Acil bir bakın

schlalle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
398
245
53
Kızlar watsapp açık kalınca ikide bir de çevrimiçi çevrimdışı görünür mü kişi. Sevgilim sana yazıcam dedi 1 saat bekledim baktım ikide bir çevrimiçi çevrimdışı oluyor dedim kiminle konuşuyorsun dedi ki kimseyle konuşmuyorum watsapp açık kalmıştır . Olabilir mi böyle bişey? Kızlar boynuzlanıyor muyum sizce?

Ona sorsana
Nasıl açık kalıyor
YaZ google a

Olmaz öyle bir şey. Bazen kapatıldığı halde çevrim içi görünülebiliyor ama bir ç.içi bir ç.dışı ı-ıh

Yazmadan yada gelen mesaji okumadan çevrimiçi olunur mu? Zannetmiyorum. Ama hemen böyle basit meseleden ihanet şüphesi doguyorsa ilişkiniz bariz problemlidir bence... Birde merak ettim watshp ta yazmasını bı saat beklemek falan derken yaşlarınız kaç?

Oyle bi sey imkansiz...Hatirliyorum bi program vardi goruyorsun kim hangi saatde kac dakika kac saniye cevrim ici gozuktu. Sevgilin bi isler ceviriyor Yani bende Acik birakirim bazen Ama cevrim ici gozukurum sadece hem cevrim sonra Geri cevrim ici imkansiz

whastsap açık kalmaz öyle devamlı . çevrimdışı olur . kendısı gırıyordur

Imkani yok girip çıkması kendiliğinden....
Yalan söylediği kesinde sebebini öğrenmeye çalış muhtemelen senin kızacağın bişey alttan alttan sorarak öğrenmeye çalış hemen de kötü şeyler düşünme

Telefonun ekran kapama kilidi yoksa açık bıraktıysa whatsapdayken , çevrim içi görünür eline teli alana kadar . Ama çevrimdışı olayı olmaz...

Girip çıkınca oluyor diye biliyodum bende.
Bir telefonumda sorun varmış. sevgilim sürekli bu saatte niye girdin naptın fln muhabbeti yapıyodu bende uyuyorum fln gece saat 4te çevrimiçi gözüküyomuşum. Sonra o yanımdayken çözdük. Telefon kafayı yemiş. Gece diyelim bildirim geliyo telefon komple uygulamaları da açıyo kendi ışığıyla birlikte. Ekran koruması devreye girince de uygulamalar kapanıyo. Çok garip bişey ama başıma geldi yani

Whatsap açık kalsa bile bi süre sonra cevrimdisi olur bi dahaki whatsabi kullanana kadar yalan söylemiş sana

İnş benim sevgilimin de öyle bişeydir

İnş benim sevgilimin de öyle bişeydir

Bende suna sahit oldum. Whatsapp sayfasi acik kaliyor mesela. Ekran isigi sonuyor cevrimdisi gorunuyosun. Atiyorum bi arama yada bi msj yani telefonun ekran isigini tekrar aydinlatacak bisey gelince tekrar cevrimici gorunup isik sonunce bida cevrimdisi oluyosun. Defalarca tecrubeyle sabitlendi bu canisi. Boyle bisey olabilir bence.

icinden bi his, bi halt karistiriyor diyosa kuvvetle muhtemel dogru histir ( bende 95% böyle olmustur)

E canım bi önceki konunda sana dedik .bir şeyler çeviriyor diye. Adam çoktan başkasını bulmuş .

Canım sağol ya yüreğime su serptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…