Acil fikir istiyorum kızlar inanmali miyim sizce?

Kızlar meraba 2 aydir biriyle birlikteyim. Kendisi sadakatiyle ve dine bagliligiyla hep cok ovunur. Bana cok kisitlamalar getiriyor diye cok kavga ettik ama bu kisitlamalar biraz azaldi. Ben ona cok guveniyordum ama geçen faceine girdim arama gecmisine baktım. Bu arada e.arkadasimla aynı okul ve bolumdeyiz. Yine aynı şekilde Bizim okul ve bolumden olan bir kizi aşırı aratmis. Son zamanlarda hepsi. Ayrıca benden önce kendisine sevgili olarak dusundugu bir kizi da çok aratmis ve bunlar harici arattiklari hep kız. 5 falan erkek var. Kendisine sordum aciklamasi ders icindi , kuzenim evlenmek istiyor onun için bakıyorum ve arkadaşlarıma bakıyordum oldu. Ben inanmadim ve bir süre konuşmak istemedigimi söyledim. Sizce hakli miyim? ?

Onu aratırlar onla konuşurlar ve bahaneleri hep ya bir şey sormak için aratmıştım yok falancı kuzenime kız ayarlamak için uğraşıyordum diye palavra sıkıp dururlar..

Böyle yalanlara karnınız tok olsun..

Yapıp yapıp bir de haklıymış gibi konuyu değiştirmek için faceni kapattırması da ayrı bir saçmalık

Boşversene be arkadaşım..

ben bilgisayardan baktım öyle bir şey yok demek sadece telden görünüyor

facebooka giriyosun. bildirimlerine baktığın dünya şeklindeki kutucuğun sağ tarafında kilit şeklinde bi kutucuk var.o kutucuğa tıkla sonra paylaştıklarımı kimler görebilir başlığına tıkla onun alt başlıklarında hareket dökümünü kullan var ona tıklıyosun.açılan sayfada sol tarafta hareketler dökümü diye büyük bi başlık var onun aşağısına doğru iniyosun daha fazlayı tıklıyosun ara butonu açılıyo ona bastıgnda en son kimleri aratmış çıkıyo

Su kizlar erkekler icin dusuncelerinden dinlerinden goruslerinden vazgeciyorlar ya. Her sey mustehak. Tugce Kazaz'in yolunda size basarilar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Su kizlar erkekler icin dusuncelerinden dinlerinden goruslerinden vazgeciyorlar ya. Her sey mustehak. Tugce Kazaz'in yolunda size basarilar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Affedersiniz konuyu tam anlamadiniz sanirim. Ben burda biseyden vazgeçmiyorum tam tersi isteklerimi diretiyorum her zaman. Eğer face konusundaysa yorumunuz ben face i zaten okulu takip etmek için kullanıyordum bizim duyurularimiz ordan yapılıyor. Kendininkine bakabilcegimi söyleyince de kapansin dedim. Yoksa 2 aylik biri için giyim kusamdan olsun din olsun bişeyimden vazgecmem. Öncelikle aileme duydugum saygi var

Back
X