- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
Ben sana yapman gerekenlari yazdım 1. Sayfada. Burada vakit kaybetme telefonun kaybolduğunu anlayınca senin bulduğunu bilecek zaten. Hemen şuan yapabilirsin söylediklerimi.Korkum su ki telefonun kaybolduğunu fark edince hattı hemen kapatması ve şifreyi kıramazsak da bisey elime geçmez bisey bulamam kanitlayamam
hiç dilini bilmeden Rusça ne yazışıyor ki çok ilginç peki arkadaşı böyle bişeye aracı olacak kadar karaktersiz olabilir miEvet turkiyedyiz
ayrıca telefonu sordum format atarak şifreyi kırıyorlarmış yani yine işime yaramayacaktı
Bu iş artık aglayıp sızlayıp hata ettım affet denecek bir iş de değil adam resmen organize aldatmış.Cok uzuldum sızın adınıza surum surum surundurunmesaj ruscaydı ne olabilirki tabiki kadınla aşk mesajları tabi.bundan sonra ne yapıcam onu düşünüyorum ben
Yok o kadar salaklar. Bir saklıyorlar iki saklıyorlar sonra birgün Allah ellerini ayaklarını dolandırıyor, mesaj silmeyi unutuyorlar, gizli telefonu saklamayı unutuyorlar....tamam bu erkekler salakta bu kadarmı yanii
cebine koyacak titreşimde bıracak ,
bence kendisiyle alakalı bir durum değildir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?