Acil fikir lazım acil

Asla böyle bir şey yapmayın. Kendinizi küçük düşürdüğünüzle kalırsınız. O kızın da bir suçu günahı yok ayrıca.

Bak içimden bir ses burada yazılanları kaale almayıp bildiğini okuyacaksın diyor ama yapma bak dalga geçmek için yazmıyorum bunu ama bu dediğini yaparsan önümüzdeki 25 yıl geyik muhabbeti olur bu onlar için aşk acısı geçer ama geyik muhabbetine malzeme olmak içine öyle bir öküz oturtur ki sittin sene kalmaz yerinden :(

Asla böyle bir şey yapmayın. Kendinizi küçük düşürdüğünüzle kalırsınız. O kızın da bir suçu günahı yok ayrıca.
O kız ben ağlarken benimle dalga geçti ailen vermiosa kaçsaydın seven insan kaçardı dedi biz mutluyuz bizi rahatsız etme dedi... Olayın ayrıntılarıda var uzun uzun yazamadım çok doluyum ikisinede

Bunu yapmak size hiçbise kazandirmicak.Ve suçu olmayan bi hemcinsini mutsuzsun diye mutsuz etceksin.N e kendine nede o kizcagiza bunu yapma .yazıktır.

Çünkü o seni sevıyodu ama bu işinde olmayacagnı bılıyodu.iki ay senınle vakıt gecırmek için konuşmuş demekki güzel bi kız buluncada zaten bu olmayacaktı evlenıyım bari dedi..biz dha önce ayrıldık benım aılem onun ısını begenmedı dha ıyı bı ıs bul dedı oda bnu hakaret saydı ayrıldık.ailesi benı cok sevıyodu ama sonra barıstıgımızda bana aılem bana sana kız buluruz boşver dedıler ama ben senı unutamadm dıye donmustu bana ne olursa olsun yanında olucam artk fılan neler dedı ama bı anda bitirdi dün.ve ben ailesınden şüpeleniyorum kesin birini buldular buda begendi.çünkü bana eger evlenırsem senden dha ıısi olmalıkı senı unutayım demıstı..ama inanki o senı unutamayack belki arar bıle..aramazsa bıle inan uzme kendnı o kızı mutlu edecegı ne malum boyle karaktersız bı adamıs. Kı sana bunu yaptı

Çünkü o seni sevıyodu ama bu işinde olmayacagnı bılıyodu.iki ay senınle vakıt gecırmek için konuşmuş demekki güzel bi kız buluncada zaten bu olmayacaktı evlenıyım bari dedi..biz dha önce ayrıldık benım aılem onun ısını begenmedı dha ıyı bı ıs bul dedı oda bnu hakaret saydı ayrıldık.ailesi benı cok sevıyodu ama sonra barıstıgımızda bana aılem bana sana kız buluruz boşver dedıler ama ben senı unutamadm dıye donmustu bana ne olursa olsun yanında olucam artk fılan neler dedı ama bı anda bitirdi dün.ve ben ailesınden şüpeleniyorum kesin birini buldular buda begendi.çünkü bana eger evlenırsem senden dha ıısi olmalıkı senı unutayım demıstı..ama inanki o senı unutamayack belki arar bıle..aramazsa bıle inan uzme kendnı o kızı mutlu edecegı ne malum boyle karaktersız bı adamıs. Kı sana bunu yaptı
Ayyy yemin ediyorum aynısını yaşadık onun işi yüzünden cıktı tartışmalar ailem ona iş bile buldu ama bu gitmedi... Ayrıldıktan sonrada hepp seni çok özlüyorum derdi arardı kopmaya çalışıoduk birden o kız cıktı cizdi üstümü.. Bem bunu asla ona yapmazdım bizim bir mazimiz var .. Bide ben ağlayınca bidaha beni arama diye bağırdı bana :(

O kız ben ağlarken benimle dalga geçti ailen vermiosa kaçsaydın seven insan kaçardı dedi biz mutluyuz bizi rahatsız etme dedi... Olayın ayrıntılarıda var uzun uzun yazamadım çok doluyum ikisinede

Her ne olursa olsun bu size birisinin nişanını basma hakkı vermez. Detayları bilmeden yorum yapıyorum tabiki, ama adam sizi aldatmamış sonuçta. Açık açık söylemiş başkasıyla görüşeceğim diye. Siz de kendi yolunuza devam edin bence.

Hep aynı yalanlar demekki kendimi o kandırılmış hissedıyorum şu an.bana neler dedi ya seni unutamam sensiz olamam ne kadar gerekırse seni beklerım asla vazgeçmem herşey yalanmış

Kendinizi küçük düşürürsünüz yapmayın,o anda tepkinizin nasıl olacağını bilemezsiniz belki öfke nöbeti belki ağlama krizi...

Hep aynı yalanlar demekki kendimi o kandırılmış hissedıyorum şu an.bana neler dedi ya seni unutamam sensiz olamam ne kadar gerekırse seni beklerım asla vazgeçmem herşey yalanmış
Hergün beddua ediorum allAh bozsun

Ayyy yemin ediyorum aynısını yaşadık onun işi yüzünden cıktı tartışmalar ailem ona iş bile buldu ama bu gitmedi... Ayrıldıktan sonrada hepp seni çok özlüyorum derdi arardı kopmaya çalışıoduk birden o kız cıktı cizdi üstümü.. Bem bunu asla ona yapmazdım bizim bir mazimiz var .. Bide ben ağlayınca bidaha beni arama diye bağırdı bana :KK43:
Canım bak sakın arama sakın!! Sen aradıkça senin değerin onun gozunde çok küçülüyo ben bunu test ettm denedım.aramıcaksın.o ayrılalım dedimi tmm dıceksın o bunun dha cok zoruna gıdıyo.sen aglayıp nolur bana don dersen dha cok dönmem diye direnir..bırak ne hali varsa görsün. O kızı mutlu edemıcek sen yıne aklında olucaksn emın ol.Ya Allaha sıgın dua et ınan bana o senı her kotulukten korur dua ederken hep hayırlısını ıstemezmıyız olmayınca neden küsüyoruz hayırlısı degıl sen bnu kabullen.ben boyle dusunerek içimi ferahlatoyorum sadece Allaha sıgınıyorum dua edıyorum.senı ancak bu ferahlatır.lütfen üzme kendini.cok zor olacak ama bnu yapmalısın ınsanlar neler yasamıyokı.eger bızi sevselerdı adam gbi iş bulurlardı.

hayır gitme sakın.. nasıl bir aile bu ya hadi aileiyi geçtim oğlan çok pardon baya şerefsiz çıkmış ,
o isteseydi herşey yapardı demekki istemiyormuş lanet gelsin böylelerine.. çok üzgünüm senin için hayatından tamamen sil o şahsı yoksa mutlu olman mümkün değil be kardeşim..

Iyide ayrildiginiz halde konusmaniz bir hata yapmissinzi ailenizde razi degil. Zaten evlenmeyecekmissiniz. O da sende birgun nisanlanip evkenecektiniz. Bu kacilmaz birseydi.

Yalan tabi evlat sen ne bekliyordun ki zaten...dedigim gibi karaktersiz tipler. Hic ustunde 2 kere dusunmeye degmez.

Peki siz nişanı basınca onların eli armut mu toplayacakk?
Nişan evde olacaksa kapıdan bile gitemeyeceksiniz zaten. Daha da kötü olacak. Onlar gülerken olsyı hiç mi hiç unutamayacak olan siz olacaksınız. Değmez.

Back
X