Acil düsüncelerinizi alayım, Lütfen?!

Ne güzel yazmissin ama senin ne haddine onun fotosunu görmek bizlerle yetin bacım sen

Sizi kim jüri yaptı pardon? İnsanların güzelliği çirkinliği size mi kaldı neden onun yanında olduğu açtığın konudan belli senin kalbin çirkin

Avukat olduğunu iddia ediyor! baro levhasında arattırıp baktım çok güzelsin çok güzelsin çok güzelsin öyle böyle değil dehşet-ül vahşetsin. Kompleksin geçti mi?

Son düzenleme:
ayrıca kimse sana her güzelin kalbi mutlaka kötüdür demedi.
kimse sana sen güzel olduğun için kalbin kötü de demedi.
sen kendivi öve öve diğer kıza fesatlanıp böyle yorumlar yaptığın için kalbin kötü dedik.
ayrıca gerçek anlamda güzel olduğunu da hiç sanmıyorum ben. sadece lafta senin güzelliğin..

eminim kız bunu herseyiyle deviriyorda yarası derin yavrunun .. :)
herhalde yaa.. bi kadın dünya güzeli de olsa ben çok güzelim demez yani.
diyorsa da egosu güzelliğini gölgeler bu örnekte olduğu gibi diyeceğim ama kaldı ki konu sahibesi bence cidden güzel değil. avuntu :)
ha zaten güzellik çirkinlik göreceli kavramlar o da apayrı bir boyut.

Senin haddine mi fotografimi gormek once onu bi dusun, herkesin dusuncesi o yonde sekerim sen kaygilanma
Gerçekten güzelliğine güvenseydin güle oynaya atardın hem kalbin hem dışın kötü senin . Laf kalabalığı yapma haddinize değil filan diye adam senden kaçmış kurtarmış seninde çok zoruna gitmiş hala sindirememişsin.

Bana cirkin gelme gibi bi durum degil insanların fikrine gore, ayrica saygisizliklarindan dolayi ayrilmak zorunda kaldim, cok seviyordu o yuzden mantiken oldugunu dusunuyorum.
Sadece güzel insanların sevilmeye değer olduğu bilgisi eski sevgilinize gitmemiş demek ki, postanın yavaşlığından olsa gerek

Kardeş sen bence kendini güzel sanan ortalama yurdum kızlarından birisin. Güzelliği kafaya takmış olmanın sebebi de içten içe güzel olmadığını bilmen zaten. Herkes beni güzel buluyor 'daki "herkes" de senden nasiplenmeye çalışan meriçler muhtemelen . Ve her ne kadar bu tabiri sevmesem de sen de kendini çok güzel sanan ortalama bir kezbansın.

Dost acı söyler.

Acı söyler ama en doğrusunu söyler :)

bence senı unutmak ıcın kızla cıkıyor ve genelde bu yontem ıse yarar ve eskının ızlerı sılınır ve ayrılmıssınız sevgılı yapar yada evlenır cok takılma

bence senı unutmak ıcın kızla cıkıyor ve genelde bu yontem ıse yarar ve eskının ızlerı sılınır ve ayrılmıssınız sevgılı yapar yada evlenır cok takılma
Tesekkur ederim yorumunuz icin, ben de oyle dusunuyorum. Cunku terk ettikten sonra gunlerce yalvardi yakardi ve evlenmek o kadar cok istiyordu ki, o yuzden anlam veremedim. Bir de kariyer olarak gorunus olarak vs begenmeyecegi tarzda bi kisiyle sevgili oldugunu gorunce, unutmak icin sevgili oldugunu dusundum.

Kadınlar kulübünde öğrendiğim iki şey var.
1 - kimseye çirkin diyemesin ama kendin için ben çirkinim diyebilirsin, o zaman sorun yok. Kendini çirkin bulmanı kimse sorun etmez.
2 - kendin için ben güzelim diyemesin, cıss! Ama başkalarının güzel olduğunu ifade etmek serbest. O senin iç güzelliğin olur!

Burda işler böyle yürüyor. ...

Fark ettim. Cevap dahi vermiyorum zaten bana yorum yazanlara benim kariyerimi de egitimimi de kisiligimi de guzelligimi de herkes biliyor, muhattabım olamayacak kisilerin benimle ilgili atıp tutması o kadar irite edici ki sadece gülüyorum :))

Wuhuuuu özgüvene gel ayy cinim gerçekten o kız pis kötü çirkin senin eline su dökemez değil mi amma sen her acıdan mikemmel bir esas kızsın birde madem bu adamdan ayrıldın saygısız eee neden bu kuyruk acın çok değişik kafalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…