- Konu Sahibi uzumbugusu
-
bebekle arası nasıl
ayrıca asimai hakikaten mektup olayını da anlayamadım ben..yani hiç gerek yoktu be canım..
ki adam uzun yoldan gelmiş stres sıkıntı sahibi iken bide sizinle uğraşıyor evde..
ben çalışırken bende strese gelemezdim eşimede derdim lütfen kavga etmeyelim lütfen bir konu bulmayalım diye.
insan evinde huzur mutluluk arıyor.zaten iş sektörleri stresli sıkıntılı..
birde huzursuz,suratsız bir eş olunca gerginlik filan..ne bilim bence olmadı..
ama bence..
her insanın bakış açısı çok farklı..
ben benim eşime dayanarak yaptım yorumlarımı,diyaloğumuza..
benim eşimde gün içinde aramıyor çok yoğun oluyor çünkü..hele bu dönem..
canım senin yanına gelip barışma teklifinde bulunmuş..birlikte olmak istemiş..
bunlar hala seninle ilgili eşinin olumlu olduğunu gösteriyor.
takmasa seni bunların hiç birini yapmaz..
bilemiyorum ben sizin mevzuda yani bu konuda çok da abartılacak bir şey göremiyorum..
sinirliyim diyorsun sen sinirliysen emin ol o da sana öyle davranmaya çalışıyor..sen biraz ılımlı olsan onu kendine çevirir talılıkla halledersin istediklerinide yaptırırsın..
bir dene bunu..sukunetle ben halledeceğine inanıyorum..
hepimizin kocasının bir deli tarafı var.bunu hiç birimiz yalanlayamayız..sen burda yapılan gaz verici yorumlarada bakıp evliliğini dahada strese sokma..
kadın yapıcıdır unutma..erkeklerde çocuk!
ayrıca her evlilikte kavgalar oluyor apartmana rezil olmanız pek hoş olmadı ama bugünü bir milat kabul edip evliliğine yön vermen senin ellerinde..3.şahısların değil..
Bebeğine bayılıyo..Annesine gidecek oldugunda bile alır yanında götürür..Beni hiç zorlamaz ..Sadece geliomusun diye sorar ..yok dersem tamam der alır bebeğimizi beraber çıkarlar..Aynı apartmanda oturuyoruz bu arada..
Ama bu bebiş yakında herşeyi anlamaya başlayacak ve ben en çok bundan korkuyorum ..yoksa tartışmısız etmişiz çok ta umrumda deil..
onun psikolojisi bozulacak
:mymeka:
ben sizin kadar kusura bakmayın kötü düşünemiyorum eşler arasındaki diyoloğu!süprizzzzz
kendini tatmin yöntemleriylede rahatlatabilir deyiminizle uçkur derdine düştü ise..
özlememişse neden yanaşsın?:bbo:
zaten evliliklerde cinsellik %90ı oluşturuyordur..ki bu böyle.
benim şahsi düşüncem;kavgaların sonu en güzel yatak odasında gelir..böyle uzatarak ne kadın nede erkek hiç bir şey katmaz evliliğe..aksine götürür
gururum neden kırılsınki..arzulayan kocam neticede.:asigim:
evliliğimde kocamın her yaptığına bir şeyler yükleyecek ne zamanım nede psikolojim var hele zamanım hiç yok.olduğu gibi kabul etmek diye bir şey var hayatta..gamyoncuiremsu
kavga edecek konu vardır,ederim çatır çatır..
herşeyide konu yapmam ben uzatmam..
bu şekilde eşimle 10.yılımızı devirdik..mutlu mesut..
evde kavga çıkarıp apartmana rezil eden adam iki dakka sora hiçbişi olmamış gibi yatakta yanıma yanaşırsa ben kırılırım açıkcası. koca moca.. biz neyiz damızlık mıyız afedersiniz. benim anlayamadığım bu.. adam hiçbişi yapmasa arkadaş durduk yere sorun çıkarsa amenna. ama kavga etmeyi bağırmayı çağırmayı da yapan bu adam.. gerçekten anlamıyorum.
Kızlar sizde olmasanız ne yapardım bilmiyorum..Ben çok büyütüyorum kafamda sanırım..Biraz yüzeysel mi düşünmek gerek??
Bakalım bu akşam biraz daha yumuşiyim bu sfer ne olacak..
Bi ara ewlilikle ilgili bi kitap okumuştum..Çok yardımı olmuştu bana ..Ozaman hiç kavga falan etmiyoduk..Sanırım sürekli okumak öğrenmek lazım..
Başka şekilde bu ewlilik zindana dönüşüyo..
evde kavga çıkarıp apartmana rezil eden adam iki dakka sora hiçbişi olmamış gibi yatakta yanıma yanaşırsa ben kırılırım açıkcası. koca moca.. biz neyiz damızlık mıyız afedersiniz. benim anlayamadığım bu.. adam hiçbişi yapmasa arkadaş durduk yere sorun çıkarsa amenna. ama kavga etmeyi bağırmayı çağırmayı da yapan bu adam.. gerçekten anlamıyorum.
valla ben hiç bir zaman damızlık mamızlık muamelesi yapamam kendime,yakıştıramam kendime bu kelimeyi..
kavgayı eden bu adam olabilir ama yönlendiren de biz bayanlarız..
biz izin verdiğimiz kadardır kavganın seyri.
adam zaten yapı olarak sinirli,asabi.üstüne gidince dahada sinirlenecek belli..eee ne geçecek ele..
onu sinirlendirip kudurtup sonrada bana bağırdı apartman duydu muydu..
bi taraf sinirlenince öteki taraf susmayı bilmezse sorun boyu aşar..apartman değil mahalle duyar kavgayı..
hayatta nabza göre şerbet vermek vardır..yangına körü körüne gitmenin anlamı yok..
Kızlar sizde olmasanız ne yapardım bilmiyorum..Ben çok büyütüyorum kafamda sanırım..Biraz yüzeysel mi düşünmek gerek??Bakalım bu akşam biraz daha yumuşiyim bu sfer ne olacak..
Bi ara ewlilikle ilgili bi kitap okumuştum..Çok yardımı olmuştu bana ..Ozaman hiç kavga falan etmiyoduk..Sanırım sürekli okumak öğrenmek lazım..
Başka şekilde bu ewlilik zindana dönüşüyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?