acil esim ve ailem arasinda kaldim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
35
slm kizlar ailem ve esim bagira bagira tartistilar. esim en sonunda benide sikayet etti aileme ailem benide alip ciktik suan baba evindeyim esim beni kotulersede ben evimi esimi ozledim ailem kesinlikle izin vermiyor gitmemi ne yapicam ne edicem bilmiyorum

Iki kişilik meselelerin ailelerarası platforma taşınması hiç olgunca gelmiyo bana.
Eşin seni veline şikayet ederken nekadar çocukça davrandığını farketmedi mi acaba...

Eski konularına baktım da, hiç Mutlu değilmişsin ki, neyini özledin evliliğinin?Üstelik yeni evliyken dayak bile yemişsin.
Ailen en iyisini yapmış, sana değer vermeyen, mutsuz eden, ailene saygı duymayan Ada'mın yanında ne işin var?
Bizim kadınımız böyle tiplere gönülden bağlanır:işsiz:

Eski konularına baktım da, hiç Mutlu değilmişsin ki, neyini özledin evliliğinin?Üstelik yeni evliyken dayak bile yemişsin.
Ailen en iyisini yapmış, sana değer vermeyen, mutsuz eden, ailene saygı duymayan Ada'mın yanında ne işin var?
"Dövüyor ama aslında çok iyi biri" dir büyük ihtimalle

Böyle çocuk gibi şikayet edenlere çok kızıyorum. Karı koca arasında herşey olabilir. Bazı şeyler sonsuza kadar 2 insan arasında kalmalı düşüncesindeyim

aileni başından olaylara hiç dahil etmicektin.
dönmesine dönersin de onlar artık sittin sene sen o evdeyken huzur bulamazlar bi daha.

slm kizlar ailem ve esim bagira bagira tartistilar. esim en sonunda benide sikayet etti aileme ailem benide alip ciktik suan baba evindeyim esim beni kotulersede ben evimi esimi ozledim ailem kesinlikle izin vermiyor gitmemi ne yapicam ne edicem bilmiyorum
Mutlu bi evliliğin yokmuş ki zaten.. kaç defa boşanmak istiyorum eşimi sevmiyorum bilmem ne diye konu açıp yazmışsın.. ailen de destekken bu mutsuzluğu bitir istersen yoluna bak.. alışkanlıktan dolayı özlem olabilir ama sen genel olarak evliliğini düşün bence.. ben okuduklarımdan dolayı bi umut göremedim sizde..

gelip esin almadigi surece gitme sonra ezilen hep sen olursun ailende arkanda olmaz.ailen sana laf soylemesine dayanamamis ne guzel sahip cikmislar gidecegim diyede uzme onlari vardir bir hayir bu iste.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X