• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil cvp...tatilimi başkasının evinde geçirmek istemiyorum

bence de sakin bi şekilde gitmeyeceğinizi söyleyin... ve gitmeyin...
Boşanacaksan bunun için kapı orda dersiniz...
Üzmeyin kendinizi...
:umursamaz:

Ben bu yıl gelmiyorum, sen çok istiyorsan annenlerle git deyin....
Ama bunu sinirli bir şekilde değil kararınızı bildiriyormuşçasına söyleyin... Gayet sakin bir sesle gayet normal bişeymiş gibi.... Yani kavga ortamı sakın ama sakın yaratmayın...
Bunun için sizi boşayacak hali yok... ılla geleceksin derse sebebini sorun??? Hiçbir mecburiyeriniz yok çünkü... Gitmemek içinse sz birçok sebep sunabilirsiniz.. Evin kalabalık olduğu rahat edemediğiniz, hersene hersene insanlara rahatsızlık vermek istemediğinizi söyleyebilirsiniz...
Ama dediğim gibi bunları kavga ortamında değil gayet sakin bir şekilde söylemelisiniz... Kavga tnuyla sert şekilde söylerseniz inat yaptığınızı düşünebilir ve o da inat edebilir....

vallahi her sene istemem öyle hadi bir sene gittik diyelim bir daha istemem herkezin kendine göre düzeni var hem insan hizmet etmekten tatil yapamaz okadar insanın içinde bir ay bedava yapıcağıma 1 hafta eşim çocuğumla pansyonda tatil yaparım daha iyi milletin kahrını çekemem ederim öyle tatilin.... gitmem hiç vallahi bedava yer bile olsa

arkadaşlar ben sakin olamıyorum. sinirlenince de hakaret ediyorum. eşim de zaten aldığı karardan vazgeşmez. sakin de olsam sinirli de bildiğini yapar ama bu defa ben de yapıcam. alttan almak aman tatsızlık olmasın diye uyum sağlamk yok. annesini yeterince görüyorum bi de bilmem kaç hafta onun yüzünü cekemem

zaten bu işin sonu boşanmaya da gitse ben kararımdan vazgeşmem die ben teklif ettim

Iste bardagin dolup tastigi an.....

Her seferinde sinirini, kinini yutup aman tatsizlik cikmasin diye sustun sustun, simdi bosanma noktasinada gelse kararimdan dönmeyecegim diyorsun.

Bu raddeye gelmemeli aslinda....cok daha önceden tavrini koysaydin keske arkadasim.....ama yinede kararli olman en mantiklisi.

Cok sakin ve güler bir yüzle Sen istedigin yere gidebilirsin, ben gelmiyorum, hadi güle güle kocacim de ve cayma tavrindan.....hersey bir yere kadar cekiliyor....

hocasına söylerseniz eşinizi küçük düşürmüş olacaksınız. hiç kimse dışarıdan göründüğü gibi değildir. kendi içinizde halletmeniz gerekir. tamam ben gitmiyorum sen annenleri götür ve tatilini yap ama bana dokunma rahatsız olduğum yere gidemem de. yada gideriz 2 gün dururuz sonra biryerlre gidelim dönüşte yine annenlerle döneriz gibi seçenekler üretin. o diyor gidicez sen diyorsun gitmeyeceğiz ortalık geriliyor. benim eşimde çok inatçı ve dediğim dediktir ama güzelce konuşmayla yaptıramıyorsam bende inatlaşıyorum pes etmek zorunda kalıyor.

Şöyle bir orta yol bulunsa, eşinizle teyzesine uğrasanız, kayınvalideyi de bırakmış olsanız. Orada bir iki gece kalıp başka bir yere tatile geçseniz. ıkinizin de gönlü olmuş olur.

her zaman olması can sıkıcı tabi ki.. eşinle konuşmak ne kadar işe yarar bilemiyorum inatçı dediğin için.
kurulmuş saat gibi.. her sene tatil olduğunda teyze ziyareti...

sen haklısında bunun için boşanmak ne kadar mantıklı işte orası tartışılır:bbo:
birde ben sakin olamıyorum diyorsun bilirsin öfkeyle kalkan zararla oturur canım
keşke işi hakaret tehdit boyutuna getireceğinize sakin bir dille bu meseleyi konuşsanız çok daha iyi olur.çünkü çözülmeyecek bir sorun değil bencefisfisfis

Back
X