Canım bence eski sevgilindir. Annenle Babanın arayacak hali yok heralde :))
ay aman takıldığın şeye bak canım herkes olabilir ihtimal yani
ben hiç takılmam gizli numaralara düün sevgilimle kavgalı olduğumuz zaman bile sevgilim mi acaba diye gelmiyor aklıma bazen gelir ancak yani düşünüyorum arasa gizli numaradan neden arsın ki beni diye
Bende öyle düşündüm aslında. ama ne biliyim araması saçma geldi. birde özelden yani. genelde sadece mesajlasırdık .aramazdı beni. gece 1 buçukta kim arar diye düşünüyorumda. giderken çok netti. ne yapsam döndüremedim onu. neler yaptım neler. olmaz olmaz diye tutturmuştu. bende birdaha ne aradım ne sordum. daha da aramam. çok emek vrdim dğer bilmedi. istemiyorum artık dedi olmaz dedi. neden ararki bi insan o saatte
keşke ona hiç ısrar etmeseymişsin canım kendini bulunmaz hint kumaşı zannedicek.. Ben olsam kal bile demem valla... Peşinden koşmam adamsa beraber yürürüz zaten :):) Belkide bazı şeylerin kıymetini anlamıştır olamaz mı
bence o saatte ancak sapık arar özelden
madem dengesizmişş kesin oduuurrr :))) yine dengesizliği tutmussturr hahahaholabilir.. dengesiz biriydi zaten.. bende dengesizim oda dengesiz. ikimizde malesef öyleydik. ama ben çok sevdiğim için gidemem sandı, hep peşinde olurum sandı.bende amaan bidaha ne aradım ne sordum. gidemeyeceğimden emindi. çok rahattı bu konuda ona bu özgüveni vermiştim... birde benden ayrıldktan snra sosyal paylasm yerıne oldugu kadar olmadgı kader ne yapalım yazmş
madem dengesizmişş kesin oduuurrr :))) yine dengesizliği tutmussturr hahahahbence sen özele kapat telefonunu canımm çok istiyorsa açık numaradan arar buda ona kapak olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?