• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

“Tatilde nereye gidiyorum bir bilseniz.”

Siz ne kadar ön yargılisiniz geçen sene ben gitmedim esimi gönderdim tek basına. Şimdide ben gitmeyeyim sen git diyorum ama kabul etmiyor ısrar ediyor. Eşim istedigi zaman ailesinin yanına gidebilir ben sırf eşimin hatrina onlarla konuşuyorum yoksa silerdim yaptıklarından dolayı.
eşinizle gidin ama 5 gün sonra siz çocuklarınızla dönmek şartıyla
benim eşim de sever köyü oda uyu öğleye kadar.. bizde gidiyoruz her sene 12 gün falan kalıyoruz
kv kp anlaşmama sevmeme rağmen benim de anne köyüm olmasına rağmen ben bile sıkılıyorum

birde sorması ayıp ailenizde neden 1 ay kalıyorsunuz çook çoook fazla değil mi?
eşiniz neden gelmiyor sizinkilere?

Arabayla 20 saat :)

detayları bilmeden böyle uzaktan konuşmak iyi tabi ki. Eşim de benim ailemin yanına gelmiyor 8 saatlik kara yolculuğunu çekemem iki çocukla diye. Bakın bakalım konu açmış miyim?
e esin sana bu cumleyi kuruyorsa sen ona neden "2 cocukla 20 saat kara yolculuğunu cekemem" demiyorsun?

ayrica sen yilin 30 günü cocuklarinla ailene gidiyorsan kocan da yilin 15 günü cocuklarla ailesine gider. bunda bir sey yok. katlanacaksin ne yapacaksın? hani çalışsan tek iznini orada harcamak istemesen falan neyse ama zaten tonla bos vaktin var bir ayini ailende geciriyorsun vs. sorun cikartacak bir sey yok bence. Bu kadar sevmedigin ailesi olan adami keske hic koca diye almasaydin. kütüğün bile o begenmedigin köyde artik

Sizi et kestirmeye götürüyor bence :) gideceksiniz ramazanda gidin, en azından pis iş yaptirmazlar.
Keşke tek sorun is yapmak olsa. Kv ve görümce sürekli beni izleyip ben evden çıkınca da başlıyorlar dedikodu yapmaya. Ne yedim ne kadar yedim ne giydim çocuklar nasıl davranıyor? Onlarda beni istemiyor biliyorum. Cunku davranışları o şekilde kv kızına yemek dökerken bana dökmüyor mesela ben kalkıp kendime yemek koyarım. Kızının çocuğuna hazırlar kahvaltı benim çocuklarıma hazırlamaz böyle küçük şeylerden bile anlıyor insan. Gitmek istemem bunun gibi şeyler.

eşinizle gidin ama 5 gün sonra siz çocuklarınızla dönmek şartıyla
benim eşim de sever köyü oda uyu öğleye kadar.. bizde gidiyoruz her sene 12 gün falan kalıyoruz
kv kp anlaşmama sevmeme rağmen benim de anne köyüm olmasına rağmen ben bile sıkılıyorum

birde sorması ayıp ailenizde neden 1 ay kalıyorsunuz çook çoook fazla değil mi?
eşiniz neden gelmiyor sizinkilere?
Benim ailem deniz kenarı bir yerde oraya gitmişken tatil vs de yapıyoruz ondan çok kalıyorum. Yazlıkları var. Eşimin köyü de denize yakin aslinda aracımız yok onlarda araç var ama kayınpeder benzin parası gidiyor diye götürmüyor. Eve de bir sey almaz ekstra torunlarım geldi diye. Bir sey alsa sürekli su kadar para verdim diye söyleniyor

e esin sana bu cumleyi kuruyorsa sen ona neden "2 cocukla 20 saat kara yolculuğunu cekemem" demiyorsun?

ayrica sen yilin 30 günü cocuklarinla ailene gidiyorsan kocan da yilin 15 günü cocuklarla ailesine gider. bunda bir sey yok. katlanacaksin ne yapacaksın? hani çalışsan tek iznini orada harcamak istemesen falan neyse ama zaten tonla bos vaktin var bir ayini ailende geciriyorsun vs. sorun cikartacak bir sey yok bence. Bu kadar sevmedigin ailesi olan adami keske hic koca diye almasaydin. kütüğün bile o begenmedigin köyde artik
Biz uçakla gidiyoruz şehirlerinde havalimanı var. Araçla o kadar

Benim ailem deniz kenarı bir yerde oraya gitmişken tatil vs de yapıyoruz ondan çok kalıyorum. Yazlıkları var. Eşimin köyü de denize yakin aslinda aracımız yok onlarda araç var ama kayınpeder benzin parası gidiyor diye götürmüyor. Eve de bir sey almaz ekstra torunlarım geldi diye. Bir sey alsa sürekli su kadar para verdim diye söyleniyor
dediğim gibi kararlı olun diretin 5 gün kalın
uçak biletini de şimdiden eşinize öyle aldırın

Ailesini zamanla tanıma fırsatım oldu cunku bana çok uzaktalardi. Evliliğimizin üçüncü yılında tanıdım ailesini gerçek yüzlerini. Maalesef şu kütük olayı en kızdığım şeylerden biri çok saçma :)

cocuklari neden aliyorsun ki? birak kalsin dedesiyle nenesiyle bir anısı olsun cocuklarin ileride ninelerini hatirlayacagi
Çocuklar küçük ve çocuklara asla bakmazlar çocukların başına bile bir iş gelir onlara bırakırsam. Bunlari hep tecrübe ettim. Kv diye kötü konuşmuyorum genel olarak hümanist bir yapım var.

Aman çocuklar köyünü görsün ne ya, köyde mi yaşayacaklar sanki. 15 gün gidipte köyde kalmam ben, eğer havuzlu, bahçeli, herkesin kalacağı ayrı odası, 2den fazla tuvaleti yoksa. 15 gün O kalabalığa katlanamam kendi ailem bile olsa. Deniz kenarı olsa denize girer çıkarsınız, turistik bölgede olsa gezersiniz. Köy ne ya.

Aman çocuklar köyünü görsün ne ya, köyde mi yaşayacaklar sanki. 15 gün gidipte köyde kalmam ben, eğer havuzlu, bahçeli, herkesin kalacağı ayrı odası, 2den fazla tuvaleti yoksa. 15 gün O kalabalığa katlanamam kendi ailem bile olsa. Deniz kenarı olsa denize girer çıkarsınız, turistik bölgede olsa gezersiniz. Köy ne ya.
Bıktım buradaki bu köy övme muhabbetinden ya. Seven kendi gitsin de çoluk çocuk ne yapsın köyde yani çok gereksiz. Küçükken de nefret ederdim hala daha hiç sevmem. Annenin mutlu olmadığı yere çocuk için gidilmez. Çocuğa da lazım bir şey değil safi perişanlık.

ben de bu kısmı asla anlayamadım. ben köyde büyümedim. daha doğrusu bir köyüm yoktu. evlilik ile beraber kütüğüm köye geçti ve eşimin ailesi köydeki bahçelerinde takılmayı çok seviyor diye onca yıllık evliliğimde 3 geceliğine gittim. açıkçası bunun gereğini ve yararını asla anlayamadım.üç gün boyunca sadece düdük kadar evde pinekledik.

Back
X