- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi Sibelarslan21
-
egon degilde gururun cildirmis gbi buraya konu acmandan belli tatliskom ..Insallah evlenirler, oyle biriyle evlenmesi egomu tatmin eder :)
Muhattabim olamayacak kdr basitsin, isine bak.hadi sekerim kabul.et doy artik sen yenildin pehlivan
haydi pehlivanEvet baya zeka seviyem yuksektir. Turkiye de en iyi okullardan mezun olmak her yigidin harci degildir.
Bir erkek değil cicim erkekler ağladı yalvardı yakardı.Seninicin bir erkek gunlerce aglayip yalvarip yakardi mi acaba ve hala beni soruyor neden acabaaa bi dusun bakalim hahaha
seni bozdugum icin cok mutluyum. Egon morardi biraz tatlim . Utanmasa ben insan tanrisiyim diyecektin ki dustunMuhattabim olamayacak kdr basitsin, isine bak.
Aynen. Hiç sevmem polemik.Ve er meydanı griye boyandı.
Hanımlar burası güreş alanı değil, bir site ve kuralları var, üsluplara dikkat edilmeli, polemiğe girilmemeli.
Bana saldıran kızlaarrr. Yaraniz var ki gocunuyorsunuzz demekki
Ben terk ettim diyorum. Evet cirkin ve beni her yonden begendigini soylemistim. Karakterim de dis gorunus vs hayrandı bana. Benim icin neler yaptigini duysaniz dudaginiz ucaklar) Ayrıca unutmus olsa beni hala ortak tanıdıklarımıza sorup bir seyler.ogrenmeye.calismazdi:))) Ayrica guzel olanlar kotu kalpli mi oluyor kendinizi avutmayın bosuna :))) Bir de erkekler ilk dis gorunuse sonra ic guzelligine bakar siz avutun daha kendinizi. Size gore guzeller kotu oluyor. Turkiye de guzel kadin aayisi yuzde 10 oldugu icin sizin gibilerr guzeli duyuncaa hemen saldiriya gecti daha ayrintilari dinlemeden. Sizi anlayabiliyorum )))
Gerceklerrr tatlimmm hem guzelim hem kariyer olarak yuksekteyim vs vs bunlari soylemek de kuyruk acisi degil de bunlari duymak sen ve senin gibiler icin kuyruk acisi hahaha
Forumda bütün üyeler diziliiii yorum yaparken kendini çok översiiiinDuvarlarııı griiiyeee boyadım griyiiiiii çoookkkkk seversinnnn...
Forumda bütün üyeler diziliiii yorum yaparken kendini çok översiiiin
Gramafondaaa yeni sevgilinin güzelliiiğiii
Kıskanırsııııın bilirim
Acıı acııı sövdüm sonraaaa yüzüme çirkinn o Koza güzel diyenlereBirdeeen çıķtım bdv dennn koşa koşaaa gittim maahpusaa.
Acıı acııı sövdüm sonraaaa yüzüme çirkinn o Koza güzel diyenlere
Ban yemiyekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?