acil çözüm önerilerinize ihtiyacim var

ranch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
111
6
26
Bursa
herkese hayirli aksamlar
arkadaslar ben bugun disari cikicam etek giyeyim dedim agda yaptim o yuzden ama bacaklarim kirmizi kirmizi benekle doldu bi cozumu varmi bunun 8e kadar bi cozum bulmam lazim pantolonla bu sicakta cok rahatsiz oluyorum :((( lutfen bi öneriii :(

herkese hayirli aksamlar
arkadaslar ben bugun disari cikicam etek giyeyim dedim agda yaptim o yuzden ama bacaklarim kirmizi kirmizi benekle doldu bi cozumu varmi bunun 8e kadar bi cozum bulmam lazim pantolonla bu sicakta cok rahatsiz oluyorum :((( lutfen bi öneriii :(

buz koy ya da bepanthen plus sür gecer....

bu yüzden mi 4 defa açtın konuyu

Cnm telefondan giriyorum nete anlamadim niye oldu bilerek 4 tane acmadim :(
buz surdum bacaklarima bi etkisi olmadi bepanteni daha once kullandim daha beter yapti kac gun kirmizi gezmeistim tesekkurler onerilerin icin

Cnm telefondan giriyorum nete anlamadim niye oldu bilerek 4 tane acmadim :(
buz surdum bacaklarima bi etkisi olmadi bepanteni daha once kullandim daha beter yapti kac gun kirmizi gezmeistim tesekkurler onerilerin icin

cildin hassas demekki ama panthenol losyon sebamet losyon olabılr bunların ph 5.5 mutlaka dolabında bulunsun ama en guzelı keske agdanı önce yapsaydın :D

Bakicam dediklerine en kisa zamanda sagol onerilerin icin. dun yapcaktim evde agda yokmus meger saat de gec olmustu bugune kaldi mecbur :)

Back
X