Acil biri arkadasima tarot fali bakabilirmi, bende YILDIZNAME bakarim bakana

olur bakarım ten ve göz renklerı yas yaz bakım hemen.

sağol cnm ben buğday tenliyim kumralım saçlarım omzumda aslan burcuyum 25 yaşındayım kahverengi gözlüyüm bir kendim için bak birde ayrıldığım sevgilime o 28 yaşında esmer ama çok esmer değil saçları önlerinden dökük gözleri siyah snrda ikimiz için cnm

Eklentiler

• $Snapshot_20131014_7.webp
    $Snapshot_20131014_7.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 54
sağol cnm ben buğday tenliyim kumralım saçlarım omzumda aslan burcuyum 25 yaşındayım kahverengi gözlüyüm bir kendim için bak birde ayrıldığım sevgilime o 28 yaşında esmer ama çok esmer değil saçları önlerinden dökük gözleri siyah snrda ikimiz için cnm

Düsüncelerinizi yeniden gözden geçirin. Eski bakis açinizdan arinin. Artik harekete geçin. Ve kendinize "nasil?" ve "neler olurdu?" sorularini sorun. Korkmadan yeni kesiflere çikacaksiniz, bu da sizi sasirtacak.çünkü bana göre ikinizde yanlıs düşünüyosunuz.o senin iyi biri oldugunu düşünüyor ancak sana karsı ona yanlıs yaptıgını hataların oldugunuda düşünüyor.sanki senden sogumus gibi bu düşünceleri yüzünden.senin ona karsı dürüst olmadıgını düşünüyor.ama sen iyi niyetlisin içindekini dısarı vuruyorsun iyi yada kötü.o ise inanmıyor.aslında sevgilinde iyi biri ama sende ona karsı bazı konularda aacaba seklinde yaklaşmıssın kafanda sorular var ona karsı.ikinizde birbirinize güvenmelisiniz.şuan o seni düşünüyor ama sadece düşünüyor bir eyleme geçme cabası uzun bir süre daha olmayacak gibi görünüyor.aynı zamanda onun aklında sarısın bir kız daha var aslında bu yeni bi zamanda olusmus bir iki hafta öncesinde sanki onla olsa nasıl olur diye geçmiş aklından ama ikinizin sonuc kartında sonucu sen cıktın o kişiyi düşünebilir ama sonucta sende karar kılıcak ve sana gelicek ancak zamanı var bayagı bi.güç kartı cıktı Güç ayni zamanda önemli bir degisikligin habercisidir. Düsmanlarinizi etkisiz hale getirebileceginiz bir döneme gireceksin. sevgilin sana geldiğinde ona kırıcı olmamalısın.tartısmaktan korktugu için aslında erteliyor gelme sürecini. nese ve tutkuyla yaklasırsan, kazanabilirsin.
suan adaletsizlikle karsi karsiyasin. Sakin olmalisin. Zaman içinde sakinliginizin yardimiyla olaylarin seyrinin degisecegini göreceksin.bu kadar canım.

boynu ipe gecirilmiş bir adam... bitmiş tükenmiş
ama bu sahıs ilerde uzun boylu kısa saçlı biriyle evlilik yapacak

varda biri olmayacak gibi... umudum yok yani... istersen onunda özelliklerini veririm oda 78 dogumlu esmer ela gözlü

oyy canım kıyamam sağolasın

ben beyaz tenlıyım ela göz rengim 28 yaşındayım saçım koyu kestane :D
canım senin kafanda büyük bir sorun var.cok düşünüyorsun bakarken yoruldum ben burda sen cok karısıksın.kafanı dinlemelisin bir süre yoksa sıkıntıların dahada artıcak gibi herşeyi oluruna bırakmalısın.
hayatında bir ask yasayaacaksın.yada yasıyorsun egerkı hayatında bırı yoksa ilerde olucak bu kisi esmer senden hafif uzun biri sana deger vericek iyi biri böyle biriyle ask yasıcaksın.
mutluluk kartı cıktı şuanki sıkıntılarından 1 ay gibi bir sürede kurtulucaksın.ve rüya kartı cıktı şu 2 gün içinde gördüğün rüyalarına dikkat etmelisin.gerçekleşebilir.burda bir kadın cıktı 40 lı yaslarda gibi beyaz tenli annen gibi sana bir konuda akıl veriyor onu dinlemelisin sen pek umursamıyor gibisin.
çok istedigin bir iş var bu iş biraz sıkıntılı olsada sonucta olucak maddi acıdan elinden bir miktar para cıkıcak sıkıntlı bir dönem olucak senin için ama sonucu hayırlı olucak ve sana burda dilek kartı cıktı bir dileğin olucak ama bir cocugu sevindirdikten sonra olucak burda seni cok seven masum biri var küçük bir cocuk.sen çok temizkalpli birisin ve hislerinde güçlü içindeki sesi dinlemen gerek.özellikle etrafında bir kız sana iyi görüünüp kötülüğünü düşünüyor dikkatli olmalısın.senden küçük bu kız yas olarak.bu kadar cıkmıs canım.

canım senin kafanda büyük bir sorun var.cok düşünüyorsun bakarken yoruldum ben burda sen cok karısıksın.kafanı dinlemelisin bir süre yoksa sıkıntıların dahada artıcak gibi herşeyi oluruna bırakmalısın.
hayatında bir ask yasayaacaksın.yada yasıyorsun egerkı hayatında bırı yoksa ilerde olucak bu kisi esmer senden hafif uzun biri sana deger vericek iyi biri böyle biriyle ask yasıcaksın.
mutluluk kartı cıktı şuanki sıkıntılarından 1 ay gibi bir sürede kurtulucaksın.ve rüya kartı cıktı şu 2 gün içinde gördüğün rüyalarına dikkat etmelisin.gerçekleşebilir.burda bir kadın cıktı 40 lı yaslarda gibi beyaz tenli annen gibi sana bir konuda akıl veriyor onu dinlemelisin sen pek umursamıyor gibisin.
çok istedigin bir iş var bu iş biraz sıkıntılı olsada sonucta olucak maddi acıdan elinden bir miktar para cıkıcak sıkıntlı bir dönem olucak senin için ama sonucu hayırlı olucak ve sana burda dilek kartı cıktı bir dileğin olucak ama bir cocugu sevindirdikten sonra olucak burda seni cok seven masum biri var küçük bir cocuk.sen çok temizkalpli birisin ve hislerinde güçlü içindeki sesi dinlemen gerek.özellikle etrafında bir kız sana iyi görüünüp kötülüğünü düşünüyor dikkatli olmalısın.senden küçük bu kız yas olarak.bu kadar cıkmıs canım.

agzına sağlık o cocuk sevindirme işini bana biri daha söylemişti... :26: valla abim evleniyor canım kız benden 3 yaş küçük o olmasında başkada küçük tanıdığım yok

cnm ya arkadaşım için rica etmiştim senden bakarmısın bekliyor oda

Back
X