• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil bu bağımlılıktan nasıl kurtulucam :(((((

mlk5588

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
306
159
53
Diğer
bende bekarlıgımdan beri süregelen gece yemek yeme krizleri var..ya lütfen ciddiye alın
gece ekmek yada yemek yemessem ogece sabah edemiyorum gözlerim şişene kadar oturuyorum .o yemek yeme
istegi gelince önüme kimse duramıyo o an k ndimi bile öldürebilirim okadar vahim durumdayımki eşim ilk defa kilo aldın cok ,yakışmıo sana demeye başladı ama yaoamıyorum aglıyorum şuanda çünkü gecenin ilisinde kalkıp bir tabak dolusu yemek ve yarım ekmek yedim anca şimdi rahatladıım inanaın zararlı madde kullananlar istek gelince nasıl olurlar aynen öyleyim napıcamm bana yardım esin yol gösterin ..diyetisyene gitsem bana şunu ye yeme liste vercek e zaten benim.problemimde kendime engel olamama oyüzden gitmiyorum:( aslında çabuk kilo veren biriyim ama tuyamıyorum bogazımı ..yemek yemeden ge
irdigim saatler günler bana boş geliyo ziyan olmuş geliyo gözgöregöre obez oluyorum yardım yalvarırımm:((( buarada boyum.167 kilom 76 belimde kocaman bir simit var:(

Koca bir tabak yemek ve ekmek yemek yerine..
Bu isteginizi meyve gibi hafif seylerle gecistirmeyi deneseniz..
Olmaz mi ?

meyveyii hiç sevmem normalde
buakşam yarım elma yedim
geçiştirmek için ama peşine
o tabagı ve ekmegi nöbet geçi
reecektim neredeyse yemeseyim:(

bende bekarlıgımdan beri süregelen gece yemek yeme krizleri var..ya lütfen ciddiye alın
gece ekmek yada yemek yemessem ogece sabah edemiyorum gözlerim şişene kadar oturuyorum .o yemek yeme
istegi gelince önüme kimse duramıyo o an k ndimi bile öldürebilirim okadar vahim durumdayımki eşim ilk defa kilo aldın cok ,yakışmıo sana demeye başladı ama yaoamıyorum aglıyorum şuanda çünkü gecenin ilisinde kalkıp bir tabak dolusu yemek ve yarım ekmek yedim anca şimdi rahatladıım inanaın zararlı madde kullananlar istek gelince nasıl olurlar aynen öyleyim napıcamm bana yardım esin yol gösterin ..diyetisyene gitsem bana şunu ye yeme liste vercek e zaten benim.problemimde kendime engel olamama oyüzden gitmiyorum:KK43: aslında çabuk kilo veren biriyim ama tuyamıyorum bogazımı ..yemek yemeden ge
irdigim saatler günler bana boş geliyo ziyan olmuş geliyo gözgöregöre obez oluyorum yardım yalvarırımm:KK43:(( buarada boyum.167 kilom 76 belimde kocaman bir simit var:KK43:
Krizleri atlatamiyosun madem sende hafif şeyler ye mesela bi tabak dolusu salata yap kendine yanınada 1 bardak ayran iç uykunuda getirir..hemde salata mideni rahatsiz etmez kolay sindirirsin..aslinda salatada olsa meyvede olsa belli bir saatten sonra yememek lazim..madem dayanamiyosun meyve salata şekli yap en azindan cok zarari olmaz..diger turlu obez olursun ve en önemliside sadece şişmanlik degil gece yersen kalpten gidiverirsin valla Allah korusun dikkat et

yemekle ilgili öneride bulunmayacağım, çünkü belli ki kendinize hakim olamıyorsunuz.

benim tavsiyem ; uyku saatlerinizi değiştirin.. akşamları 9-10 gibi yatın, gecelemeyin

mesela birazdan yatın ve bu gece sadece 6 saat uyuyun, yarın gün içinde hiç uyumayın akşam 9-10 arası uykunuz gelecektir..

Gece yemek yeme huyu malesef bende de var senelerdir. Neyapsam durduramiyorum kendimi. Gece bir an geliyor uyanip, yemeklere saldirasim geliyor :D

Bu yüzden anneme mutfakta hicbirsey biraktirmiyorum. Yemekleri, ekmekleri ne varsa kaldirir balkona cogu zaman. Bende kalkarim bakarim mutfaga yemek yok geri yatagima dönerim :)

Kendimi gördüm biran .Bekarken benimde öyle huyum vardı akşam yemegini 9 da yesem dahi gece 12 oldumu acıkır yemeden asla uyuyamazdım.Şimdi evliyim 1 yıllık hemde huyum gittimi hayır gitmedi daha az önce üşenmeden buzluktan sıgara böregi cıkartıp yedım hemde 8 tane :KK49:

kızlar alıntı yapamıyorum yorumları okuyorum tektek
diyetisyene gitsem ne yapar bana
faydası olurmu sizce
iştamı kapatsın die sigaraya başladım hiç ii degilim.eşimden utanıyorum artıl

kızlar alıntı yapamıyorum yorumları okuyorum tektek
diyetisyene gitsem ne yapar bana
faydası olurmu sizce
iştamı kapatsın die sigaraya başladım hiç ii degilim.eşimden utanıyorum artıl
Canım sigara fayda etmez bu konuda etse bana ederdi 8 yıllık tiryakiyim.Gece acıkınca meyve sevıyorsan meyve falan yemeyi dene yada salata yap akşamdan kendine onu ye acıktıgında öyle öyle kesmeyi dene

angel90 kaç lilosun boy kilo
canım sende bendensin gece
sigara böregi he
karnıö cok tok olsa bile
ya buakşam resmen toklultan
ölüyoduö 12olumca bana
bişey olıyor anlamıyorum

şekerin düşüyor sanırım.şeker düşme sorunu bendede var.geceleri böyle baykuş gibi oturduğumuz için acıkıyoruz şekerimiz düşüyor.şekerim düştüğünde bir bardak süt içiyorum geçiyor.böyle denesen?

salata yaptım dün akşam
az yaglı
marul domates salata zeytin peynit kaşar bben l.limon
bu.kilo yaparmı bu salaya türünü
çol seviuotum.ama peynir kaşar
mübarek ne bealeyici bi.salata
kilo yapar die bıraktım aslınfa yapmıcanı bilsem hergece salata yerim

angel90 kaç lilosun boy kilo
canım sende bendensin gece
sigara böregi he
karnıö cok tok olsa bile
ya buakşam resmen toklultan
ölüyoduö 12olumca bana
bişey olıyor anlamıyorum
Canım benim şükür kılo problemım yok alamıyorum zaten 168 boyum 54 kıloyum.Evet aynı şekilde bak böregı tokken yedım suan fecı tokum konunu okuyunca aklıma dolaptaki sütlaç geldi yesemmi diyorum :)
Yok anacım bizim derdimiz can sıkıntısı bence canımız sıkılınca yemege vuruyoruz yad aç gözlulukmu desem bilemedim:KK55:

salata yaptım dün akşam
az yaglı
marul domates salata zeytin peynit kaşar bben l.limon
bu.kilo yaparmı bu salaya türünü
çol seviuotum.ama peynir kaşar
mübarek ne bealeyici bi.salata
kilo yapar die bıraktım aslınfa yapmıcanı bilsem hergece salata yerim
diğer yedıklerın ne bılmıyorum ama onlara oranla daha az kalorısı var

Back
X