- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
- Konu Sahibi uzumbugusu
-
böcük karısı...olm aştın kendini yeminnen...
acep ben de doğurunca pambık gibin olur muyum...
ben olaya damızlık ya da ne bileyim çıkarı için yaklaşıyor gibi bakmıyorum...
ilk an tabiki bunu düşünüyorum ama bence gerçek olan şu...
kin tutan kadın, erkekler içine atıp büyütmüyor, kinlenmiyor çoğunlujla karısına karşı...
daha çabuk unutuyor...o yüzden öyle kötü tarafından bakmamak lazım aslında...
neden damızlık olalım ki...kocamız karşımızdaki...
ve hepsi birbirinin aynısı aslında...
nüanslar var arada okadar...birinin bir yönü iyi diğerinin başka yönü...
bunları kabul etmek lazım...
ve bişeye daha katıldım böcükte...kesinlikle yönlendiren kadın...erkek uyum sağlıyor...iyiye de kötüye de...
Sen ne diyon aslanım, beni bile pamık gibi yaptı bu böcük karısı. Düşünsene 1 haftadır güllük gülistanlığız heriflen,adam pervane oldu len:1shok:
beni sizler yarattınız:lepi::lepi:
takıl bana hayatını yaşa asimaisositososito
Sen ne diyon aslanım, beni bile pamık gibi yaptı bu böcük karısı. Düşünsene 1 haftadır güllük gülistanlığız heriflen,adam pervane oldu len:1shok:
sen şimdi akşama güzel bir menü hazırla..
güzelce gyin rahat bir şeyler..masanıda hazırla..
eşin gelince hoşgeldin de..ve başka bişe deme.muhtemelen öpecektir seni..
e sende öpersin..:zemuszemus:
sen şimdi akşama güzel bir menü hazırla..
güzelce gyin rahat bir şeyler..masanıda hazırla..
eşin gelince hoşgeldin de..ve başka bişe deme.muhtemelen öpecektir seni..
e sende öpersin..:zemuszemus:
Rahat bişiler derken başkanımbenneyaptımki, hani tek parça olsun cinsindenmişakkıdı
Hazırlıklara başladım bile
:dance: :dance: :dance: :dance: sositososito
Rahat bişiler derken başkanımbenneyaptımki, hani tek parça olsun cinsindenmişakkıdı
Ctesi günü saat 3 gibi geri ewe geldi..duvara atıp kırdıgım eşyaları görünce sinirleri tavan yaptı ..Bağırdı çağırdı bütün apartman bizi dinledi..Oğlum kucagımdaydı onuda aldı..Çok korktu tabii yavrum , o agladıkça ben de ağladım...
Aradan bi kaç saat geçti..Bebeği kullanarak Bu annen bizi kıskanıyo dimi oğlum falan diyip laf atmaya başladı beni konuşturmak için..Ondan sonrası da zaten sürekli atışarak geçti..O bana laf saydı ben ona.. Aslında susmalıydım hata yaptım..
akşam mutfakta bulaşıkları yerleştiriyodum geldi sarıldı hiç tepki vermedim..Karşı koyamayacagımı falan sanıyodu heralde kucagına aldı içeri götürdü..Bende beni özlediğini hiç sanmıyorum dedim geri mutfaga gittim..yatana kadar ve yattıktan sonra 6-7 kere denedi ama başarısız oldu beyfendi: )
Sabah kalktık annesi babası yazlığa gitmişlerdi onların yanına gidicektik..Yine beraber olmak istedi.1 haftadır çok özlediğini söyledi..bende uzaktayken aklına gelip özlemediysen yanındaykende özleme dedim..Oda nerden biliosun özlemediğimi ..yok şarjım yoktu,çekmiodu,ordan arayamadım falan filan bi ton bahane saydı..
BenDe babasına nasıl ulaştıgını sordum..Ben hiç aramadım o ordaki arkadaşı arayıp kendi bana ulaştı dedi..
Neyse ben bu beraberlik girişimlerinin boşuna oldugunu bi aile danışmanına yada psikolaga gitmeden asla beraber olmayacagımı söyledim..Bu son olsun dedi o da..Eger butarz bi olay daha yaşarsak o zaman söz gidicez dedi..Bende başka bi olayı kaldıramayacagımı söyledim.O dediğinde ısrar etti ben dediğimde..
Ailesinin yanından akşam döndük..yine devam ediyor tabiki..psikolog olayını tekrar söyledim..Ben yaşadıklarımı kimsye gidipte anlatmam dedi..Bütün apartmanın , bağırması sayesinde zaten bizi dinlediğini söyledim bende..
Şu an tam olarak ikna edemedim ama ikna olmassada kendi bilir..
hadi konu sahibi mutlu sonu söylesinde sonrada herşey düzeldi desin konuyu kapattırsın.
bence senin eşin biraz uğraşla istediğin kıvama gelir gibi güzelim
Ewet cnm bende öyle düşünmeye başladım..
Dün akşam bebeğimi uyuttum hazırlandım eşim geldi..Gayet normal bi şekilde karşıladım..Önce biraz yakınlaştık falan..sonra yemek yedik..
Ben bi dahaki olaya kadar aile danışmanlığı olayını gündeme getirmeyeceğimi ama bundan sonra bebeğimizin sağlıklı gelişimi için haftada 3 gün beraber kitap okumamız gerektiğini söyledim..önce biraz mırın kırın etti ama sonra kabul etti..Bu bile bana yeter ..
O günki bağırmasının sebebinin benim yüzümün asık olmasıymış..O bana ne olursa olsun öyle tavır almıyomuş (Gerçekten de öyle..Ben hatalı oldugum zamanlarda asla uzatmaz) bunları söyledi..
We sonrada mutlu son tabikii
:dance: :dance: :dance: :dance:
Sizi seviyorum kızlarrrr :sm_cool:
Mutlu son derken başkanım benneyaptımki :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?