Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
herkese hayirli aksamlar
arkadaslar ben bugun disari cikicam etek giyeyim dedim agda yaptim o yuzden ama bacaklarim kirmizi kirmizi benekle doldu bi cozumu varmi bunun 8e kadar bi cozum bulmam lazim pantolonla bu sicakta cok rahatsiz oluyorum (( lutfen bi öneriii
herkese hayirli aksamlar
arkadaslar ben bugun disari cikicam etek giyeyim dedim agda yaptim o yuzden ama bacaklarim kirmizi kirmizi benekle doldu bi cozumu varmi bunun 8e kadar bi cozum bulmam lazim pantolonla bu sicakta cok rahatsiz oluyorum (( lutfen bi öneriii
Cnm telefondan giriyorum nete anlamadim niye oldu bilerek 4 tane acmadim
buz surdum bacaklarima bi etkisi olmadi bepanteni daha once kullandim daha beter yapti kac gun kirmizi gezmeistim tesekkurler onerilerin icin
Cnm telefondan giriyorum nete anlamadim niye oldu bilerek 4 tane acmadim
buz surdum bacaklarima bi etkisi olmadi bepanteni daha once kullandim daha beter yapti kac gun kirmizi gezmeistim tesekkurler onerilerin icin