- 7 Şubat 2018
- 193
- 67
- 18
- Konu Sahibi Sibelarslan21
-
Muhattabım degilsin fakatWuhuuuu özgüvene gel ayy cinim gerçekten o kız pis kötü çirkin senin eline su dökemez değil mi amma sen her acıdan mikemmel bir esas kızsın birde madem bu adamdan ayrıldın saygısız eee neden bu kuyruk acın çok değişik kafalar
Ukala, kendini beğenmiş, egosu tavan yapmış insanları sevmediğimiz doğrudur.Kadınlar kulübünde öğrendiğim iki şey var.
1 - kimseye çirkin diyemesin ama kendin için ben çirkinim diyebilirsin, o zaman sorun yok. Kendini çirkin bulmanı kimse sorun etmez.
2 - kendin için ben güzelim diyemesin, cıss! Ama başkalarının güzel olduğunu ifade etmek serbest. O senin iç güzelliğin olur!
Burda işler böyle yürüyor. ...
Tabi tabi ukalaları sevmiyorsunuz yoksaa kariyerli guzell vs lafini duyunca kiskancliktan saldirmiyorsunuz tabi tabi :)))Ukala, kendini beğenmiş, egosu tavan yapmış insanları sevmediğimiz doğrudur.
Hayırdır niye gocundunuz?
Hi hi cinim hadi ilerde oynaMuhattabım degilsin fakat
Kiz dedigim gibi olmasaydı, eski sevgilim halen beni soruyor olmazdı, ortak arkadaslarıma, ama sende hem guzel hem kariyerli insanları cekemeyen tipik birisisin senin gibileri cok gordugumden sasirimiyorum, heme nasil saldirsam moralini bozsam diye basit basit cevaplar veriyosun seni anliyorum
olur tatlim olur bunlarin hepsi senin kuyruk acin .. Valla daha cok sen saldirgan ve agrassifsin dunya guzeli pirimsesTabi tabi ukalaları sevmiyorsunuz yoksaa kariyerli guzell vs lafini duyunca kiskancliktan saldirmiyorsunuz tabi tabi :)))
Yok o ablamızın fit bir vücudu var amma kocası ile durumlar değişik bu kızımız ile ortak yönleri var da ondan sahip çıktı ego falan da değil bu inan bana kompleksin vücut bulmuş hali güzelim de özelim de kariyeriyimde var deyip bagrinmak çok anlamsız degilmi komik daha da doğrusuUkala, kendini beğenmiş, egosu tavan yapmış insanları sevmediğimiz doğrudur.
Hayırdır niye gocundunuz?
Gerceklerrr tatlimmm hem guzelim hem kariyer olarak yuksekteyim vs vs bunlari soylemek de kuyruk acisi degil de bunlari duymak sen ve senin gibiler icin kuyruk acisi hahahaolur tatlim olur bunlarin hepsi senin kuyruk acin .. Valla daha cok sen saldirgan ve agrassifsin dunya guzeli pirimses
Ahanda asıl gocunan çıktı ortayaTabi tabi ukalaları sevmiyorsunuz yoksaa kariyerli guzell vs lafini duyunca kiskancliktan saldirmiyorsunuz tabi tabi :)))
Ben bagirmiyorummm kiza cirkin dedim diyeee ustume gelmeye calistiniz ben de kendimden bahsettimm :)))Yok o ablamızın fit bir vücudu var amma kocası ile durumlar değişik bu kızımız ile ortak yönleri var da ondan sahip çıktı ego falan da değil bu inan bana kompleksin vücut bulmuş hali güzelim de özelim de kariyeriyimde var deyip bagrinmak çok anlamsız degilmi komik daha da doğrusu
Valla yanip tutusan sensin aaaa kizlar sevgilim hemen kiz bulmus acil.fikir diye konu acan yarali gazimiz de sensin bacilik.. Ben senin gibi kazik yemedim sevdigim adamla evlendim :)Gerceklerrr tatlimmm hem guzelim hem kariyer olarak yuksekteyim vs vs bunlari soylemek de kuyruk acisi degil de bunlari duymak sen ve senin gibiler icin kuyruk acisi hahaha
Seninicin bir erkek gunlerce aglayip yalvarip yakardi mi acaba ve hala beni soruyor neden acabaaa bi dusun bakalim hahahaAhanda asıl gocunan çıktı ortaya
