Acil Durum Arkadaşlar. .

Bende de vertigo var. Ayrica meniere 6 aylik tedaviden sonra ℅90 oraninda düzeldi.hala dediginiz gibi dizlerimin tutmayip yere dustugum, basimin pervane gibi dondugu zamanlar oluyor. Bazen kendimi kukla gibi hissediyorum vertigo yuzunden. Sanki biri havadan iplerimi tutmusta beni salliyormus gibi geliyor basim donuyor

Cok gecmis olsun. Ama benimki vertigo değilmiş. Bi sey yokmus cok şükür. Allah size de sifa versin insallah.

geçmiş olsuuuun yemeklerde tuz sevmiyorsanız akşamları kendinize bol tuzlu bir churchill hazırlayın mis gibi hem vücudunuzdaki tuzu dengeler kanımca :)

geçmiş olsuuuun yemeklerde tuz sevmiyorsanız akşamları kendinize bol tuzlu bir churchill hazırlayın mis gibi hem vücudunuzdaki tuzu dengeler kanımca :)

Immm guzel olur aslinda. Maden suyu ve limonla da aram gayet iyidir. Churchill fikri icin teşekkür ederim.. ohh bi sey cikmadi ya rahatladım valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…