Bn daha fazlasını yaptm ama bn bayanm onunkiyle bnmki birmi ? Hemde tahrik etti bn başlattm malesefNasıl müsaade ediyorsunuz böyle şeylere?
Hemen acile gidin darp raporu alın başka bişey yoktur umarım .
Halimde bişey yok cok hafif boynumun kenarnda sürtülmüş gibi iz varSıcağı sıcağına gidin doktora.
İz varsa ve halinizi görünce verirler raporu
Karşılıklı zararsa olan size olur benceBn daha fazlasını yaptm ama bn bayanm onunkiyle bnmki birmi ? Hemde tahrik etti bn başlattm malesef
Öylemii .(. Seviyesz ahlaksz adam yaa her kavgada özel hayatımızı yere seriyor sanki eşi deilmde dışardan bir kadn gibiymişim gibi tahrik etti .bnde vurdmKarşılıklı zararsa olan size olur bence
Bunun sonrası karakola ifade vs vs rezillik çıkarmaya gerek yok bence boylu boyunca bi karar verin ya gidin tamamen ya devam edin birbirinizi yemeye
Halimde bişey yok cok hafif boynumun kenarnda sürtülmüş gibi iz var
İlçe diyorsunuz izbe bir köy değil.Küçük bir ilçedeyim kızlar alamıcaksam bol yere laf olmasn
Ondan sordm cnm iz belli deil fazla .hastanedede sağlık memuru olarak çalstm herkes tanır hem alamayıp hem rezil olmaymGitmeyin o zaman tanıdık varsa çünkü vermeye bilirler, darp raporu demek vücutta bir yerin şiddete bağlı olarak deformasyonu, yarası morluğu vs olgulara bağlı olarak verilen birşey
Önceki konularınızı bılmıyorum haliyle sebepleride bilmiorm ama böyle biriyle ömür gecmez her gün kadına şiddetin acı haberlerini görüyoruz Allahın emanetine böyle sahip çıkıyor işte yazık böyle sözde eşlere ... tahrik ediyorum diyorsunuz ezdirmemek hakkı savunmakla bunlar aynı şeyler değil haklıyken haksız konuma düşmeyinÖylemii .(. Seviyesz ahlaksz adam yaa her kavgada özel hayatımızı yere seriyor sanki eşi deilmde dışardan bir kadn gibiymişim gibi tahrik etti .bnde vurdm
Hastanede çalıştığm içnİlçe diyorsunuz izbe bir köy değil.
Gidin alın şu raporu.
Azıcık sesiniz yüksek çıksın hastanede,bak nasıl veriyorlar.
O bni tahrik etti . eşle özel hayat kavgaya sokulurmu sürekliÖnceki konularınızı bılmıyorum haliyle sebepleride bilmiorm ama böyle biriyle ömür gecmez her gün kadına şiddetin acı haberlerini görüyoruz Allahın emanetine böyle sahip çıkıyor işte yazık böyle sözde eşlere ... tahrik ediyorum diyorsunuz ezdirmemek hakkı savunmakla bunlar aynı şeyler değil haklıyken haksız konuma düşmeyin
Önünüzde bi seçenek var rapor almak gibi tabi şimdi evden çıkma durumunuz varsa ..ayrıca rezil olacağınız bi durum yok zaten kötü bişey yasamıssınız elalemi boşverin alamazsam blmem ne diye hakkınızı arıorsunuzHastanede çalıştığm içn
O bni tahrik etti . eşle özel hayat kavgaya sokulurmu sürekli
Ah bir de personelsiniz. Niye bu çekince,Hastanede çalıştığm içn
O bni tahrik etti . eşle özel hayat kavgaya sokulurmu sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?