Acil bir bakarmısınız...

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Ay yeter hergün konu açmaktan gına geldi ama bu sefer acil sanırım.şimdi şöyle sakin bir şekilde anlatayım.ve baştan da sçyleyeyim hop oturup hop kalkıyorum zaten beni vesveselendirecek şeyler söylemeyin yalvarıyor.şuan sadece aaaa öyleymiş bişey olmaz tarzı söylemlere ihtiyacım varünkü.paxil 20mg kullanıyorum bir haftadır diş için antibiyotik tedavisine başladığım için düzenli alamadım paxili hatta dün evvelsi gün içmedium bugün tam vaktini ayarladım saat 7gibi içtim.artık nasıl dalgınlıksa 12.30da antibiyotik diye bi daha içmişim.saat bir gibi aklım başıma heldi gittim zorla konustum ama kana karışmışmıdır yahur karıştıysada zarar verirmiş.ne olur güzel şeyler yazın.

Bi sorun olacağını sanmam ama yine de bir bilene sorun. Ben daha önce yarım saat aralıklarla 2 tane antibiyotik yutmuştum birşey olmamıştı.
İçinden çıkan kağıtta maksimum doz yazıyor bir bakın.

Sizin yerinize baktım maksimum 62.5 mg’a kadar normal . Başlangıç dozu 20, yavaş arttırmak koşuluyla 40 mg a kadar farklı tanılarda kullanım var. Hep aynı saatte saati kurarak kullanın. yatın.https://www.drugs.com/dosage/paroxetine.html#Usual_Adult_Dose_for_Depression
İsterseniz de zehir danışma hattı var orayı arayın.

Sizin yerinize baktım maksimum 62.5 mg’a kadar normal yani hadi zıbarın yatın.https://www.drugs.com/dosage/paroxetine.html#Usual_Adult_Dose_for_Depression
İsterseniz de zehir danışma hattı var orayı arayın.
Hay Allah senden razı olsun yüreğime su serptin.prospektüsü okuyorum panikten okuyacağım yeri şaşırdım hatta okuduğumdanda bişey anlamadım zaten.gönül rahatlığıyla zıbarabilirim yani demi😅

Evet evet. Az titreme vs olabilir yan etkileri olabilir sanırım. Yarın yine saatini kurup belirli bir saatte alman lazım.
Inşallah canım çok sağol.muneciğim bu kadar bilgi yeter inşaallah da bişey olmaz konumu kapatabilirmisin teşekkürler hepinize

Kutularca ilaç içip ölmüyor millet en fazla zehirlenirdiniz, zehirlenmemişsiniz bile, yani sıkıntı yok.

Back
X