Acil fikir lazım

İstemiyorsan verme
Eşinde yoksa yok desin hayret bişey ya.
İlla vereceksen de iki şahidin yanında kagıda miktarı yazarak vadesini konuşarak ver. Ben olsam altın cinsinden verirdim ama bence VERME

Altındaysa da yapmalısın da işte eşim kırılır vs diyorsan. Vereceğin şey altınsa sakıııınnnn verme

kağida dokulecek kadar büyük bir meblami

Biz hep aile bütçesi şeklinde düşünürüz eşimin benim ayrı paramız yoktur ama siz ayırdıysanız kimsenin baskı yapamaması lazım kendi payınızı nasıl kullanacağınıza dair. Ayrıca bir işe ortak girilmesinin amacı maddi yükü hafifletmek değil mi? Eşinizin arkadaşının payını siz ödeyecekseniz arkadaşıyla ortak olmasın sizinle ortak olsun. Detayları bilemiyorum ama anlattığınız kadarına bakınca ben olsam vermezdim. Görünen o ki senet sepet bile yapsanız aylarca kafanız meşgul olacak. Para dönene kadar içten içe eşinize kızacaksınız. Sürükleneceğiniz olumsuzluk sadece parayı kaybetme riski değil.

İnsan yaşadığı sürece umut var. Yarın bize ne getirir bilemeyiz. Vereceğiniz en kötü karar bile ölümden kötü değil, olamaz. Çocuğunuzu babaya bırakmak hatta yuvaya bırakmak bile onu annesiz bırakmaktan büyük bir kötülük değil.

Paranin miktari nedir. Paranin geri gelmeyecegini bile bile veriyosunuz helal olsun size.dunyayi baslarina yikarim yine o parayi verdirmem senet degil adam kendini iptek gosterse ben yine parami vermem. Hangi sartlarda yasiyoruz

adam olan karısına gıdıp arkadasıma para ver demez. buyuk ıhtımal lınc yıyecegım su yorumuma hazırım tekmılı bırden

vermeyın . borc olmayacak o hibe etmıs olacaksınız ve esınızın sızı arkadasıyla yuz goz yapması cok çirkin davranıs ne munasebet ya

Ben normal borç sanmıştım

Yani adam sizden borç alıp eşinizle iş mi kuracak sonra da iş batarsa eşinden bilecek borca da yatacak

İşi eşin kursun kar da zarar da onun olsun ya da işte ortak sen ol o adamı da maaşlı alsın yanına adam gitsin kredi çeksin hepsi olur

Babam eski arabasını satıyordu bir tanıdık vardı anneme sen borç ver de alayım demiş annem olmaz demiş bizim arabamızı benim paramla mı alacaksın başkasından al borcu

Back
X