• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil cevap

burcumm25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
118
2
96
Bursa
verecegınız yanıtlar altın nıtelıgınde hanımlar ona gore yazın lutfen..kuaforum calısmamı ıstemeyen esım sımdı calısmam ıcın baskı yapıyor kısısel arabam var evım var esım memur bunun yanında 15 aylık bı kızım var....kuaforlugu bılırsınız belkı gecesı gunduzu bellı degıl musterısı bellı degıl evın yolunu yorgunluktan bulamıyosun bazen..cok calıstım.sımdıde hem ısytiyorum hem ıstemıyorum...calısınca ıyce kendımı kaybedıyom eve karsı sorumsuzlasıyom ama calısıncada ınsanlar saygı duyuyor bı anda hanım oluyorum cocuga babaannesaı bakacak esımde ben ıdare ederım dıyor ama ıyce sorumsuzlasmak hayattan kopmak ıstemıyorum..cocugada cok uzuluyorum zaten

Eşiniz çalışmanızı neden istiyor?
Maddi sıkıntınız yok anladığım kadarıyla?

canım aslında dükkana çıkış saatini açılış saatini falan yazsan,randevulu falan çalışsan olmazmı?bence düzene sokabilirsin

eviniz arabanız var.buna göre maddi sıkıntınız yok galiba
eşiniz neden çalışmanızı isteyebilir ki.hem çocuğunuz da var.ne bilim zor olmaz mı tek maaşla geçinemez misiniz?

canım aslında dükkana çıkış saatini açılış saatini falan yazsan,randevulu falan çalışsan olmazmı?bence düzene sokabilirsin

arkadaşa katılıyorum...oturup önceden planlayın ve kesinlikle planınıza programınıza sadık kalın hayır deyin, bu şekilde kendinizi kaybetmezsiniz hem anne olmak biraz daha frenler sizi...başkalarının düşüncesinden ziyade daha çok işe yaradığını hissetmek insanı mutlu eder...başkaları hanım desin diye değil de kendiniz istediğiniz için çalışın...eğer gerçekten istiyorsanız...

kuaförlük gerçekten zaman açısından ççok sıkıntılı bi meslek bence eğer maddi durumunuz iyiyse ve çalışmak içinde can atarak beklemiyorsanız bebek biraz daha büyüyünce çalışın

daire şeklinde bir salon açarsını. ve bebeğinize de bir oda açarsınız. ona orada bakabilirsiniz. yoğun zamanlar da babanneye gönerrisiniz. rendavulu çalışırsanız da herşey yolunda olabilir.

ama merak ettiğim neden eşini böyle birşey istiyor? siin talebiniz olmadığı halde mi bunu söyledi?

calisin bencede cocugunuzuda yaniniza alirsiniz...kuaforlugun avantajlarida var bu yonden ayrica ev araba farketmez her kadin calismali ve kimseye bagli kalmamali..

maddi yönden eger mecbursaniz calismalisiniz tabikide
bence bebeginiz daha cok kücük
hem siz bebeginizin bu zamaninin tadini doyasiya cikarmalisiniz hem
o annesine doymali bence
calisirken herkez saygi duyuyor hanim oluyorum demissiniz
calismiyorkende bir annesiniz yine herkesin size saygi duymasi gerekir

Maddi yönden gerek yoksa calısmayın derim kızınızı kendiniz büyütün..

Bence çalışmayın kızınızın her daim yanında olun gelişmelerinde yanında olun terbiyesini yeme alışkanlığını siz belirleyin zaten mesleğiniz çok kariyerli değil bir şey kaçırmış olmazsınız büyütünce mesleği sürdürmenizde fayda var

burda cok tanınıyorum cok fazla ozel musterım var ıyde kazanmamı saglıyor fakat esım parayı cok sevıyor bılmıyorum daha fazla gelırse ne yapacak zaten araba benım yneı bı model cıkmıs onu almak ıstıyor tabıkı benım gıbı essek var napsın.herkes sıkıstırıyor kayınvaldem laf carpıyor kayınlarım olmaz bole dıyor ne bıleyım galıba yedıgım ekmek gozlerıne batıyor...

hnaım oluyorum derken sırf para kazanıyorum dıye kendı aılemde bıle canımın ıcı kızım oluyorum garıp ama bole halıne sukret kocana yat kalk dua et falan fılandanda bıktım...

burda cok tanınıyorum cok fazla ozel musterım var ıyde kazanmamı saglıyor fakat esım parayı cok sevıyor bılmıyorum daha fazla gelırse ne yapacak zaten araba benım yneı bı model cıkmıs onu almak ıstıyor tabıkı benım gıbı essek var napsın.herkes sıkıstırıyor kayınvaldem laf carpıyor kayınlarım olmaz bole dıyor ne bıleyım galıba yedıgım ekmek gozlerıne batıyor...

hnaım oluyorum derken sırf para kazanıyorum dıye kendı aılemde bıle canımın ıcı kızım oluyorum garıp ama bole halıne sukret kocana yat kalk dua et falan fılandanda bıktım...

kendini çalışarak ispat etmek zorunda değilsin...istemiyorsan bu saydığın sebeplerden yüzünden sakkıınnnn çalışma....istemiyorum paraya ihtiyacımız yok ben anneyim çocuğuma bakacağım de otur...ha bu arada bence çalışırsanda paranı sadece kendin ve kızın için harca....

Kendin kazanıp aldıysan onlara ne:oklava: kimse için yaşamıyosun bi eksik bi fazla boşver. Parayı seven insandan ne bekliyosun parasına para katmak mı kızının yanında olmak onu annesinin yetiştirmesimi daha sağlıklı?Hiç düşünme hiçbişeyinde olmasa ortada çocuğun var kimsenin bakımına bırakma canım.Senin olan arabanın modelini yükseltmek isteyen ve bunun için çalışmanı isteyen bir eş...

Çok severek çalışıyorum ben...:1hug:
Ama eşim illa çalışmamı isteyecek sırf inadımdan çalışmam gibime geliyor...:kızgın:
Erkeklerin kadın üzerindeki maddi manevi baskıyı asla anlamıyorum,anlamayacam da...:mymeka:

Eşin arabanın modelini yükseltmek için ikinci bir iş yada sürekli mesai yapsın,
Herkes mutlu olacak diye daha anne kuzusu yavrunuzu babanesine bırakıp eşinizin egosunu tatmin içinmi uğraşacaksınız?
Parayı çok seviyorsa kendi çalışsın efendim,
Para kızından dahamı değerliymiş??

bir erkek nasıl ki eşine çalışma diyemezse, çalış diye de zorlayamaz.
ne bu ya sürekli kadınların kararlarına müdahale etmeleri.
biraz rahat bıraksalar da biz kendi kararlarımızı kendimiz versek.
istemiyorsanız çalışmayın bence.
bugun, kocana şükret hazır para yiyorsun, diyen insanlar yarın çalışıyor olsanız, ne biçim anne çocuğu bırakıp gidiyor, derler.
onlar her şeyi söylerler.kötükedihüso
siz ne yapmayı istiyorsanız onu yapın bence.

zor bır durum
hadı esın laf soyledı
dıgerlerının laf soylemesını anlayamadım ben
sen calıstıgın donemde onlar senın paranı yemıstır o senın gozune batmadı mı hıc
yada bır arkadasın dedıgı gıbı paranı sadece kızına ve kendıne harca

Back
X