• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil cevap lutfen :-(

catlak1992

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2010
105
20
318
2 yillik iliskim var evlilik dusunuyoruz Yaklasik 1 aydir babami ikna etmeye calisiyorum aileler tanissin diye ikna ettim babam ta sali gununden annesi babasi cocuk gelsinler pazar gunu tanisalim dedi bugun haber geliyo sadece kadinlar gelicez bi bakcaz kiza gitcez diyolar gorucu usulune cevirdiler annem cok sinirlendi bizi takmiyolarmi kiz babasi konustuklarini biliyo cagiriyo babasi gelmeye ne nazlaniyo diyo napicami bilmiyorum erkek arkadasimda onlara anlatamiyo derdini :-( :-( :-(

Annenler haklı ya babanda gelsin ya hiç gelmeyin de

Soyledim anlattim anlamak istemiyolar adetimiz bu biz bi gelelim diyolar benmi yanlis biliyorum boyle seylerde kiz tarafinin adeti uygulanmazmi 2 yilimi verdigim insandan vazgecirmeye calisiyo gibiler ailemi ezip gecemiyorum ondanda vazgecemiyorum icim yaniyo yarin gelmediklerinde babama mahcup olcam yerin dibine girmek istiyorum utancimdan

Sizinkiler ne diyorsa o dogrudur. Siz gorusup tanismissiniz. Gorucu usulu degil bu. Anneniz ve babaniz cok hakli. Taviz vermeyin. Sevgilinizin ailesi icin sorun edilecek bir durum yok ki ortada sevgiliniz neden soyleyemiyor ailesine, tuhaf.

oglan senden bihaber olsaydı, normal bi görücü usulü olsaydı, kadınların önden gelmelerini bi derece anlayabilirdim.. ama siz zaten berabersiniz, kararınızı vermişsiniz.. ne bu yani? neye geliyolar ayrı gayrı? kıza bakıp begenmezlerse olmayacak mı? hem kız babası nasıl derse öyle olmalı şu aşamada.. taviz vermeyin..

Sizinkiler ne diyorsa o dogrudur. Siz gorusup tanismissiniz. Gorucu usulu degil bu. Anneniz ve babaniz cok hakli. Taviz vermeyin. Sevgilinizin ailesi icin sorun edilecek bir durum yok ki ortada sevgiliniz neden soyleyemiyor ailesine, tuhaf.

Soyluyor oda benimle ayni dusunuyo ben sevdim gorucu usulune cevirmeyin demis anlamiyolar demicem anlamak istemiyolar yarin baba anne cocuk gelseler dahi heves moral kalmadi eger kadinlar tek gelirse annem eve almam diyo tamamen biticek babama nasil aciklicam bunub icinmi mucadele ettin dicek :-(

Iyi de bu eger gencler henuz tanismiyorsa yapilan birsey. Gencler tanisiyor ve ailelerin tanismasina karar verildiysr bu zaten isteme toreni oluyor direk. Yani anlamadim kadinlar gelip seni bi suzcek begenmezlerse va mi gececekler? Bence sen onlari hamama davet et amaclarina daha uygun olur.

Kizi görelim bi nedemek yaaa? Begenmezseler olmiycakmis mi bu is? Cok sacma...:KK14:

Bizcede cok sacma daha 1 hafta oncesine kadar gidelim diye baski yaptilar sevgilime simdi durup son dakika is cevirdiler allah islah etsin boyle insanlari resmen dalga gectiler nasil unutcam bilmiyorum

Soyluyor oda benimle ayni dusunuyo ben sevdim gorucu usulune cevirmeyin demis anlamiyolar demicem anlamak istemiyolar yarin baba anne cocuk gelseler dahi heves moral kalmadi eger kadinlar tek gelirse annem eve almam diyo tamamen biticek babama nasil aciklicam bunub icinmi mucadele ettin dicek :-(
Gelirlerse ki yarin geleceklerse su ana kadar belli olmasi gerekiyor, heves kalmadi diye dusunme ve bu olayi unut. Ama gelmezlerse annen hakli ben de almazdim. Saygisizlik bu. Ev sahibi nasil isterse oyle gelebilirler. Ve babanin o cumleyi kurmasi da olagan. Erkek arkadasin bu olaya el atmaz ise uzul ama sonunda unutmaya calis.

Iyi de bu eger gencler henuz tanismiyorsa yapilan birsey. Gencler tanisiyor ve ailelerin tanismasina karar verildiysr bu zaten isteme toreni oluyor direk. Yani anlamadim kadinlar gelip seni bi suzcek begenmezlerse va mi gececekler? Bence sen onlari hamama davet et amaclarina daha uygun olur.

Kadinlarin gelmesi demek bu demektir zaten suzmeye gelcekler diktatorluk kurmaya calisyolar sevgimden mi vazgecicem napicam allahim ya

Ben olsam kacarak uzaklasirdim hepsinden. Daha dakika bir, gol bir. Bu aile seni ezme pesinde ve erkek arkadasin söz geciremiyor.

Velev ki ailesini ikna etti, ya sonrasi? Bu adam seni nereye kadar koruyacak? Ve koruyacakmi? Hele bi baktin evlendin ve ailesi kiymete binince ne yapacan?

Gelirlerse ki yarin geleceklerse su ana kadar belli olmasi gerekiyor, heves kalmadi diye dusunme ve bu olayi unut. Ama gelmezlerse annen hakli ben de almazdim. Saygisizlik bu. Ev sahibi nasil isterse oyle gelebilirler. Ve babanin o cumleyi kurmasi da olagan. Erkek arkadasin bu olaya el atmaz ise uzul ama sonunda unutmaya calis.

Bu aileyle mutlu olmam bile muamma artik

Ben olsam kacarak uzaklasirdim hepsinden. Daha dakika bir, gol bir. Bu aile seni ezme pesinde ve erkek arkadasin söz geciremiyor.

Velev ki ailesini ikna etti, ya sonrasi? Bu adam seni nereye kadar koruyacak? Ve koruyacakmi? Hele bi baktin evlendin ve ailesi kiymete binince ne yapacan?

Cok haklsiniz insan sevince kor oluyomus gercekten bu aile bu cikisimdan sonra beni benimsemez zaten insanlarin duygulariyla oynamak bu kadar kolay olmamaliydi ellerim titriyo uzuntuden 3 gundur heyecanla hazirlik yaptim kalkip son gece oyun yaptilar sogutmaya calstilar allaha havale ediyorum

Cok haklsiniz insan sevince kor oluyomus gercekten bu aile bu cikisimdan sonra beni benimsemez zaten insanlarin duygulariyla oynamak bu kadar kolay olmamaliydi ellerim titriyo uzuntuden 3 gundur heyecanla hazirlik yaptim kalkip son gece oyun yaptilar sogutmaya calstilar allaha havale ediyorum

Ah canim, cok üzüldüm ya, gercekten nasil heveslenmisindir her genc kiz gibi :(

Erkek arkadasinla konustunmu? Hani " eger sadece kadinlar geliyorsa senden ayrilirim" gibisine?

sevgilin ailesine söylesin, bu kızla bu şekilde olmaz diye. sen de sakın kabul etme.

babana, ailene, sana çok büyük bir ayıp bu.

abartmasınlar. seviyorsun sevgilisin o kadar. sana hakaret bu aileni geçtim.

istenmediğini bilsin ailesi. meraklısı değilsin.

sonrasında onlar gelir bir şekilde merak etme.
eğer aşıksanız sevgilin zaten zorlayacaktır.

Back
X