- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Sibelarslan21
-
Ne güzel yazmissin ama senin ne haddine onun fotosunu görmekLa madem o kadar güzelsin (kendince)...sen at bir foto da biz de bir görelim ordan öyle ben güzelim ay bana hayrandı demekle olmuyor keza öyle olsan bile bu EGO’yla güzelliğin on para etmezde...ayrıca seni sevse yenisini bulmazdı sen basbayağı sindirememissin o kızla olmasını eziklenip duruyorsn kız çirkindi kız çirkindi diye
Sizi kim jüri yaptı pardon? İnsanların güzelliği çirkinliği size mi kaldı neden onun yanında olduğu açtığın konudan belli senin kalbin çirkinArkadaslar Merhaba,
Yaklasık 4 ay önce ayrıldıgım sevgilimden, yeni bir iliskiye baslamis fakat sosyal medyasindan vs iliskisinin olduguna dair hicbir sekilde anlasilmiyor, baska bir sekilde ogrendim sevgilisi oldugunu.
Sevgilimden ben ayrıldım, Söz, nisan yapmak istiyordu, ben biraz ileri tarihe atalım diyince adeta delirdi, tehditler vs . Ailem de duyunca istemedi. Ayrıldım ama barismak istedi bi sure cok uzuldu. Ciddi bir iliskimiz varken ayrilmak zorunda kaldım, Ve beni her yonden cok begenirdi. Su anda sevgilisi oldugu kız gercekten cirkin vs vs sok oldum ogrenince. Sizce bu kadar cabuk unutmus olabilir mi?
Sorma ya yetişemedim cevapta veremedim yine gitmiş güzel ablamız :)Ne güzel yazmissin ama senin ne haddine onun fotosunu görmekbizlerle yetin bacım sen
sen çok güzelsin, diğer kız çok çirkin.
ama şuan sevgilinin kolunda kim var bil bakalım? ben cevap vereyim; o kız :)
yani seni unutmuş. seni seni bihteriniii
egoya bak ya..
oooh atı alan çirkin kız, üsküdarı geçmiştir bileAyyyy çirkin mirkin öpüyordur da dimi
eminim kız bunu herseyiyle deviriyorda yarası derin yavrunun .. :)oooh atı alan çirkin kız, üsküdarı geçmiştir bile
herhalde yaa.. bi kadın dünya güzeli de olsa ben çok güzelim demez yani.eminim kız bunu herseyiyle deviriyorda yarası derin yavrunun .. :)
Gerçekten güzelliğine güvenseydin güle oynaya atardın hem kalbin hem dışın kötü senin . Laf kalabalığı yapma haddinize değil filan diye adam senden kaçmış kurtarmış seninde çok zoruna gitmiş hala sindirememişsin.Senin haddine mi fotografimi gormek once onu bi dusun, herkesin dusuncesi o yonde sekerim sen kaygilanma
Sadece güzel insanların sevilmeye değer olduğu bilgisi eski sevgilinize gitmemiş demek ki, postanın yavaşlığından olsa gerekBana cirkin gelme gibi bi durum degil insanların fikrine gore, ayrica saygisizliklarindan dolayi ayrilmak zorunda kaldim, cok seviyordu o yuzden mantiken oldugunu dusunuyorum.
Acı söyler ama en doğrusunu söyler :)Kardeş sen bence kendini güzel sanan ortalama yurdum kızlarından birisin. Güzelliği kafaya takmış olmanın sebebi de içten içe güzel olmadığını bilmen zaten. Herkes beni güzel buluyor 'daki "herkes" de senden nasiplenmeye çalışan meriçler muhtemelen. Ve her ne kadar bu tabiri sevmesem de sen de kendini çok güzel sanan ortalama bir kezbansın.
Dost acı söyler.
Tesekkur ederim yorumunuz icin, ben de oyle dusunuyorum. Cunku terk ettikten sonra gunlerce yalvardi yakardi ve evlenmek o kadar cok istiyordu ki, o yuzden anlam veremedim. Bir de kariyer olarak gorunus olarak vs begenmeyecegi tarzda bi kisiyle sevgili oldugunu gorunce, unutmak icin sevgili oldugunu dusundum.bence senı unutmak ıcın kızla cıkıyor ve genelde bu yontem ıse yarar ve eskının ızlerı sılınır ve ayrılmıssınız sevgılı yapar yada evlenır cok takılma
Kadınlar kulübünde öğrendiğim iki şey var.Arkadaslar Merhaba,
Yaklasık 4 ay önce ayrıldıgım sevgilimden, yeni bir iliskiye baslamis
Sevgilimden ben Ayrıldım ama barismak istedi bi sure cok uzuldu. Ciddi bir iliskimiz varken ayrilmak zorunda kaldım, Ve beni her yonden cok begenirdi. Su anda sevgilisi oldugu kız gercekten cirkin vs vs sok oldum ogrenince. Sizce bu kadar cabuk unutmus olabilir mi?
Fark ettim. Cevap dahi vermiyorum zaten bana yorum yazanlara benim kariyerimi de egitimimi de kisiligimi de guzelligimi de herkes biliyor, muhattabım olamayacak kisilerin benimle ilgili atıp tutması o kadar irite edici ki sadece gülüyorum :))Kadınlar kulübünde öğrendiğim iki şey var.
1 - kimseye çirkin diyemesin ama kendin için ben çirkinim diyebilirsin, o zaman sorun yok. Kendini çirkin bulmanı kimse sorun etmez.
2 - kendin için ben güzelim diyemesin, cıss! Ama başkalarının güzel olduğunu ifade etmek serbest. O senin iç güzelliğin olur!
Burda işler böyle yürüyor. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?