Acil cevap lütfen kızlar

beren26

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
621
277
323
Kızlar yenı bı ılıskıye basladım erkek ark askerı personel ve gorevı oldugu ıcın baska bır sehıre gıttı ama o bolgede telefonum cekmeye bılır gece dort gıbı ayrılıcam o yerden dedı sımdı sıze soruyorum whatsapptan yazdıklarım ıletılıyor arıyorum çalıyor mesajlarımda gıdıyor bu telefon nasıl cekmıyor nasıl anlasılıyor bana yalan mı soyledı aklım cok karıstı lutfen cevap verın nasıl anlıycam cekıp cekmedıgını :((

Bence gaaayet çekiyor telefonu. İyi tarafından bakip cevap verecek zamanı olmamıştır diyelim. Yine de çok güvenme.

Daha yeni ilişkiymiş bence bu kadar çok üstüne düşüp kontrol etme bırak o seni arasın :34:

Bilen bır arkadasa sordum telefonuna bakamaz dedı ama o dırek cekemez ulasamazsın demıstı hayal kırıklıgı yasadım suan:14:

benim nişanlımda askeri personel ve gercekten cok zor şartlar altında çalışıyorlar daha yeni ilişkiniz bu kadar üstüne düşme zamanla anlayacaksın zaten ne kadar zor şartlar altında çalıştıklarını

pekı kızlar tesekkur ederım ıcımı rahatlattınız yarına sorucam kısmetse bakalım ne dıycek :15: :44:

canım hemen önyargılı düşünme,belki ara ara çekiyordur,işinden dolayı da cvp veremiyordur yani inşallah öyledir.Geçerli bir nedeni olabilir gidişattan zamanla çözersin durumu

inşallah dediğiniz gibidir kızlar teşekkür ettim canım :26::26:

Back
X