Testiniz sılikse bence var gebelik testide atarsanız onada bakardıkKızlar18 inde çatlatma iğnesi oldum 2 gündür test yapıyorum silik çıkıyo sürekli Şuan da kasıklarım çatlıyo resmen sanki regl olacakmış gibi birde ara sıra belime yel atıyor sizce hasta mı olcam yoksa hamilelik de bu oluyor mu adet olacakmış hissi
Baksana canım biTestiniz sılikse bence var gebelik testide atarsanız onada bakardık
Kasıklarım adet gibi normal mi peki sencebence gebesiniz 12 gün olmuş iğnenin etkisi gecmistir. silik çıkıyorsa hala bence gebelik var. bencemmm
Basbaya ortada testte cikmis siz bence kan vererek kesinlestirin. Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahBaksana canım bi
Çok emek verdim polikistik hastasıyım inşallah olmuştur sağlıklı bir gebelik olmuştur inşallah sabah kana gidicem dua edin nolurgenesiniz ya daha ne olsunregl belirtileri geneliğe benzer zaten. bence yarın gidin bir kan verin
Allah sesini duysun inşallah öyledir ve sağlıklı gebeliktir duanıza talibimBence hamilesiniz
Amin rabbim sana da nasip etsin inşallahBasbaya ortada testte cikmis siz bence kan vererek kesinlestirin. Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Allahim olmayanlara versin bende 2 tane var çok sükür yeter bana simdilikAmin rabbim sana da nasip etsin inşallah
Umarım öyledir sabah sonucumu söylerim
Ay Allah onları bağışlasın sana o zamanAllahim olmayanlara versin bende 2 tane var çok sükür yeter bana simdilikama senin adinada cok sevindim insallah su güzel ayda herkez güzel haberler alir
Bu belirtiler hamilelik belirtisi mi hepsini ilk idrarla yaptım hepsi silik çıktı kız yaSabah ilk idrarla tekrarla canım büyük ihtimalle hamilesin
inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. ben de pcosluyum bir senedir olmadı cocugumuz. siz de bana dua edinÇok emek verdim polikistik hastasıyım inşallah olmuştur sağlıklı bir gebelik olmuştur inşallah sabah kana gidicem dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?