TSK ederim canim
2014 nisan ayını gösteriyor öyle bir girişim içerisinde olucak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TSK ederim canim
olur bakarım ten ve göz renklerı yas yaz bakım hemen.
Kızlar harikasıniz ya :))
Kızlar harikasıniz ya :))
sağol cnm ben buğday tenliyim kumralım saçlarım omzumda aslan burcuyum 25 yaşındayım kahverengi gözlüyüm bir kendim için bak birde ayrıldığım sevgilime o 28 yaşında esmer ama çok esmer değil saçları önlerinden dökük gözleri siyah snrda ikimiz için cnm
bu ayrıldığım sevgilimin falı cnm
cocugu olan bir kadının bir düşmanı var tövbe ya... yuh
incisedef banada bakarmısın rica etsem
bakarım yaz ten renk göz renklerinizi
boynu ipe gecirilmiş bir adam... bitmiş tükenmiş
ama bu sahıs ilerde uzun boylu kısa saçlı biriyle evlilik yapacak
anlamıyorum cnm falından şunu bi toparlasana
canım senin kafanda büyük bir sorun var.cok düşünüyorsun bakarken yoruldum ben burda sen cok karısıksın.kafanı dinlemelisin bir süre yoksa sıkıntıların dahada artıcak gibi herşeyi oluruna bırakmalısın.oyy canım kıyamam sağolasın
ben beyaz tenlıyım ela göz rengim 28 yaşındayım saçım koyu kestane![]()
canım senin kafanda büyük bir sorun var.cok düşünüyorsun bakarken yoruldum ben burda sen cok karısıksın.kafanı dinlemelisin bir süre yoksa sıkıntıların dahada artıcak gibi herşeyi oluruna bırakmalısın.
hayatında bir ask yasayaacaksın.yada yasıyorsun egerkı hayatında bırı yoksa ilerde olucak bu kisi esmer senden hafif uzun biri sana deger vericek iyi biri böyle biriyle ask yasıcaksın.
mutluluk kartı cıktı şuanki sıkıntılarından 1 ay gibi bir sürede kurtulucaksın.ve rüya kartı cıktı şu 2 gün içinde gördüğün rüyalarına dikkat etmelisin.gerçekleşebilir.burda bir kadın cıktı 40 lı yaslarda gibi beyaz tenli annen gibi sana bir konuda akıl veriyor onu dinlemelisin sen pek umursamıyor gibisin.
çok istedigin bir iş var bu iş biraz sıkıntılı olsada sonucta olucak maddi acıdan elinden bir miktar para cıkıcak sıkıntlı bir dönem olucak senin için ama sonucu hayırlı olucak ve sana burda dilek kartı cıktı bir dileğin olucak ama bir cocugu sevindirdikten sonra olucak burda seni cok seven masum biri var küçük bir cocuk.sen çok temizkalpli birisin ve hislerinde güçlü içindeki sesi dinlemen gerek.özellikle etrafında bir kız sana iyi görüünüp kötülüğünü düşünüyor dikkatli olmalısın.senden küçük bu kız yas olarak.bu kadar cıkmıs canım.
canım senin kafanda büyük bir sorun var.cok düşünüyorsun bakarken yoruldum ben burda sen cok karısıksın.kafanı dinlemelisin bir süre yoksa sıkıntıların dahada artıcak gibi herşeyi oluruna bırakmalısın.
hayatında bir ask yasayaacaksın.yada yasıyorsun egerkı hayatında bırı yoksa ilerde olucak bu kisi esmer senden hafif uzun biri sana deger vericek iyi biri böyle biriyle ask yasıcaksın.
mutluluk kartı cıktı şuanki sıkıntılarından 1 ay gibi bir sürede kurtulucaksın.ve rüya kartı cıktı şu 2 gün içinde gördüğün rüyalarına dikkat etmelisin.gerçekleşebilir.burda bir kadın cıktı 40 lı yaslarda gibi beyaz tenli annen gibi sana bir konuda akıl veriyor onu dinlemelisin sen pek umursamıyor gibisin.
çok istedigin bir iş var bu iş biraz sıkıntılı olsada sonucta olucak maddi acıdan elinden bir miktar para cıkıcak sıkıntlı bir dönem olucak senin için ama sonucu hayırlı olucak ve sana burda dilek kartı cıktı bir dileğin olucak ama bir cocugu sevindirdikten sonra olucak burda seni cok seven masum biri var küçük bir cocuk.sen çok temizkalpli birisin ve hislerinde güçlü içindeki sesi dinlemen gerek.özellikle etrafında bir kız sana iyi görüünüp kötülüğünü düşünüyor dikkatli olmalısın.senden küçük bu kız yas olarak.bu kadar cıkmıs canım.
tatlım anlamayacak ne var
boynuna ip geçirilmiş bir adam var falında ya cezaevinde yada baya sıkıntıda onu anlayamadım ama bariz görünüyor
ve bir kişinin uzun boylu kısa saçlı bir bayanla evliliği var beraberlik olucak
bu kişi ben miyim saçlarım omzumda