Acil cevap

Asminhele

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2017
49
7
1
Esimden bosanicam ailemin yanina gidicem il disindalar polise gitsem onlar beni korumali gonderirlermi yoksa yine esime teslim ederlermi.evden kacicam

Sen nereye gitmek istersen seni oraya gotururler.Ne demek istemedigim halde kocana mi goturmeleri sen cocukmusun ki kolundan tutup gotursunler.Kendinde direk gidebilirsin ailene.Korkularin varsa polise de gidebilirsin.Allah yardimcin olsun.

Cocufum yok param var ailem il disina gelin verildim onun icin ailem il disinda surekli baski icerisindeyim esim ayri ev istemiyor en istiyorum ama kavga etsek esim mahremimizi odada olan biteni ailesine soyluyor buda beni rahatsiz ediyor bunu defalarca yapti bende kacip ailemin yanina gitmek istiyorum

Anladim, caniniza kast eden bir durum yok o halde. Cikin gidin binin otobuse. Engel olmaya calisan olur da sizi darp falan ederse mutlaka bagirin cagirin yardim isteyin polise gidin.

Paranız varsa "Markete gidiyorum" falan tarzı bir bahaneyle çıkın evden, ilk bulduğunuz otobüse atlayın gidin. Polise ihtiyacınız yok, buradaki arkadaşların da dediği gibi işgüzar bir polis kendince ara düzeltmeye çalışabilir, kocanıza haber verebilir. Malum üzerine vazife olmayan işlere karışmaya bayılıyor bazıları.

Tek basima disari cikmama izin vermiyorlar

Bu nasıl bir yaşam ya.. İzin vermiyorlar nedir, Korkum o ki çocuk yaşta evlendirildin bence sen ve görücü usulü, sadece tahminim bu ama ailen kabul edecek mi kaçmanı.. Onlarda ters davranmasın sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…