Hadi seni geçtim de çirkin olan işi götürüyor eski sevgilinlesende burda laf ebeliği yapacağım diye uğraşıyorsun hala
Allahindan buldu mu diye soruyor ahahahaSeninicin bir erkek gunlerce aglayip yalvarip yakardi mi acaba ve hala beni soruyor neden acabaaa bi dusun bakalim hahaha
Ben terk ettimm ve benim icin neler yaptigini duysan dudagin ucuklar sevgili esin 10000 de birini yapmamistir sana, ben terk ettim, evlenmek icin yanip tutusan oydu ustleri oku hahahahValla yanip tutusan sensin aaaa kizlar sevgilim hemen kiz bulmus acil.fikir diye konu acan yarali gazimiz de sensin bacilik.. Ben senin gibi kazik yemedim sevdigim adamla evlendim :)
sevgili kahin kocamin neler yaptigini bilecek kadar bilgesin demek :) baya zekalisinda sen ha masAllah.. Ya aslinda kizmiyorum sana kendini avutuyorsun burda olmamis be gulum bu kadar uzulme sana kirmizi cok yakisiyoru ac eski anilari hatirla .. Hayir beni seviyo beni de kendi kendine hayran kalmaya da devam et.. Onlarda oh mis gibi opusup koklassinlar umarim evlenirlerBen terk ettimm ve benim icin neler yaptigini duysan dudagin ucuklar sevgili esin 10000 de birini yapmamistir sana, ben terk ettim, evlenmek icin yanip tutusan oydu ustleri oku hahahah
Evet haklisiniz. Benim de cevremde bu tarz kisa surede baskasiyla evlenen insanlar var fakat erkekler kadinlardan daha farkli bir fitrata sahipler. Gordugum orneklerde de hala eski sevgilisini unutmayip evlenmek icin evlenen vs bizzat gordum. Ama kadinlar icin oyle degil. Aklimizda biri varken baskasina bakamiyoruz istisnalar vardir muhakkak tabi.Bir zamanlar askimdan ölüp, seni asla birakmam , sensiz yapamam, hazir hissedene kadr seni bekleyecegim diyen eski sevgilim ayrildiktan 6 ay sonra evlendi .
Ve cokta mutlu gözüküyordu. Gözlerinin ici güluyor'u hep öylesine bir söylem sanardim cidden gördüm kiza aşkla bakmışti.
Esininde istediği gibi bir profille alakası yoktu.
Suanda esi hamileydi, Allah mutlu etsin.
Yani herkes unutuluyor ,hersey bitiyor zaman geçiyor.
Insallah evlenirler, oyle biriyle evlenmesi egomu tatmin eder :)sevgili kahin kocamin neler yaptigini bilecek kadar bilgesin demek :) baya zekalisinda sen ha masAllah.. Ya aslinda kizmiyorum sana kendini avutuyorsun burda olmamis be gulum bu kadar uzulme sana kirmizi cok yakisiyoru ac eski anilari hatirla .. Hayir beni seviyo beni de kendi kendine hayran kalmaya da devam et.. Onlarda oh mis gibi opusup koklassinlar umarim evlenirler
hadi sekerim kabul.et doy artik sen yenildin pehlivanBen terk ettimm ve benim icin neler yaptigini duysan dudagin ucuklar sevgili esin 10000 de birini yapmamistir sana, ben terk ettim, evlenmek icin yanip tutusan oydu ustleri oku hahahah
Evet baya zeka seviyem yuksektir. Turkiye de en iyi okullardan mezun olmak her yigidin harci degildir.sevgili kahin kocamin neler yaptigini bilecek kadar bilgesin demek :) baya zekalisinda sen ha masAllah.. Ya aslinda kizmiyorum sana kendini avutuyorsun burda olmamis be gulum bu kadar uzulme sana kirmizi cok yakisiyoru ac eski anilari hatirla .. Hayir beni seviyo beni de kendi kendine hayran kalmaya da devam et.. Onlarda oh mis gibi opusup koklassinlar umarim evlenirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?