Acil cevap verirseniz çok mutlu olucam:)

oysu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
15
0
36
İstanbul
şöyle başliim..2 yıllık evliyim çocuk istiyoruz.gecen ay 18.de adet oldum normalde benim 2 gün öne atar bugün 18.ama olmadım.ayrıca yumurtlama takibi yaptırdım .17.günü çatladı .11 18 gün aralığında çatlar dediği doktorum biraz gec catladı dedi.neyse pazartesi günü kanda baktırdım 2 çıktı negatf.dayanamadım dün tekrar baktırdım 2.39 çıktı.kızlar bu bi işaretmidr.ikiside negatf ama yükselmiş bana yardımcı olursanız sevinirimm...teşekkrler şimdiden.

sanırım cevap vericek kimse yok

hamile olduğunu sanmıyorum canım 17.gün çatlamışsa 17+14= 31.gün regl olman derekiyor...sanırım deneme yapacağın için stres yapmışsın ve geç yumurtlamışsın...bence reglini yarın bekle ya da cumartesi...eğer gebelik olsaydı bu günlerde daha yüksek çıkardı...ama moralini bozma daha yeni başlamışsın,önümüzdeki ay güzel haberler alırsın inşallah

banada düşük geldi canım ya ıkıye katlaması lazım 4 olması falan gerekırdı geç döllenme olabılır dıyolar ama bi fikrim yok inş hamılesındır ben ıkıncı bebek için 20 aydır beklıyorum

hayır hamile değilsin maalesef
değerler çok düşük
10 dan yüksek çıkması lazımdı
çok bekletmez inşallah bebişin

şeytan diyo yarında baktır kanda ama 2 kolumda morardı:)teşekür ederim sanırım ben biraz stres yaptım.sprali 2 ay önce aldırdım ben aceleci davranıyorum

şeytan diyo yarında baktır kanda ama 2 kolumda morardı:)teşekür ederim sanırım ben biraz stres yaptım.sprali 2 ay önce aldırdım ben aceleci davranıyorum

uyma canım o şeytana acele etme bak bende 2 ay oldu spirali çıkarttıralı bekliyorum sabırla önümüzdeki ay olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…