acil cvp...tatilimi başkasının evinde geçirmek istemiyorum

peki tayzesı denız kenarında mı yani yazlık yerde mi..öyleyse gıderdım ben..ne olacakkı yılda bır gıdıyormussunuz nasıl olsa..
yanımda eşim olduktan sonra gıderım.tabı orda eşiniz sızı yalnız bırakıyorsa.gezdırmıyorsa hep aılesıyle oturmak zorunda kalıyorsan bişey dıyemem..

Boşanma noktası falan demişsiniz..
Ne diyeceğimi şaşırdım he..
Sonra senin başın göğe erdi mi deniyor?:delphin:
Ben gitmem..
Elalemin evinde tatil yapmam!
Teyze elalem mi diye soranlara cevabım; evet bana ait olmayan her mekan elalemindir..
Hiç hoşlanmadığım iştir. Cümbür cemaat yat, kalk,ye,iç..Çok üzgünüm çoook

canımın içi eşinle karşılıklı oturup konuşmayı dene.bu durumun seni ne kadar rahatsız ettiğinden bahset.boşanma en son nokta olmalıı

öpüyorum kocaman

bence haklısınız 1 olur 2 olur da süreklide teyzesine gitmek olmaz ben olsam bende gitmek istemem kocamla cocugmla yalnz bi tatil gecirmk varken ama işi boşanma noktasına getirmeyn konusun esinizle dinlemiyormu sizi aklinialirimsmile

Anladığım kadarı ile tatil derken , akraba ziyaretinden öteye gitmeyen bir tatil bu.
Kalıplar ve zorunluluklar sıkar beni.
Her tatilde teyzenin evinde, ya da başkasının evinde standart bir tatil geçirmek istemem.
Eşlerde bu konuda birbirini zorlamamalı.
Kimse zorunlu değil ki böyle bir konuda.
Bir tatilde başka biryere gidilsin ya da evde oturulsun.
Sırf her tatil teyzenin evine gidilmiyor diye eşinizde boşanma noktasına gelmeye razıysa, eşinizde bir tuhaf. Bu kadar önemli mi, kendi ailesinden de mi önemli.
Gitmeme tepkinizi haklı buldum ben.
Boşanma biraz ağır bir nokta olmuş ama.
Ama sizi çok zor durumda bırakıyorsa eşinizde, gidin o zaman gönlünü yapın da diyemeyeceğim.
Hatır işi değil bu.

canım rahat edemediğini
çocuklarla zor olduğunu söyle
kestirip at
tabiki haklısın kim olsa rahat edemez

Zor bir durum. . !!
Her sene aynı şeyin tekrarlanması hiç hoş değil
Tepkinde haklısın. . Akrabanın yanında tatil değil sadece akraba ziyareti ve misafirlik olur
Kendinden hiç taviz verme. .Eşine artık sizinde bir aile olduğunuzu anlat çocuklarınla baş başa tatil geçirmk istediğini ve orada rahat edemediğini söyle. . Aksi taktirde ben çocuklarımla başka bi yere sende annenle teyzene git de

evet çok sıkıcı, tatilmi oluyor yani bu, bencede konuşun eşinizle istemidiğiniz yerde mutlu olmadığınızı anlatın umarım çözersiniz bu durumu. ınsanın rahat edemediği yerde ne işi var.

Teyzesine tatile gidilmiyor diye boşanacaksa boşansın beyfendi...
Dikkat ettim de erkekler daha mı çok kullanıyor ne bu boşanma kozunu....
alsanaalsanasmile

eşim nuh der peygamber demez. bişeyi kafasına taktı mı bitmiştir. ama benim icin de bitmiştir. herşeyi söyledim ama laf kar etmiyor. güzellikle de anlattım cocuklarla rahat edemiyoruz diye ama nafile. valla ben herşeyi göze aldım. su an o kadar huzursuz ve mutsuzum ki ağlıyorum sğrekli. neden benim eşi böyle. eşim öğretim uyesi. hocasına söylesem ayıp olur mu kendimi kücük mü düşürmiş olrum. ben de unv mezunym. ama görgü anlayış başka bişey. elin adamına rezil mi oluruz nolur bi akıl verin. hep ailesi yuzunden buyuk tartışmalar oluyor bıktıııımmmm

dediğim gibi ailesi nasılsa gidiyor ya beyefendi onları yol parasından kurtaracak ama bizi de yanında goturecek ama bu defa kesinlikle olmaz. büyük konuştum. annesi rahat edeck diye ben rahatsız olamam. tımarhanelik olmak istemiyorum. tatil deil işkence. hoş kimsenin de onu cağırdığı yok ama kendini kucuk düşürme pahasına sırf bana inat olsun diye gider. of çıldırıcam Allahım

ha şimdi anladım yani yıllık izninizi teyzesının yanında gecırmek mı ıstıyor..peki bütün süreyı orda mı geçiriyorsunuz..mesela 3 -4 gün den sonra başka bır yere tatıle gıtsenız olmaz mı.kabul etmez mı eşiniz..

bende calısırken yıllık iznimi her sene aılemın yanında gecırıyorduk..aılem antalya da..gurbette olunca öyle oluyor...

Hocasına söyleme kmi???
Allah aşkına arkadaşım ben enson bi arkadaşım benim saçımı çekti diye ilkokul 2. sınıfta öğretmene şikayet etmiştim....
Kocanla senin arandaki problem hocasını ne ilgilendirir....

Gitmek istemiyorsan gitme... Eşin annelerini götürsün...
Sonuçta seni senin ailenin yanına götürüyormu? Götürüyor... O da teyzesini ziyarete gitmek istiyorsa gitsin... Ama sen rahat edemediğini sıkıldığını söyle ve gitme bu kadar basit...
Bunun için ailenizden olmayan bir kişiye aile sorunlarınızı açmak hiç de mantıklı değil, hele ki bu kişi eşinin hocası konumundaysa...

ya ailesi bizimle aynı şehirde zaten. başkasına gerk var mı. hayır cok samimi bi bağ olsa tamam. sırf ailesini göturmek ve asıl burda ayrılmadığı ailesiyle orda da beraber olmak

hocasını sever sayar. belki aile ve cocukların önemi hakkında bi nasihat dinlerse tutar diye düşündüm ama tabi manztıklı deil. sinirden ne yapacağımı şaşırdım.kimseye de anlatamiyorum. aileme anlatasam üzülür. onunkilerin hiç umrunda olmaz. sizden başkasına anlatamıyorum işte.... anlaayın

Gitmiyorum deyin,sonra da gitmeyin.
Sinirlenmeyin,eşinizi haklı konuma geçirmeyin..
O gitsin,anasının koynunda yatsın ya da teyzesiyle anasının ortasında yatsın..

Back
X