- 11 Ağustos 2010
- 105
- 20
- 318
- Konu Sahibi catlak1992
arada doğru iletişim kuramamaktan kaynaklanan bir sıkıntı olabilir mi?
siz en başından beri babanızı ikna etmeye çalışırken , erkek arkadaşınız durumu ne derece biliyordu?
siz açık açık konuştunuz mu?
yoksa tanışmaya gelelim istiyorlar, gelin buyurun şeklinde kapalı bir şekilde mi konuştunuz...?
çünkü size göre tanışmaya gelmek babayla oluyor, onlara göre tanışma kadınlarla oluyor anlamında olabilir...
bir haftadır ailesi gelelim gelelim diye aslında kadınlarla gelmeye heves ediyor olabilir mi?
erkek arkadaşınız arada düzgün bir iletişim kuramamış olabilir mi?
kadınların önce gelmesini de kötüye yormayın, böyle şeyler olabilir... erkekli ortamda rahat konuşamayız diye kadınlar önceden konuşup anlaşacak tanışacak olabilir... adetiniz nedir, babasıyla gelince isteyelim mi, vs bunları da konuşacak olabilir...
hemen kendinizi pazarda ki karpuz durumuna sokup, küçük düşürmeyin.. ne münasebet yani.......
daha önce kaç eve gidip kız bakmışlar da siz de kendinizi bakılacak kız moduna sokuyorsunuz?
sevgilinizin annesi ve yakın çevre kadınları sizi, evinizi, annenizi, yaşantınızı görmeye, sizi tanımaya , tanışmaya gelecek...
yok beğenmedik olmaz diyeceklerine değil, önceden gelip muhabbet kurmaya,
evlerine gittiklerinde de ; gelin kızımızı da gördük, annesini de tanıdık vs diye güzellikle erkeklere anlatacak uygun zamanda da hep beraber gidelim diyeceklerdir...
bu kadar kendinize hakaret olarak algılamayın...
bu arada kendi annenizin tutumunu da çok saygısızca buldum...
kapıyı açmamak da neyin nesi?
bu mudur size yakışan?
kapınıza öyle ya da böyle sevdiğiniz adamın annesi gelmiş, kocasız geldi diye eve mi alınmayacak...?
alınıp en güzel şekilde ağırlanıp, bizde böyle adet yoktur ama biraz değişik geldi bize kusura bakmayın şaşırdık diye güzelce açıklama yapıp hem şaşkınlığınızı, kırılmışlığınızı anlatıp hemde en iyi şekilde misafirleri ağırlasanız
kötü mü olur yani???
onların sizi şaşkına çevirdiği, babanıza karşı mahçup ettiğini bildirip kendi yaptıklarından utanmasını sağlamanız yerine, saygısızlığı siz mi yapacaksınız kapıdan almayarak?
bence tüm bunlara sebep tek kişi; SEVGİLİNİZ...
o arada iletişim kuramamış...
Babam sali gununden haber verdiriyo annesi babasi cocuk gelsin bi tanisalim diyo onlarda tamam diyo durup durup son gun pat diye biz karar verdik kadinlar gelicek diyolar dayatma yapiyolar babanin haberi olmasaydi cikip yine gelselerdi babam ben ne dedim siz naptiniz beni dinlemiyosunuz diye sinirlenicek annemin tavri da ayni bu ciddiye almamaktir insani diyo durup son dakikada karar veriyolar kendilerince ve cocugun babasida ben tanismaya gitmem gittimmi sadece istemeye giderim diyo bu normalmi