Çatlaklar acil fikir verin lütfen!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Fides_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
1.815
1
116
bu ay 19 yaşıma giriyorum...
1 senedir moralim acayip bozuk çünkü diz kapağımın arka taraflarında bileğime doğru ilerleyen çatlaklarım var ve kalçalarımda da var.

zamanla da çoğalıyo. sıkılaştırıcı kremler denedim. bir süre kahve limon u denedim ama faydası yok ...

duş aldıktan sonra soğuk su ile kalçalarıma masaj yapıyorum bir süredir ve sanki çatlaklarımda ufakta olsa incelme olmaya başladı. kalçalarım sıkılaştı sanırım bişeyler yapsam daha da düzelicekler. umudum var...

contractubex jel varmış çatlaklara iyi geliyor diye duydum. benim çatlaklarım 1 senedir var ufak bi kısmıda 2 senelik. fayda eder mi sizce?

birde madecassol pomad ve acnelyse varmış. nolur kullananlar beni bilgilendirebilir mi?

contractubex i aile hekimleri yazıyomuş. bugün gidip yazdırmayı düşünüyorum ama madecassol daha faydalıysa gidip sorucam yazarsa hemen yazdırıp almayı düşünüyorum...

sizce en etkili çözüm nedir?

yardımlarınızı bekliyorum...

canım sakın ihmal etme benim gibi çok geç kalmış olursun cildini bol bol nemlendir bebek yağıyla madecassol ve acnelys bende bugun basladım soyulup yeni derinin çıkmasını beklicem ne yap et önlem al ilerlemesin

zaten ilerlemeye başladı. ne hikmetse de hızlı ilerliyo sanki. sürekli nemlendiriyorum. birde oturduğum şehrin suları çok kireçli olduğu için duştan sonra falan nemlendirmezsem pul pul gibi oluyo cildim. sürekli nemlendirici kullanırım ama nasılsa hala ilerliyo gibi...
bugün gidip konuşuyim inşallah yazarlar. o zaman madecassol ve acnelys yazdıriyim.

aile hekimleri yazar mı acep? yoksa nereye yazdırmam gerek.

madecassol ve acneyls 10tl yapıyo yazmadanda alırsın ben yazmadfan dün ıkısıne 10tl verdim

madecassolu yazıyo dokktorlar ben iki tane yazdırıyorum 2.5 -3 milyon mu ne para veriyorum sürekli kullanmak gerekiyo o yüzden her seferinde boşuna paran gtmesin git sağlık ocağınıza yazdır ama acelys yazmıyolar .
diğer jeli de alıcam bn bu hafta inşallah yazar doktor o çok pahalı

canım ınan cok uzuldum.benımde bu konuda moralım cok bozuk.cunku bende de var.bende senın gıbı 18 yasındayım .ama ben hamıleyım o yuzden oldu bende.bu konuda benım kadar tedbırını alan onemseyen yokturdur dıye dusunuyorum.suan sekız aylık hamıleyım ben ılk 5 ay catlak yoktu ama ben 1.aydan berı herseyı kullandım olmasın dıye.yınede oldu.kımının vucud yapısı boyle ıste ne yapsam olmuyo.ozellıkle papatya yağı kakao yağı ve badem yağı kımıne cok ıyı gelıyo.allah yardımcın olsun gülüm.senı ınan cok ıyı anlıyorum....

kızlar aldım geldim. yazdırmadım. fiyatını sordum gerçekten uygunmuş. madecassol, acnelyse ve evigen ampul aldım...

şimdi sıra bunları nasıl kullanmam gerektiğinde.

yardımlarınızı bekliyorum canlar.

kalçalarımda pek yokta. baldırlarımda,yani dizimin arka taraflarında var. onlar hafiflesin yeter valla.
bu yaz şort falan giyemedim hep pantolonlarla gezdim... tamamı geçmez biliyorum ama azalsınlar yeter. zaten normalde pek belli olmuyoda ışıkta felakettt mafoldumben

madecassol merhem sabah sürülecek
acnelyse krem akşam sürülecek
evigen ampül haftada 2-3 kez ampülü kırıp çatlaklara sürülecek

böylemidir kullanımı? kullananlar nasıl kullanıyosunuz?

vet canım öyle ben bazzen tam tersini yapıyorum ama önemli olan aksatmadn yapmak ama evigen kullanmıyorum tüy falan yapar diye

1 ampül tek sefer için sanırım. tüy yapıyosa haftada 1 kullansam... hem bacaklara tüy yapsa nolcak kaydirigubbakcemile3 zaten çıkıyo zaten çıkıyo...
madecassol kullandım akşama da acnelyse kullancam bakalım. inşallah faydasını görürüm... ayrıca spora da başladım bi süre önce. baya bi sıkılaştım diyebilirim. taş gibi oluyosun sporla vallaa aklinialirimsmile

ben bundan 4-5 ay önce bir ay düzenli kullanmıştım kalçamda ve göğsümde vardı göğsümde olanları geniş çizgiler beyaz beyazdı zmanla çizgiler incelmey başladı sonra vize final sınav haftası olunca baya bi aksattım şimdi tekrr başladım .
evigeni bilmiyorum ya o saç bakım için kullnılıyor ya o yüzden öyle düşündüm tamamen benm düşüncem biimsel bi yerde falan görmedim istersen sen yap zaten bacaktaymış
ben kışa kadar aksatmadan kullnıcam inşallah
sen diğer jeli aldın mı ?bn onuda merak ediyorum

ha bi de ben o dönem buz kalıplarını gezdiriyodum çatak olan ve olabilecek yerlerde oda çok iyi geldi bana 5 dakika falan sonra kremleri masajla iyice yedirerek cilde sürüyodum. kan dolaşımı hızlandırdığı için etkili oluyomuş

madecassol ve evigen ampül'ü aldım. acnelyse yok dedi bunları aldığım eczane. başka bi eczaneye gittim o da yok dedi. getirir misiniz dedim akşamüstü gelir dedi. akşamüstü gittim bişey olmuş sanırım sabah gelicek dedi lmaz:

yarın öğleden sonra gidicem almaya. gelir büyük ihtimal herhalde. yarın tam anlamıyla başlamış olcam yani...

bende buz denemedim ama duştan sonra soğuk su tutuyorum uzun süre...

diğer jel dediğin contractubex jel mi?

bunları alınca valla vazgeçtim ondan...

evet o jelben onu da alıp asabah birini akşam diğerini sürücem .
soğuk su işini ben bütün vucudumda yapıyorum o çok güzel bişey ama birazz üşütüyokaydirigubbakcemile3
umarım güzel sonuçlar alırız

acnelys kremi bnde bulamamıştım ilk başlarda sonra eczaneci abi tanıdık sağolsun her hafta 2-3 tane getirtiyo yokda zor bulunuyo o krem bi de doktor yazmıyo onu

ara ara buraya yazarım değişiklik olursa.
inşallah olur ya boshayallersmile

acnelys kremi bulmakta sorun yaşamadım önce aldım geri verdım yorumları okuyunca tekrar alıp başladım daha soyulma falan olmadı kızlar siz kremi sürünce iyice dağıtıyomusunuz bölgeye masaj yapıyomusunuz ben iyice yediripte masaj yapıyorum acaba yalış mı yapıyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…