- 25 Eylül 2011
- 7.512
- 11.372
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Birde benden yasca coook buyuk.esiylede gelmis.simdi belkide esiyle cok plan yapmistir diyorum.baski altinda tutmak istemem.ama bende oyle dusunurdum.fotolari begendi mesaj atmadi.'Gelmek isterseniz beklerim' gibi, yani onların iradesine bağlı davet edin.. O söylemiş, siz buyur etmişsiniz, belki programı değişmiştir ama sonra demesin, fotoları beğenmiş buyur etmedi diye..
Belkide arayacak bilmiyorum.acaba benden mi haber bekliyor.dogru olani secemedim.benden yascada epey buyukBence gelen aramalı. Siz muneccim değilsiniz. Siz memlekete gidince direk okuluna gitmişsiniz. Benzer bir durum bende oldu aramadım, küstü ama umrumda değil. İnsan geldim diye haber verir.. foto paylaşan haber vermeyide düşünmeli.
Neden?Sohpet den sonrasını okuyamdım malesef. ..
Belki bir kahve içmeye yada çay içmeye uğrayacaklar.. Sizi telaşlandırmamak için aramamışta olabilirler.. Siz misafirperverlik yapıp arayın, eğer aramazlarsa.. Üzerinizde kalmasın..Belkide arayacak bilmiyorum.acaba benden mi haber bekliyor.dogru olani secemedim.benden yascada epey buyuk
Kesinlikle.mesela pazar aksami yemek davetimiz var.yarinda tum gun ders calisma planim.ama iste bilemedim.net birsey soylenmeyince.bakalim aramayi pek dusunmuyorum sanirim.tatili bittikden sonra mesaj atacagim.haber bekledim sizden diye.sanirim en dogrusu buBelki bir kahve içmeye yada çay içmeye uğrayacaklar.. Sizi telaşlandırmamak için aramamışta olabilirler.. Siz misafirperverlik yapıp arayın, eğer aramazlarsa.. Üzerinizde kalmasın..
En garipsediğim misafirlik türüdür, uğrayacağız yada görüşürüz gibisinden olanlar.. İnsanı eve bağlarlar, halbuki cumartesi öğleden sonra yada akşam üstü çaya geliriz gibi net gün söylense sıkıntı olmaz..
Sizi iyi anlıyorum, hafta sonu 2 gün eve tıkılmak gibi..
Diğer seçenekte örneğin ne zaman ararlarsa siz dışarıdada olsanız, dışarıda oturup çay yemek vs.. görüşürsünüz.
Bir diğeride arayın, neredesiniz görüşelim deyip oldukları yerde bi kahve içip yada yemek yiyip zaman geçirin..
Himmm...mutlu oldunuz mu samanlikta igne bulunca.Sohbet doğrusu da o açıdan
Takmayın.. Akışına bırakın.. Stres yapacak durum yok..Kesinlikle.mesela pazar aksami yemek davetimiz var.yarinda tum gun ders calisma planim.ama iste bilemedim.net birsey soylenmeyince.bakalim aramayi pek dusunmuyorum sanirim.tatili bittikden sonra mesaj atacagim.haber bekledim sizden diye.sanirim en dogrusu bu
Dimi..isteyen arardi diyorum.bende boyle dusunuyorum.ama iste kararsiz kalmistimBen hic aramam gelen aramaz mi biz mi kosucaz nolur gelin agirlayalim diye gelmek istese vakit bulup gelmez mi ben mi gamsizim bilemedim
No stres no panik.Takmayın.. Akışına bırakın.. Stres yapacak durum yok..
Amaaan bosver bacım gece gece onu mu düsüncenDimi..isteyen arardi diyorum.bende boyle dusunuyorum.ama iste kararsiz kalmistim
Niye mutlu olayım ki ?Himmm...mutlu oldunuz mu samanlikta igne bulunca.hadi iyi geceler size.sutunuzu icmeyi unutmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?