• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil! Evden çalışabilecek hanımlar!!!

sim84sim

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
690
759
323
Merhaba Hanımlar.

Bir çağrı merkezi bünyesinde evden çağrı almak ister misiniz? hepinizin bildiği ve kullandığı bir üründür. sadece İstanbul için değil tüm iller için geçerlidir. Düzgün Türkçe konuşuyorum, akıcı bir konuşmam var, evden çağrı alabilirim diyorsanız lütfen özel mesaj atınız. iletişim bilgileri bu şekilde paylaşılacaktır.

Teşekkürler.

Merhaba Hanımlar.

Bir çağrı merkezi bünyesinde evden çağrı almak ister misiniz? hepinizin bildiği ve kullandığı bir üründür. sadece İstanbul için değil tüm iller için geçerlidir. Düzgün Türkçe konuşuyorum, akıcı bir konuşmam var, evden çağrı alabilirim diyorsanız lütfen özel mesaj atınız. iletişim bilgileri bu şekilde paylaşılacaktır.

Teşekkürler.

inbound mu,outbound mu acaba?

kişi cevap,kurum ismi,internet adresi vs. ayrıntılı bir bilgi vermediğine göre anlaşılan sağlam bir şey değil. Yani bende bakınıyorum ama benim aklımda böyle bir düşünce oluşturdu yazının biçimi :ssz:

kişi cevap,kurum ismi,internet adresi vs. ayrıntılı bir bilgi vermediğine göre anlaşılan sağlam bir şey değil. Yani bende bakınıyorum ama benim aklımda böyle bir düşünce oluşturdu yazının biçimi :ssz:

merhabalar, ilginiz için teşekkürler. detaylı bilgi isteyen arkadaşlara özel mesaj ile tüm detaylar ve iletişim bilgileri paylaşılıyor. Forum kurallarını ihlal etmemek adına açık konuda çok fazla detay paylaşamıyorum.

Merhaba Hanımlar.

Teşekkürler.

yıllardır call center işi ilee uğraştım.ilanınız dikatimi çekti ve talibim.ama ne yazıkki özelden msj atamıyorum.nasıl iletişime geçebiliriz?

Merhaba Hanımlar.

Teşekkürler.

Bilgi verir misiniz?

Back
X