• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bir durum

bende bılmıyorum.
Ne olacak sımdı ?

ilk mesaja üzülmüştüm ama pekte üzülecek bişey yokmuş. başka evli bi adam bulur kendisine

Yaptığı hata çok kötü olabilir ama şu an ki durumda sokakta kalmış bir kadına ne hali varsa görsün demekte acımasızlık gibi geliyor bana.
Belki yatılı olarak bir yerde bakıcılik gibi bir iş bulabilir..umarım..

Kendinizi aldattiklari kadının yerine koyun adam kandirdiysa bilemem ama bile bile yaptıysa Tam da olması gereken olmuş yuva yikanin yuvası olmaz diye boşa dememisler

Evli bir adamla birlikteydi adam bunu birakinca tek kaldi. Sonra bir akrabasina yerlesmis akrsbasi dun gece evden kovmus. Suan tanimadigi bir evde kaliyormus. Ayni sehirde degiliz.

Sanırım kendi düşen ağlamaz derdim.
Ve bu karakterde birini evime de almazdım açıkçası.

Kendini bence boşa yorma canım .. o kendine bulur yine evli sömürecek bir adam.. ah alan islah olmaz! İnşallahta olmaz ..

Açıkçası çok üzülmedim ama sokakta kalana oh olsun demek istemiyorum.

Bence bakıcıdır,yatılı iştir yönlendirmeyin ya o evdeki adamla da bir şeyler yaşamaya kalkarsa?Bilse zaten kimse kapısını açmaz.

Belediyeye bir gidip danışsın. Heleki kışları yatacak yeri olmayanlara olanak sağlanıyordu gidip bilgi alsın

Herkes hak ettiğini mi yaşıyor bu dünya da?Ne olursa olsun o bir insan ve bir kadın!Zaten çözüm bulunmuş konuya ama yine de dua ile bir katkımız olsun,Allah önce hidayet versin sonrada yardım etsin İnşallah!

Arkadaşlar konunun detaylarını öğrendim (başkasından). Hiçte mağdurluk bir durum yokmuş. Uzaktan fazla saf durduğumdan beni seçmiş sanırım.

İlk defa olmuyor da bu defa en azından araştırmayı akıl edebildim.

Arkadaşlar konunun detaylarını öğrendim (başkasından). Hiçte mağdurluk bir durum yokmuş. Uzaktan fazla saf durduğumdan beni seçmiş sanırım.

İlk defa olmuyor da bu defa en azından araştırmayı akıl edebildim.

Şu an tanımadığı bi yerde kalıyo dedin ne cesaret yani ben onu anlamadım serseri mayın gibi yaşadığı aşikar zaten

Şu an tanımadığı bi yerde kalıyo dedin ne cesaret yani ben onu anlamadım serseri mayın gibi yaşadığı aşikar zaten

Tanımadığı bir yer değilmiş. Evden atıldığında da lüks bir araç gelip almış. Salağım ben...

Back
X