Acil düsüncelerinizi alayım, Lütfen?!

Seninicin bir erkek gunlerce aglayip yalvarip yakardi mi acaba ve hala beni soruyor neden acabaaa bi dusun bakalim hahaha
Bir erkek değil cicim erkekler ağladı yalvardı yakardı.
Hani sen şimdi eski sevgilinin şimdiki öpüşüp koklaştığı sevgilisinden ve hatta hiç görmediğin burdaki kadınlardan daha güzel ve kariyerli olduğunu iddia ediyorsun ya bende diyorum ki ben sana bin basarım güzellik olsun kariyer olsun.
Hadi gel kapışalım

Basitlik senin dusuncene ters düşen düşünce paylasana değil, kıskançlıktan kudurmuş halde başkasına ucube diyen kişi için söylenmeli. Acıyorum böyle insanlara ya. Sen kalk ve egona yer ver tatlı kız.

Konu sahibi konuda 3 kere ceza aldın biraz mütevazı olmanı tavsiye ederim
Herkesi Allah yarattı kimimiz çirkin (senin deyiminle) kimimiz güzel hic kimse isteyerek yaratilmadi Allah hangi sıfatı layık gorduyse o sifattayiz o yüzden sana tavsiye kendini insanlardan üstün görme

Unutmuşta olabilir nisbet yapıyor da olabilir . Ama siz yolunuza Bakın eskiyi düşünmek insanı sadece yoruyor .

Ben sizin güzelliğinizi sorgulayacak değilim,elbet her kız gibi güzelsinizdir.Ama kendiniz yazmışsınız önce dış görünüş beğenilir diye.Demek ki,o kız da çok çirkin değilmiş ki,eski erkek arkadaşınız beğenmiş...Siz de kendi yolunuza bakın.

Gerceklerrr tatlimmm hem guzelim hem kariyer olarak yuksekteyim vs vs bunlari soylemek de kuyruk acisi degil de bunlari duymak sen ve senin gibiler icin kuyruk acisi hahaha

Bir şeyi merak ediyorum. Bu kadar kendini üstün görüyorsan niye dert edinip buraya konu açtın ki? Madem her anlamda iyisin, eski erkek arkadaşının kiminle olup olmadığı umrunda olmamalıydı. Şahsen ben senin kadar "güzel" olduğumu iddia etmiyorum ama yine de eski erkek arkadaşım kiminle berabermiş sallamıyorum bile, kaldı ki kendimle kıyaslayacağım. Ayrıldıktan sonra hemen birini bulan adam seni düşündüğün kadar sevmemiş demektir istediğin kadar sen terk etmiş ol.

Ayrıca güzelliğin belli bir kıstası yok. Hugh Jackman'ın, Aaron Taylor Johnson'ın eşlerini bir Google'la bakalım. Sana göre çirkinler belki ama o adamlara göre dünyanın en güzel kadınları. Hayata realist bakmak da önemli, yoksa hayatın boyunca böyle kompleksli bir kadın olarak hayatı kendine zindan etmeye devam edersin. Sen burada insanlara güzel ve başarılı olduğunu ispat etmek için yırtınırken, erkek arkadaşın yeni sevgilisiyle hayatına devam ediyor. Sen de hayatına bak artık. Baş edemiyorsan psikoterapi almalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…