Acil bir fikre ihtiyacimiz var

dilarasym

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
75
9
1
47
Genc bir kardes dedigimiz bir arkadasimiz var. Ablalarindan bizden fikir istedi. Is icabi sehir disina gonderiyoruz. Gittigi bir is yerinde bir kizla tanismis. Kiz cok begenmis sanirim bizim cocugu orda sohbet etmisler zaten numaralari varmis bir birlerinde cunku is geregi kiz onla ilgenmis. Yaslari kiz 22 bizimki 24 yasinda.

Soru su : kiz biraz cabuk boyle: iyi ki varsin, iyiki tanidim seni gibi sozler soyluyormus ki bugun 2. Gun tanismalarinin. Kizda mesela bir konuda konusuyorlarmis facebbook sosyal medyami istersen verebilirim sifremi demis ama bizim cocuk da kiza biraz sakin gidelim acele etmeyelim demis her konu icin.
Hatta kiz bugun seni seviyorum deyince bir garip olmus cocuk
Ne diyorsunuz bu ise ??

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşınıza değil de o kıza tavsiyeler vermek isterdim.
Arkadaşınız bu kadar ilgiden soğumadıysa bir şans versin bence. Hani biz burdan kız psikopata bağlamış diyemeyiz. Evet biraz buldumcuk olmuş, çocuğu elinden kaçırmak istememek adına ne yapacağını şaşırmış. Arkadaşınız için bu hoş bir şeyse neden olmasın.

Cocukda seviyor ilgiyi kiz seni seviyorum demis. Biraz abartmis bencede

Şifremi veriyorum saklayacak bişeyim yok demek istemiş çocuk çok mu yakışıklı merak ettim

Çocuk adam diyeyim ya da ilişkiye başladığında ne diye sizden akıl alır ki? Sizi ilgilendiren bi durum yok sonuçta. Aralarında birşey başlamış veya devam ettiremezler onları bağlar. İki kişi iki koca insan arasında geçen bir duygusallık. Sizin bu kadar detay bilmeniz bana gereksiz geldi açıkçası

2. gunden bir erkek seni seviyorum dese siz en dusunuedunuz ordan yola çikip cevap bulabilirisniz sorulara
zengin flan mi bu kardesiniz :)

İkinci gün seni seviyorum dediyse üçüncü gün üstünde gelinlik elinde çiçeğiyle gelir bu

Kendi isteğiyle şifresini vermek isteyenide ilk defa duydum.bu ne hız maşallah

Kiz surekli hayaller kuruyormus evlilikle ilgili garip valla
Bu işten bi iş çıkar demedi demeyin kim atlar bi anda bi erkeğin üstüne bu kadar daha 2 gün olmuş bi sorun var mutlaka ama ne çıkar yakında kokusu yada kimseyle görüşmediyse bu güne kadar ondanda olmuş olabilir diye düşündüm ben temkinli gitmekte fayda var baktı yakışıklı çocuk kacirmiyim demistir

Bu ne acele kız bir nefes alsaydı önce :) Bu kadar basit mi sevgi ya? Değil bence kuruntu laflar bunlar. Belirli bir süre konuşmadan bunu diyende başka bir şey ararım ben.

Dünya güzeli yakışıklısı da olsa bu tarz hareketler benim için uyarı niteliğinde olur, ne kadar tanımış da hemen seviyorum diyor? İyi niyetli bile olsa bu davranışlar ya pek aklı başında biri değil ya da çok dengeli bir karakteri yok diye düşünürüm ben. Ben olsam risk almazdım

Anla
Anladim hajlisiniz boyle de bir durum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…