- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Doğru bende böyle bi cevap alıcam galibabu takımlar için bir şey demeyeceğim arkadaşım da
yarın bir başka model göreceksin onu beğeneceksin
burda çoookkk konu var
beğenip aldım ama şimdi için sıkıldı vs vs diye
önemli olan işlevi; çok da zam gelmiş galiba bu telaffuz edilen miktarlar esasen çoook fazla altı üstü oturacaksınız yani
bana desen bunu ben cevap olarak iyi de sen istedin aldık; kumaşını bile seçtin derim yani
Bizde kirada oturcaz ama ne bileyim içime hiç sinmedibende vaktinde en ucuzunu aldım
kiraya oturcam diye
5senedir kullanıyorum
içine sinsinde gerisi boş ama ondanda sıkılacaksın
merhaba herkese inş konuyu doğru yere açmışımdır.hemen konuya gireyim.Önümüzdeki ay düğünüm var bi kaç önce koltuk takımı bakmaya gittik ben iki takım arasında kaldım birincisini çok beğendim ama brz genişçeydi emizde çok büyük değil diye ısrarcı olmadım ve mağazasaki takım satıldığı için hemen götürdüler üzerinde çok konuşamadık.diğerinide beğendim ama çok içime sinmeden alalım dedim niye öyle yaptım bilmiyorum
Şimdi size sorum şu hanımlar;
İkinci koltuk takımını aldık ödeme planı filan konuşuldu ve hatta ben koltuklar üzerinde kumaş değişikliği yapmalarını bile istedim tüm bunlara rağmen bu saatten sonra değişim yapılır mı sizce?
Şimdi diyceksiniz ki nişanlınla konuş ama fiyat farkıda var bizim aldığımız 4 küsür ikincisi yani aklımın kaldığı takım 5.900 acaba beni yanlış anlarlar mı kayınvalidem filan işte pahalıyı istiyo diye size danışmak istedim
Öylemi diyosunuz, madem seçtim o zaman otrmak zorundaym içime sinmesede napalımÜstüne kumaş değişimi istemeseydiniz belki iptali olabilirdi ama artık sanmıyorum.
Çok kötü olsa almazdınız herhalde, bence bu konuyu hiç dillendirmeyin.
Biraz kullanın sonra eşinizle konuşup içinize daha çok sineni alırsınız düğün öncesi strese girmeyin, strese sokmayın.
Bizde kirada oturcaz ama ne bileyim içime hiç sinmedi
evt kirada otrcaz snra lojmana geçicez ve daha küçük olcak lojmankıracıysan çok genıs model almamanı tavsıye ederım....çok zor oluyo sıgdırmak ortada kalan yer mınnacık oluyo....ama ıllede ıcınde kalacaksa tabıkı degıstır
Öylemi diyosunuz, madem seçtim o zaman otrmak zorundaym içime sinmesede napalım
Evt biraz mantıklı olmam lazım galiba aklım kalcak ama bu da ders olsun banaDiğerini de alsaniz 5 sene sonra yine sıkılıp değiştirmek isteyeceksiniz verdiğiniz para girdiğiniz borç ta cabası olcak. Bence çok da takılacak bir konu değil zaten lojmana geçecekmişsiniz taşınırken falan illa ki yıpranma olur koltuklarda geniş olması da yer açısından sıkıntı... Önceden bir koltuk 20 sene kullanılırmıs sımdı öyle değil daha sonra ev aldığınızda istediğiniz gibi alırsınız. Çoğu tanıdıgım bu sekılde yaptı.
Evt genişti ama çokkk güzeldiBence diğer koltuğu boşver genişmiş, sıkış tıkış güzel durmazdı zaten aklın kalmasın
Öyle gerçekten huzur olsun önce.Daha önce para, çıkar vs diyaloğunuz olmadıysa ben o gün acel eile karar verdim biraz bakınca farklı şeyler gördüm mahsuru yoksa değişim olup olmayacağını sorabilir miyiz de. Eğer daha önce vukuatın yoksa ya da art niyetli değillerse anlarlar zaten. Arada uçurum bir fark yok almışken imkanın varsa içine sinsin. ama değişmiyorsa yapacak bir şey yok, koltuktur neticede Allah ağız tadı versin gerisi hikaye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?