acil cevap lütfen

jimal

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
14
0
16
Malatya
arkadaşlar 4 aylık hamileyim işim gerği bir türbe ziyaretinde bulundum. türbenin içine bile girmedim bahçesinde bulundum. bazı kişiler bebekte leke veya ben çıkar diyolar yaşayanınız veya bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim.

arkadaşlar 4 aylık hamileyim işim gerği bir türbe ziyaretinde bulundum. türbenin içine bile girmedim bahçesinde bulundum. bazı kişiler bebekte leke veya ben çıkar diyolar yaşayanınız veya bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim.

ben hamileyken gitmediğim türbe kalmadı çocuğumda ne ben ne lee var canını sıkma bişey olmaz

canım ya çok tşk ederim yok elini değdirdiğin yerde leke çıkar dediler.bende saplantılar oluşmaya başladı.

canım ya çok tşk ederim içimi rahatlattın yok elini değdirdiğin yerinde bebekte de leke çıkarmış dediler. bende saplantılar oluşmaya başladı.

canım ya çok tşk ederim içimi rahatlattın yok elini değdirdiğin yerinde bebekte de leke çıkarmış dediler. bende saplantılar oluşmaya başladı.

bi arkadaşımın anneside behsetmişti bundan arkadaşıma hamileyken türbeye gitmiş ve hiçbiryerine dokunmamaya özen göstermiş fakat koltuk altı kaşınınca dokunmak zorunda kalmış ve arkaddaşımın koltuk altında bi ben var yani bu tevafukta olabilir ..bence bunlar gerçeklik payı çok yok tamamen bi denk gliş sende takılma derim hayırlı bir evlat olsun inşallah...

canım ya çok tşk ederim içimi rahatlattın. yok elini vücudunun neresine değdirirsen çocukta aynı yerde leke çıkarmış dediler. artık bende de saplantı oluşmaya başladı.

canım ya çok tşk ederim içimi rahatlattın. yok elini vücudunun neresine değdirirsen çocukta aynı yerde leke çıkarmış dediler. artık bende de saplantı oluşmaya başladı.

bu konuya bende çok takıntılıyım benım yuzumden cocuğun bi yerınde bişey çıkcak dıye özelliklede yuzunde falan:( habersız birşey yediğinde olur dıyorlar

bede türbeye gittim kzızmda ama birşey olmadı ve bu ikinci gebeliğim gene gittim ama şöyle bir durum var annem bana hamileykern pazardan elma alıyorlarmış babamla ama annem dayanamış bir tane elmayı kalçasına sürtüp ısrmış o kadar canı çekmiş ve yemiş babamda o arada parasını vermiş annemin sonradan aklına gelmiş babama demişki kzızımızın kalçasında leke olucak ve ben dünyaya geldiğimde fındık kadar kalçamda leke vardı şimdi büyük ben büyüdükçe oda büyüdü ve çok kötü gözüküyor türbe olayını bilmem ama izinsiz hiçbirşey yiyip içmiceksin helal et diyeceksin

Back
X