acil cevap bekliyorum ona gore gidicem?

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
18
27
kizlar nisanlim la aram pek iyi degil ona gore bi sorun yok ama hastalanmis evde yatiyomus abisi ve yengesiyle yasiyo iyimisin gelmeme gerek varmi dedim uyuycam gelip napcanki dedi . bilmiyorum gitsemmi hic icim rahat degil abisi ve yengesiyle yasadigi icinde cekiniyorum ?
kizlar yengesine mesaj attim musaitsen size ugruycam diye cevap gelmedi ne yapsamki sasirdim

Son düzenleyen: Moderatör:
Eh be arkadaşım sorunu bile yazmamışsın.
Sana saygısızlık yapmadıysa git ilgilen hiçbir şey yapmasan da yanında dur.
Yapmışsa da "bunlar hep beni kırdığından oluyor, sana iyi uykular" de.
Böyle konuya böyle cıvıp.

Hemen git koşarak hem de.
Aranızın neden iyi olmadığını yazsaydın daha net cvp alırdın. :işsiz:

Aranız iyi değilse ve haksız olan siz iseniz gidin.düzeltmek için bir fırsat olur bu..
Bir limonlu çorba yapın gidin.

Onemli bi'sorun vs yoksa bence gitmelisin. Nisanlin neticede...

Git tabikide. Cekinebilirsin abisinden yengesinden ama yapacak bisey yok. Gelipte napcaksin desede gitmelisin. Aranizin acik oldugunu tekrar okuyunca farkettim... ne bileyim yaa ben olsam bi ugrardim iyi misin nasil oldun derdim biraz durup cikardim.

Son düzenleme:
kizlar nisanlim la aram pek iyi degil ona gore bi sorun yok ama hastalanmis evde yatiyomus abisi ve yengesiyle yasiyo iyimisin gelmeme gerek varmi dedim uyuycam gelip napcanki dedi . bilmiyorum gitsemmi hic icim rahat degil abisi ve yengesiyle yasadigi icinde cekiniyorum ?
kizlar yengesine mesaj attim musaitsen size ugruycam diye cevap gelmedi ne yapsamki sasirdim

Aranız iyi değilse neden gidiyorsunuz ki
Üstelik gelme demiş
Üstelik yengesi de gel dememiş

Gitmemek için bir sürü sebep görünüyor

Aranız iyi değilse neden gidiyorsunuz ki
Üstelik gelme demiş
Üstelik yengesi de gel dememiş

Gitmemek için bir sürü sebep görünüyor
yengesi mesaji gordu ve cevap vermedi cok kirildim nisanlimin kendi evi olsa ne olrsa olsun yanindan ayrilmazdim ama iste onlar oldugu icin gitmek istemiyorum

Bir corba yap ve git bnce:kahve:

İki ucu b.klu değnek gibi :)
Msj atmak nedir ya arayıp sorsana yengesini? Bu nişan aile arasında mı yapıldı? Neyden çekiniyosun? Yatıya gitmiceksin heralde. En fazla 1 saat oturur kalkarsın cidden merak ediyorsan tabi.

İki ucu b.klu değnek gibi :)
Msj atmak nedir ya arayıp sorsana yengesini? Bu nişan aile arasında mı yapıldı? Neyden çekiniyosun? Yatıya gitmiceksin heralde. En fazla 1 saat oturur kalkarsın cidden merak ediyorsan tabi.
aile arasinda yapildi ama aradim acmadi mesaj attim 1 saat sonra cevap verdi bende gitmiyorum bu saatten sonra

Back
X