Kesin telefonu kırar. Hiç sormadan telefoncuya götürsüneşine söylesen bu şifre açılacak ve ben bakıcam yoksa sana güvenmem, desen tepkisi ne olur yani ben olsam öyle yapardım
Telefonu kirarsa da zaten bişeyler yaptığını anlamis olur ins kötü bişey yoktur yaKesin telefonu kırar. Hiç sormadan telefoncuya götürsün
numarayı alın hat kimin üzerne bakınşimdi yanıma gelecekmiş telefona bakmam için al incele telefonu diyor.bende neden dün o hareketi yanımda yapmadın da şimdi yapıyorsun dedim.
herşeyi silmiş bana al bak diyor
Bende merak ettımSon durum ne konus sahibi bir gelişme var mı yoksa beklemedemisiniz.
Ne tuaf evlilik ilişkiniz var.daha doğrusu arkadaşlar kafam çok karışık ne doğru bilmiyorum ama umarım yine bir açık verirde benimde elimde delil olur.diğer telefonu ıphone yani parmak izi şifresi var hayatta açamam ne pis bir durum içindeyim ya
ne demek ayakta uyuyorsun sen kimsin ki bana bu şekilde yorum yapma hakkını buluyorsun.kınamak bu kadar kolay mı ya hiç allah korkun yok mu.tamam ben ayakta uyumaya devam edicem sen kocana ve evliliğine karşı uyuma sakın senin tuhaf evliliğin olmasın diye dua et. çünkü insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.Ne tuaf evlilik ilişkiniz var.
Hislerim aldatıldıgını söylüyor.
Nyse ayakta uyumaya devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?