acil cevap verirmisin arkadaşlar

aycnsrdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
476
15
118
19 haftalık hamıleyım ama dudnen berı kızımın hareketlerını hıssedemıyorum.normalde elım karnımdayken tekmelerını hıssedıyordum ama dudnen berı yok.sadece sırt ustu uzandığımda sankı kalbım karnıma tasınmıs gıbı ordan kalp atışları geliyor ama bu sanırım bebegımın hareketlerı değil.lütfen bısey soyleyın delirmek uzereyım doktorumda amelıyattaymıs ee bırde hafta sonu bugun

19 haftalık hamıleyım ama dudnen berı kızımın hareketlerını hıssedemıyorum.normalde elım karnımdayken tekmelerını hıssedıyordum ama dudnen berı yok.sadece sırt ustu uzandığımda sankı kalbım karnıma tasınmıs gıbı ordan kalp atışları geliyor ama bu sanırım bebegımın hareketlerı değil.lütfen bısey soyleyın delirmek uzereyım doktorumda amelıyattaymıs ee bırde hafta sonu bugun
Tatli bisey ye sessiz bi yerde soluna yat cnm bide ole dene telas yapma bisey yoktur ben boyle yapinca hareketleniyodu yada elinle karnini oksa hizli hizli

Tatli bisey ye sessiz bi yerde soluna yat cnm bide ole dene telas yapma bisey yoktur ben boyle yapinca hareketleniyodu yada elinle karnini oksa hizli hizli

yaptım hepsini yaptım yok her hangı bır hareket .sadece o sırt ustu yattıgımdakı kalp atışı gıbı olan seye istinaden yoktur bır sey dıyoum ama yok cok korkuyorum

yaptım hepsini yaptım yok her hangı bır hareket .sadece o sırt ustu yattıgımdakı kalp atışı gıbı olan seye istinaden yoktur bır sey dıyoum ama yok cok korkuyorum
Kalp atisi gibi olunca genellikle hickiriyolar cnm her yattiginda mi yapiyo

AraliksiZ derken saniyede bir gibi oluyo cnm oyle olmuyomu mesela tik tik tik gibi ritmik oluyo bnmde oglum oyle hergun sabahlari ogle belirli zamnlarda yapardi

Gebelik haftan büyük sayılmaz her hareketi güçlü olmayabilir bebeğinin canım..endişelenme arkadaş doğru söylemiş tatlı bir şeyler yedikten sonra soluna uzan bence..eğer hala endişeliysen yakındaki bir sağlık ocağına gidip bebeğinin kalp atışlarını dinleyebilirsin..iyi haberlerle gel inşallah..

AraliksiZ derken saniyede bir gibi oluyo cnm oyle olmuyomu mesela tik tik tik gibi ritmik oluyo bnmde oglum oyle hergun sabahlari ogle belirli zamnlarda yapardi

sabahları o tıktık sesı heyecanlandığımızda kalp atışlarımız hızlanırya sabahlaroı benımde sırt ustu yattığımda aynısı oluyor ve bu sabahta vardı ama ne olduğunu bılmıyorum o rıtmın

Bence telaş yapmaya gerek yok bende 19 haftalığım ama herzaman hissetmiyorum genelde soluma yatınca gıdıklıyor çok şiddetli hareketini yaşamadım daha

sabahları o tıktık sesı heyecanlandığımızda kalp atışlarımız hızlanırya sabahlaroı benımde sırt ustu yattığımda aynısı oluyor ve bu sabahta vardı ama ne olduğunu bılmıyorum o rıtmın

Nasılsın?hareketini hissettin mi bebeğinin?

Hiç için rahat değilse yakınlardaki bir tıp merkezine gidebilrisin taksiyle falan. Bu kadar strese gireceğine öğrenmiş olursun, haftasonuda olsa 24 saat bakıyorlar onlar.
Fiyatlarda çok yüksek değil

Gebelik haftan büyük sayılmaz her hareketi güçlü olmayabilir bebeğinin canım..endişelenme arkadaş doğru söylemiş tatlı bir şeyler yedikten sonra soluna uzan bence..eğer hala endişeliysen yakındaki bir sağlık ocağına gidip bebeğinin kalp atışlarını dinleyebilirsin..iyi haberlerle gel inşallah..[/QUO

yatmam ımkansız ısyerındeyım zaten öyle aman aman sert haretlerı yoktu ama elımı karnıma koyduğumda barız hıssedıyordum ama hala tık yok

Bence telaş yapmaya gerek yok bende 19 haftalığım ama herzaman hissetmiyorum genelde soluma yatınca gıdıklıyor çok şiddetli hareketini yaşamadım daha

benımkınınde cok sert hareketlerı yok ama elım karnımdayken ozellıkle ayak kısmından hareketlerı cok net bellı oluyordu

Rabbim saglikli sihhatli vrrsin kucagina erken hissetmeye baslamissin bnm erkekti uc bucuk aylkken ben hareketlerini hep hissediyodum dr sordum bana hissedemezsin daha diolardi dr hissedersin erkekler cabuk canlaniyolar demisti

bende 12. haftada elımı karnıma koyduğumda hıssedıyordum ıcerden cok kucuk dokunuşlar okşama gıbıydı ama banada doktorum olmaz öyle sey cok kucuk daha demıstı

bende 12. haftada elımı karnıma koyduğumda hıssedıyordum ıcerden cok kucuk dokunuşlar okşama gıbıydı ama banada doktorum olmaz öyle sey cok kucuk daha demıstı
Bnm dr hissede bilirsin diyodu ilk cocuklar gec hissesilirmis ama ben erken hissettim sonra hic durmadi zaten sabah aksam cok nadir hamileligim boyunca terettutte kaldim oglum simdi gene durmuyo masallh cok hareketli

Bnm dr hissede bilirsin diyodu ilk cocuklar gec hissesilirmis ama ben erken hissettim sonra hic durmadi zaten sabah aksam cok nadir hamileligim boyunca terettutte kaldim oglum simdi gene durmuyo masallh cok hareketli

rabbım sıze bağışlasın sizede evladınıza ınsallah

Back
X