Acil deneyimli üyeler yardım! Yarım karın germe hak.

Ayperim270

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
90
88
40
merhaba arkadaşlar, bugün doktor kontrolüm vardı ve Göbek deliğimde ki problem için yarım karın germe ameliyatı olacagım. sarkıklık ve fazla yağlanma yok. Doktor bu sebeple tam karın germe yaparsa t şeklinde iz olur, ancak yarım karın germe yapabilirim onda da Göbek deliğine müdahele edemem dedi:KK43: Çok Aklım karıştı takip edip fotolarımı görebilirsiniz. Ne yapmam gerekiyor? T şeklinde iz olur mu tam karın germede ya :KK43:(( başka bir doktora daha mı gitmeliyim? Allak bullak oldum

merhaba arkadaşlar, bugün doktor kontrolüm vardı ve Göbek deliğimde ki problem için yarım karın germe ameliyatı olacagım. sarkıklık ve fazla yağlanma yok. Doktor bu sebeple tam karın germe yaparsa t şeklinde iz olur, ancak yarım karın germe yapabilirim onda da Göbek deliğine müdahele edemem dedi:KK43: Çok Aklım karıştı takip edip fotolarımı görebilirsiniz. Ne yapmam gerekiyor? T şeklinde iz olur mu tam karın germede ya :KK43:(( başka bir doktora daha mı gitmeliyim? Allak bullak oldum
Jelesec, kosmetic,esmeraldam ve bir kac kisi bu ameliyati oldular,mutlaka sana yardim edeceklerdir.

ben de karın germe de T şeklinde iz kaldığını sanıyordm ben de ama artk teknik mi gelişti dr mu farklı yapıyor bilmeyorm T şeklinde iz olmuyor dedi kesinlikle ben mini karın germe oldm ama tam karın germede de o iz olmuyor dedi ben çok memnunum şimdilik 3.günüm şükür iyiyim ben kontrole gittiğimde tam karın germe olan bi bayanla tanıştım orda 15 gün olmuş ne eğik geziyodu ne de ağrısı vardı

X