Acil fikir verin

Korkum su ki telefonun kaybolduğunu fark edince hattı hemen kapatması ve şifreyi kıramazsak da bisey elime geçmez bisey bulamam kanitlayamam
Ben sana yapman gerekenlari yazdım 1. Sayfada. Burada vakit kaybetme telefonun kaybolduğunu anlayınca senin bulduğunu bilecek zaten. Hemen şuan yapabilirsin söylediklerimi.

Evet turkiyedyiz
hiç dilini bilmeden Rusça ne yazışıyor ki çok ilginç peki arkadaşı böyle bişeye aracı olacak kadar karaktersiz olabilir mi
Yada tel eşinin arkadaşının olup bi yerde unuttu eşinde vermek için almış olabilir mi

Ya telefon başkasına aitse ve o kişiye teslim etmek üzere cebinde bulunuyorsa.. Ne bilim biri iş yerinde unutmuştur falan.

Eşinizle aranızdaki güven durumunu bilemem ama ben gider direk sorarım eşime..

Tabi huylandıysanız yukarıdaki arkadasın dediği yolu izlemeniz mantıklı olabilir, ilerde işinize yaracak şeyleri kaydetmeniz önem arz edebilir.. Akıllı kadın bunları yapar.. Ama ben yapmam tabi..

1.yol
Eşinin senin bildiğin telinde bulunan rehperi kopyala ve kendi teline at tek tek bu numaralara gizliden çağrı at belki başkasının teliyse bu şekilde ortaya çıkar.
2.yol
Sabah eşin uyanmadan evden çocuğu ve teli alarak çık.varsa çocuğu güvenli birine emanet et ve format atılmadan ekran kilidini acabilecek bir telefoncu bulmaya çalış.eğer bütün telefoncular format atılmadan açılmaz derlerse zaten hat içinde şifre gerekeceği için bence yapilabilinecek pek birşey kalmıyor.not internette zaten hat değil ama telefon şifresi kırma gösteriliyor.kendiniz bile yapabilirsiniz.
3.yol
Mutlaka eşin telefonu sormak için seni arayacaktır arkadaşımin falan diyecektir sende ozaman diyeceksin ki bu tel kime aitse şifre açilmadan eve gelmeyiz ve teli telefoncuya actiracagim gibi laf ebelikleriyle tepkisini olcebilirsiniz.

Sifreyi ne yapabilir sence genelde ne yapar kart sifrelerini cunki erkekler saftir biraz karmasik seyleri akillarinda tutamadiklarindan bildikleri akillarinda olan seyi yazarlar .bende gecen gun seytan durttu dedim bakiyim ne var ne yok esiminkide parmak izli ama sifrede girilebilyo 3 denemede actim meger bildigimiz bir sifre koymus simdi hergece telefona bakiyorum zavallimin haberi yok ama Allaha sukur hic bisey bulamadim zavallim hep isle alakali yazmis etmis .yerim onu ben.

Benim anlamadigim konu gizli telefon kullaniyor ama onu eve getirip duyulacagini bile bile titresime aliyor. Sanirim boyle acemice davranan birinin sifresi cok zor olmamali. Kredi karti sifresi, dogum tarihi, cocuklarinizin dogum tarihi olabilir. Oncelikle kart sifrelerini dene.

sabah uyandı sen cebimde telefon vardı aldın mı dedi.iş telefonuymuş bana ver dedi.
bende bende değil dedim ama dinlemedi şifresini söyle dedim önce tamam dedi sonra aldı elimden telefonu.benim öyle bişeyim yok dedi.bende herşey bitti eve gelmeyeceksin dedim.düşünmekten kafayı yicem ne yapıcam nasıl davranıcam bilmiyorum

Rusça tercüme edeyim yazışmaları diyecektim telefonu geri vermişsiniz
Şu saatten sonra yapacak bir şeyiniz yok açık açık sorup konuşcaksınız zor bir durum iyice araştırın sakin kalın

Mesajların bir kaç cümlesi görünürdü ekranda,bari onları saysaydınız,veya foto alsaydınız.artık yapacak bişey yok

Eşiniz olacak kişinin
Doğum tarihini,
Nereliyse ilin plaka kodunu çift olarak atıyorum 3434 v.s deneyin
Kredi kartı şifresini
Genelde kullandığı rakamlar vardır onları deneyin.

mesaj ruscaydı ne olabilirki tabiki kadınla aşk mesajları tabi.bundan sonra ne yapıcam onu düşünüyorum ben

mesaj ruscaydı ne olabilirki tabiki kadınla aşk mesajları tabi.bundan sonra ne yapıcam onu düşünüyorum ben
Bu iş artık aglayıp sızlayıp hata ettım affet denecek bir iş de değil adam resmen organize aldatmış.Cok uzuldum sızın adınıza surum surum surundurun

tamam bu erkekler salakta bu kadarmı yanii
cebine koyacak titreşimde bıracak ,

bence kendisiyle alakalı bir durum değildir bence

tamam bu erkekler salakta bu kadarmı yanii
cebine koyacak titreşimde bıracak ,

bence kendisiyle alakalı bir durum değildir bence
Yok o kadar salaklar. Bir saklıyorlar iki saklıyorlar sonra birgün Allah ellerini ayaklarını dolandırıyor, mesaj silmeyi unutuyorlar, gizli telefonu saklamayı unutuyorlar....

eşine söylesen bu şifre açılacak ve ben bakıcam yoksa sana güvenmem, desen tepkisi ne olur yani ben olsam öyle yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…