yan etkilerini öğrenmek istedim anladiniz umarım
doktorun onerdıgı seyı uygulayın demem mı muhalefet :D :D :D ayyyy cok yasayın emı sımdı sıze muhalefet ne demek onu anlatmakla ugrasamam

yan etkılerını de doktora sormanız gerek buraya degıl basıt bır agrı kesıcının bıle ölumcul yan etkısı olabılır hıc olmayadabılır bırıne olan sey dıgerıne olmayabılır

gercekten ıyı nıyetle yazmıs oldugum yoruma verılen su cevap coronadan daha beter

Bir arkadaşım covid geçirdiğinde ‘doktorun reçete ettiği’ ilacı ilk gün kullandı.zaten kendini iyi hisseden arkadaşım, arkadaşlarının engin bilgi ve donanımlarına güvenerek ikinci gün bıraktı , dördüncü gün hastanelik oldu. 3 hafta hastanede yattı. Doktor kim ki güveneceksin canım,bize soracaksın tabi!
Ben zaten senin yorumuna göre hareket etmeyeceğim hemen taslamaya hazır bombasinizz ben kisilerde ne tür etki yapti onu öğrenmek istedim su kadınlar klübünde o kdr mutsuz kadın varki yorum yaparken bile asabiyetinizi heryere yansıtıyorsunuz masallah masallah

doktorun onerdıgı seyı uygulayın demem mı muhalefet :KK70: :KK70: :KK70: ayyyy cok yasayın emı sımdı sıze muhalefet ne demek onu anlatmakla ugrasamam

yan etkılerını de doktora sormanız gerek buraya degıl basıt bır agrı kesıcının bıle ölumcul yan etkısı olabılır hıc olmayadabılır bırıne olan sey dıgerıne olmayabılır

gercekten ıyı nıyetle yazmıs oldugum yoruma verılen su cevap coronadan daha beter
Nasıl cesaret ediyorsunuz demişsiniz laf sokarak ben zaten kişilere göre ilacı kullanıp kullanmayacağım hatta kullandım bıle insanlarda toplan etkisini merak ettim korkutucu düzeyde yan etki yapıyor mu diye anladınız mi

Back
X