- 8 Kasım 2025
- 38
- 1
- 1
- 20
- Konu Sahibi Ceren Fatma
-
İçime boşalma olmadı ihtimal olduğunu biliyorum zaten ama boşalma olmadıİhtimal var korunmamışsınız
Yumurtlama zamanınız mıydı? Ve normalde gecikir mi adetiniz ?Kızlar prezervatif li ilişki yaşadım ama 1 2 pozisyonda çıkardık ve boşalma olmadı fakat reglim 7 kasımda olmalıyken bugün 11 i hala olmadı mevsim geçişleri ve stres etkili olur diyorlar en yakın zamanda hastaneye gidicem ama hamile miyimdir böyle bir durum yaşayan oldu mu daha önce lütfen cevaplarsanız çok rahat ederim
Adetim normalde düzensiz di benim fakat 5 6 aydır düzen almıştı her ayın 5 i 6 sı olurdu ilişki yaşadığımdan beri her ay stres yapıyorum 1 2 gün gecikme illaki oluyordu ama şimdi baya oldu ayın 11 i oldu boşalma olmadı ama stresli zamanlarda geçiriyorum 1 haftadır ve mevsimden dolayı olur diyenler de var açıkcasıYumurtlama zamanınız mıydı? Ve normalde gecikir mi adetiniz ?
Ben olduğunu düşünmüyorum ama evet bi ihtimal var, onun içinde test yaparsanız cıkar
Evet canım olur. Geciktikçe stres olcaksın o yüzden eğer alabiliyorsan eczaneden bi test al varsa çıkar en azından bi 3-5 gün daha olmazsan boşuna stres olma .Adetim normalde düzensiz di benim fakat 5 6 aydır düzen almıştı her ayın 5 i 6 sı olurdu ilişki yaşadığımdan beri her ay stres yapıyorum 1 2 gün gecikme illaki oluyordu ama şimdi baya oldu ayın 11 i oldu boşalma olmadı ama stresli zamanlarda geçiriyorum 1 haftadır ve mevsimden dolayı olur diyenler de var açıkcası
Ya şimdi ben 23 ekimde ilişkiye girdim test alırsam hamileyse belli olur dimiEvet canım olur. Geciktikçe stres olcaksın o yüzden eğer alabiliyorsan eczaneden bi test al varsa çıkar en azından bi 3-5 gün daha olmazsan boşuna stres olma .
Arkadaşlar deneyimi olan yazsın nolurKızlar prezervatif li ilişki yaşadım ama 1 2 pozisyonda çıkardık ve boşalma olmadı fakat reglim 7 kasımda olmalıyken bugün 11 i hala olmadı mevsim geçişleri ve stres etkili olur diyorlar en yakın zamanda hastaneye gidicem ama hamile miyimdir böyle bir durum yaşayan oldu mu daha önce lütfen cevaplarsanız çok rahat ederim
Evet olurYa şimdi ben 23 ekimde ilişkiye girdim test alırsam hamileyse belli olur dimi
Eczanedeki basit testler sonucu gösterir ol
Çok pahalı mıdır acaba yarın hemen alıyım ona göre ve nasıl yapılıyorEczanedeki basit testler sonucu gösterir
Her eczaneden alabilir miyim ve pahalı mıdırEvet olur
Ucuzu da var pahalısıda var . Bütçene uygun olanı alabilirsin. Ve her eczaneden alabilirsin tabikiHer eczaneden alabilir miyim ve pahalı mıdır
Geri çekilme korunma yöntemi değil lafını hiç duymadın mı?İçime boşalma olmadı ihtimal olduğunu biliyorum zaten ama boşalma olmadı
Yani yaptığıma göre bu soru gerekli miydiGeri çekilme korunma yöntemi değil lafını hiç duymadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?