Acil Durum Arkadaşlar. .

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.410
65.394
598
Merhabalar, sağlıkla ilgili bir sorunum var. Bilen arkadaslar yardimci olursa cok mutlu olacağım. Muhakkak doktora gidecegim en yakin zamanda insallah ama sizlerden de bir fikir almak istiyorum.
Sorunum ayaklarim. Uzun zamandir zaten başım dönüyor ve vücudum cok halsiz düşüyordu. Derken baş dönmelerim azaldi ama bugün dışarı ciktigimda bi kaç adim attıktan sonra bacaklarim titreyip yuruyemeyecek duruma geldim. Sanki ayağım vücudumu tasiyamiyordu. Ve hâlâ bu durumum devam ediyor. Ayağa kalktigimda ayaklarimda bir titreme ve güçsüzlük var. Ve canim cok sıkıldı.
Bilen arkadaşlar cevaplarınizi esirgemezseniz cok sevinirim..

Canım vertigo olabilir benim annem de böyleydi,yollarda düşüp duruyodu..

Aynen eğer tansiyon gibi bir sorunun yoksa ki onda titreme bu kadar uzun sürmez vertigo olabilir. Benim de çok yakın bir arkadaşımda vardı. Dediğin gibi bacakları titremeye başlardı bizi arardı arabayla almaya giderdik. Hemen doktora gitmelisin.

Ya vertiho ya düşük tansiyon. İkisi de tehlikelidir. Hemen doktora.

Vertigo için kulak burun boğaza gitmen gerekiyor bu arada...

Ya vertiho ya düşük tansiyon. İkisi de tehlikelidir. Hemen doktora.

Arkadaslar cok tesekkurler fakat bu vertigo nasil bir hastalık? Cok mu tehlikeli ya? :-(

Kulakla mi ilgili? Çok ilginç ya. Cok tesekkur ederim. Yarin iYedikleritora gitmek inşallah kötü bi sey değildir. .
Vertigo kulaktaki kristsllerin kaymasi ani bas donmesi mide bulanyisi yapar. Ama allah korusun ms kadar gider. Yediklerine dikkat stresten uzak duzenli uykubol sans

Arkadaslar cok tesekkurler fakat bu vertigo nasil bir hastalık? Cok mu tehlikeli ya? :-(
tehlikeli değil ama hayat kalitesini düşürüyor. ani ayağa kalkmamak gerekiyor başını çok sallamamak gerekiyor. bunun için ilaç kullanacaksın muhtemelen doktora gittiğinde. belki kronik değildir sendeki. şimdiden geçmiş olsun...

hatta bahsettiğiniz şikayetler bende de arttı 5 dakikada bir başım dönüp midem bulanıyor sanki araba tutmuş gibi. öldürmez ama süründürür bir hastalık kendimden biliyorum dağlara taşlara..

Çaresi olan bir şey,Allah çaresiz hastalık vermesin.
Amin amin insallah. Cok sagolun ya allah razi olsun.

Tedavi olduğun aürece problem yaratmaz. Tedavi olmazsan beyin kanamasına kadar götürüyor meret.
Inanamiyorum Allah korusun. Hemen gidecegim insallah. Allah razi olsun bilgiler icin..
Bir bilgim yok ama geçmiş olsun ihmal etmeyin .
Cok tesekkur ederim.
Vertigo kulaktaki kristsllerin kaymasi ani bas donmesi mide bulanyisi yapar. Ama allah korusun ms kadar gider. Yediklerine dikkat stresten uzak duzenli uykubol sans
Ms mi? Allahim korusun. Benim teyzem ms ve cok kötü durumda. Enistem de msti ve vefat etti. Midem gercekten cok bulaniyor son zamanlarda. Ani baş donmesi oldukca fazla. Ayy Allah korusun. Cok dikkat edecegim. Ama yediklerime dikkat derken? Neler yememeliyim? Bu arada akrabalarimin bazilarinda maalesef ki ms var..
Cok teşekkür ederim. Insallah bir sey olmaz. Ben onceden cok başımı sallardim ama simdi mümkün degil yapamiyorum. Allah korusun ya :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…