Acil düşüncelerinize ihtiyacım var..

Sen ne diyon aslanım, beni bile pamık gibi yaptı bu böcük karısı. Düşünsene 1 haftadır güllük gülistanlığız heriflen,adam pervane oldu len:1shok:

sen şimdi akşama güzel bir menü hazırla..
güzelce gyin rahat bir şeyler..masanıda hazırla..
eşin gelince hoşgeldin de..ve başka bişe deme.muhtemelen öpecektir seni..
e sende öpersin..:zemuszemus:

sen şimdi akşama güzel bir menü hazırla..
güzelce gyin rahat bir şeyler..masanıda hazırla..
eşin gelince hoşgeldin de..ve başka bişe deme.muhtemelen öpecektir seni..
e sende öpersin..:zemuszemus:

Rahat bişiler derken başkanımbenneyaptımki, hani tek parça olsun cinsindenmişakkıdı

Hazırlıklara başladım bile

:dance: :dance: :dance: :dance: sositososito

hala burdamısın:1shok:
Rahat bişiler derken başkanımbenneyaptımki, hani tek parça olsun cinsindenmişakkıdı

öfff kuzu aklım hep aşna fişnede yadelikafadulden
hani kot giymesin şöyle penye bişeler giysin anlamında dedim..artık tek parça çift parça..
rahat ferah olsun baaaaağğğbında:1rolleyes:

Guzelim hakinda hersey hayirli olur insallah ve esinede bu bir ders olur ve birdaha boyle bir hata yapip sana yokmusun gibi davranmaz, bir esin evi gecindirmek gibi gorevlerinin yanisira esini ve cocugunu ihmal etmemek oldugunuda anlar insallah:Saruboceq:

hadi konu sahibi mutlu sonu söylesinde sonrada herşey düzeldi desin konuyu kapattırsın.
bence senin eşin biraz uğraşla istediğin kıvama gelir gibi güzelim

hadi konu sahibi mutlu sonu söylesinde sonrada herşey düzeldi desin konuyu kapattırsın.
bence senin eşin biraz uğraşla istediğin kıvama gelir gibi güzelim

Ewet cnm bende öyle düşünmeye başladım..

Dün akşam bebeğimi uyuttum hazırlandım eşim geldi..Gayet normal bi şekilde karşıladım..Önce biraz yakınlaştık falan..sonra yemek yedik..

Ben bi dahaki olaya kadar aile danışmanlığı olayını gündeme getirmeyeceğimi ama bundan sonra bebeğimizin sağlıklı gelişimi için haftada 3 gün beraber kitap okumamız gerektiğini söyledim..önce biraz mırın kırın etti ama sonra kabul etti..Bu bile bana yeter ..

O günki bağırmasının sebebinin benim yüzümün asık olmasıymış..O bana ne olursa olsun öyle tavır almıyomuş (Gerçekten de öyle..Ben hatalı oldugum zamanlarda asla uzatmaz) bunları söyledi..

We sonrada mutlu son tabikii

:dance: :dance: :dance: :dance:

Sizi seviyorum kızlarrrr :sm_cool:

Mutlu son derken başkanım benneyaptımki :jeyyar:

ehhh tamamdır..
akıllı ol artık..
bundan sonra danışmanlık için ücret talep etççem bende..
bencede konunu kapattır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…